*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Φεβρουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ο Γ. Σιδηρόπουλος, η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ και η πρόσκληση του Μητροπολίτη στον Βασιλακόπουλο...

04 Φεβρουαρίου
*Βάλθηκε με το ζόρι να μας «φουλάρει» το Δημοτικό αμφιθέατρο ο καθέξην συκοφάντης και υβριστής Μας Γιάννης Σιδηρόπουλος και ευτυχώς για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε… προβλέψιμος!
-Γιατί το γράφω αυτό;
-Γιατί ενώ ήδη στο πρόγραμμα έχει γραφεί και ο τίτλος της μουσικοχορευτικής επιθεώρησης που ανεβάζει η ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΚΗΝΗ την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο (20.00) με τίτλο «Μια βραδιά στο Πικαντίλι», έσπευσε και να… προκαταλάβει το αποτέλεσμα, μιλώντας για «την 20η επανάληψη της ίδιας -σχολικού επιπέδου- επιθεώρησης (!)» δημοσιεύοντας κατάφωρα ΨΕΜΑΤΑ!
……
*«Αν κάτι ήταν ξεπεσμένο πριν από 20 χρόνια, φαντάζεται κανείς τι γέλιο προκαλεί σήμερα, στο άδειο αμφιθέατρο, όταν βέβαια δεν αναβάλλεται προς μεγάλη στεναχώρια του θεατρόφιλου κοινού και της τοπικής διανόησης. Περισσότερα από τη Δευτέρα…».
-Όντως… περισσότερα εντός των ημερών ..!!!
(σ.σ. Το ότι έχουν ασυλία βέβαια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ή οι υποθέσεις τους δεν πάνε στο ακροατήριο, δεν σημαίνει ότι ισχύει το ίδιο και για τον Γ. Σιδηρόπουλο… Αλλά μάλλον ο άνθρωπος εξακολουθεί στο κόσμο του).
……
*Βέβαια δεν ξέρω αν πρόκειται για την 20η επανάληψη της… ίδιας επιθεώρησης (!) -ότι είναι να φανεί, θα φανεί στις 22/2- ξέρω όμως σίγουρα ότι η Χαρούλα Λαμπράκη που είναι η γκεστ σταρ της επιθεώρησης «Μια βραδιά στο Πικαντίλι» πρώτη φορά τραγουδάει με τη Θρακική Σκηνή…
Όπως ξέρουμε όλοι ότι από αυτές τις …«σχολικές παραστάσεις» (!)  βγήκαν οι αδελφές Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα, η Γίτσα Αγγελίδου, ο Θοδωρής Ανθόπουλος, ο Δημήτρης Χαϊτίδης, ο σκηνοθέτης Σταύρος Σακαλίδης και τόσοι άλλοι…
-Το θεατρικό εργαστήρι της ΦΕΞ (και οι υπόλοιποι), μπορούμε να μάθουμε ποιους έβγαλαν;
……
*Το ίδιο ερώτημα δεν ισχύει βέβαια για το χορευτικό συγκρότημα Latin Salsa της ΦΕΞ διότι εκεί γνωρίζω ότι έβγαλε τον χορευτή latin επιπέδου… Γιάννη Σιδηρόπουλο!
……
(σ.σ. Πάντως από χθες αντιμετωπίζω ήδη σοβαρό πρόβλημα που θα χωρέσουμε τον κόσμο την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Αμφιθέατρο μετά την «διαφήμιση»…Φρόντισε γι’ αυτό ο συμπαθής Γιάννης…).
…….
*Ακόμη κι ο Μητροπολίτης μας ασχολήθηκε –έστω και με καθυστέρηση- με τον Βασιλακόπουλο. Χθες λοιπόν ο Παντελεήμων θυμήθηκε να βγάλει ανακοίνωση, προσκαλώντας τον Πρόεδρο της ΕΟΚ να τον φιλοξενήσει στη Ξάνθη, για να γνωρίσει τον… φιλόξενο κόσμο μας!
«Σας καλούμε να επισκεφθείτε την Θράκη και την Ξάνθη προκειμένου να ζήσετε την πραγματικότητα της περιοχής και να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας…» του λέει ο Παντελεήμονας στην επιστολή που του έστειλε…
-Εμείς Βασιλακόπουλε, δεν σε προσκαλούμε ΚΑΘΟΛΟΥ στη Ξάνθη!!! Για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αξίζεις της φιλοξενίας μας!
Και εκτός τούτου, αν ήθελες να γνωρίσεις την Ξάνθη θα ερχόσουν στα 20, στα 30, άντε στα 50 ή 60 σου. Όχι στα 80…!
……
*Απίστευτος Χρήστος Πανόπουλος. Όλες οι γυναίκες και τα παιδιά μέχρι 15 χρονών, μπορούν να πάνε στο γήπεδο των Πηγαδίων την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου για το παιχνίδι Κυπέλλου της Ξάνθης με τον ΠΑΟΚ!
-Οπότε αν πάνε ζευγάρι θα τους κοστίσουν 26 ευρώ τα δυο εισιτήρια κι αν έχουν και το ένα τους παιδί 27.
Καθόλου άσχημα…και από διαφημιστικής πλευράς.
……
*Απλοϊκό Κουϊζ. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης που εμφανίζεται τους τελευταίους μήνες ως «τσάτσος» του Ιβάν στη Ξάνθη και τον είχε μάλιστα και χορηγό στην φετινή κοπή της βασιλόπιτας…
Με ποια ομάδα θα είναι; Του… σπόνσορα ή την Ξάνθη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »