*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Φεβρουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα! Με καρδιές στολισμένο το Κυβερνείο του Αγίου Βαλεντίνου

15 Φεβρουαρίου
*Χθες Αγίου Βαλεντίνου και το ιστορικό καφέ – μπάρ «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» έβαλε τα γιορτινά του και υποδέχθηκε τα ερωτευμένα ζευγάρια που έσπευσαν για να γιορτάσουν τον έρωτά τους!
-Από νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης ο χώρος του στολίστηκε με κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και όλοι οι ερωτευμένοι και ερωτευμένες γιόρτασαν απολαμβάνοντας το ποτό τους συνοδεία αρωτικών τραγουδιών!
……
-Είστε έτοιμοι ;;;
-Προμηθευτήκατε μάσκες, γυαλάκια, ρόπαλα, περούκες;;;
-Το ρωτάω αυτό διότι το ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ δηλώνει έτοιμο να… «σφυρίξει» την έναρξη της διασκέδασης για το φετινό Ξανθιώτικο Καρναβάλί…
-Του δικού μας καρναβαλιού..
Αυτού που δύο δεκαετίες κάνει ντόπιους και επισκέπτες μιά παρέα!!!
-Από ταύριο Τσικνοπέμπτη μέχρι την Καθαρά Δευτέρα η διασκέδαση χτυπάει «κόκκινο» στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ!
-Ετοιμαστείτε για πολύ ξεφάντωμα!
……
*Η μεγάλη έκλπηξη;;;
-Ο διάσημος Έλληνας DJ «VALENTINO», αυτή την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, έρχεται αποκλειστικά στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ για να παίξει latin μουσική στο πνεύμα του καρναβαλιού!
-Την αποκλειστική είδηση μου έδωσε ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Γεωργιάδης!
……
*Το μουσικό σχήμα «Πάμε Μπουζούκια» «ξαναχτύπησε» πάλι!...
-Γιώργος Κουμουλίδης, Γεωργία Ταστσόγλου, Μάριος Κιοσσές και Δημοσθένης Μαρινίδης ο μπουζουξής, ετοιμάζονται για άλλο ένα Live τους αυτή την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στο «AVALI cafe-bar» στο Τυχερό Έβρου!
-Οπότε, η Γεωργία όπως όλα δείχνουν, την Παρασκευή το βράδυ θα απουσιάσει από το ζωντανό πρόγραμμα της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ».
-Δεν πειράζει όμως αφού αφήνει «πίσω» της άξιους αντικαταστάτες τον κουμπάρο της Αντώνη Χειμωνίδη και την Σίλια Λιώγα!
……
*Αύριο Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου, το κέφι θα κορυφωθεί στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
-Ένα φαντασμαγορικό αποκριάτικο μασκέ πάρτι με την DJ ΤΖΟ STAV να επιλέγει latin καρναβαλικά αλλά και Ελληνικά χορευτικά τραγούδια!
-Σουβλάκια και σφηνάκια θα σερβίρονται δωρεάν σε όλο τον κόσμο καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς! (Ο Τάκης Αλεξούδας ήδη φρόντισε για την προμήθειά τους)!
-Εσείς, απλά φορέστε την αποκριάτικη στολή και τη μάσκα σας, πάρτε μαζί την παρέα και την καλή διάθεσή σας και σπεύσατε στο ΚΥΤΤΑΡΟ για διασκέδαση, χορό και… φαγητό χωρίς όρια!!!
……
*Η φοβερή τραγουδίστρια Έλλη Λαζαρίδου, αυτό το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου έρχεται για μια και μοναδική βραδιά στο CITY Live!!!
-Μαζί της φυσικά και το υπόλοιπο καλλιτεχνικό πρόγραμμα του CITY με τους: Γιώργο Κουμουλίδη, Ξένια, Αυγή Τριανταφυλλίδου, Ουμίτ Κράλ, Δημήτρη Χριστοδουλάκη, τον φοβερό Στέλιο Κολοβό στο ρεμπέτικο τραγούδι και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στα ποντιακά!!!
-Τιμή ποτού 8 ευρώ.

-Κλείστε ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6937 180069!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »