*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Φεβρουαρίου

Καρναβαλική παρέλαση στη Κομοτηνή και το …ερχόμενο Σάββατο 25.2!!! Ποιος ο λόγος να λες ΨΕΜΑΤΑ Δήμαρχε της Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη για το «Καρναβάλι σας;»

18 Φεβρουαρίου
 
*Στη σημερινή βραδινή παρέλαση της Κομοτηνής έφεραν καρναβαλιστές και απο τον Έβρο, ενώ ευχαρίστησαν σύλλογο της Ξάνθης για τη...συμμετοχή!!! Τα όνειρα για να μπορούν όμως να μεγαλουργήσουν Δήμαρχε της Κομοτηνής, πρέπει να βρίσκονται και στο ΑΙΜΑ ενός λαού....!
Το να μην γνώριζε  ένας Ξανθιώτης δημοσιογράφος το πρόγραμμα του Καρναβαλιού της Κομοτηνής που επιχειρεί ανοιχτά πλέον να «αποψιλώσει» το δικό μας καρναβάλι (σ.σ. σήμερα το βράδυ διοργάνωσαν και....νυχτερινή παρέλαση με τη συμμετοχή συλλόγων απο τον...Έβρο κι ενός συλλόγου της Ξάνθης το οποίο ευχαρίστησαν με χορηγούς 14 μαγαζάτορες της Κομοτηνής!!!), το καταλαβαίνω...
 Και ιδίως αν είναι από αυτούς της αντίπερα όχθης και λέγεται...Συληγαρδάκης!
Ο «Μ» το δημοσίευσε ωστόσο αναλυτικά και ήταν ένα ακόμη ντοκουμέντο για το τι επιδιώκουν Δήμος Κομοτηνής και επιχειρηματικά συμφέροντα της γειτονικής πόλης σε συνεργασία και με κάποιους εγχώριους.…
Το να μη γνωρίζει όμως ο ίδιος ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ.Πετρίτης το πρόγραμμα του….Δήμου Κομοτηνής (!) και να «συλλαμβάνεται» ψευδόμενος, το αποκλείω…!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ…!
Για να μην δουλευόμαστε λοιπόν, διότι είναι εμφανής ο στόχος των Κομοτηναίων, να "αποψιλώσουν" κόσμο που θα επισκέπτονταν το Ξανθιώτικο Καρναβάλι....διαβάστε τι δηλώσεις κάνουν στα ΜΜΕ της Ξάνθης νομίζοντας οτι μπορούν να εμπαίξουν τη νοημοσύνη μας....
Μιλώντας λοιπόν σε δημοσιογράφο που πρόσκειται στην γνωστή «παρέα», ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, δήλωσε επακριβώς τα παρακάτω για το καρναβάλ της Κομοτηνήςι:
«…δεν υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που να μην κάνει καρναβαλικές εκδηλώσεις, οπότε και η Κομοτηνή έχει δικαίωμα, όπως και κάθε άλλη πόλη, να κάνει τις δικές της καρναβαλικές εκδηλώσεις. Φροντίσαμε και το τονίζω αυτό, οι δικές μας καρναβαλικές εκδηλώσεις να γίνουν μια εβδομάδα πριν το καρναβάλι της Ξάνθης, ακριβώς για τον λόγο ότι το σεβόμαστε και δεν θέλουμε να φανεί ότι πάμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό υπερθέαμα, προκειμένου να τελειώσει η Ξάνθη και να γίνει η Κομοτηνή το brand του καρναβαλιού στην Θράκη»
Η καθαρή απάντησή του «Μαχητή»:
Ψεύδεσαι φίλε Δήμαρχε  της Κομοτηνής και στο λέω αυτό με σημείο αναφοράς το πρόγραμμα που δώσατε στη δημοσιότητα!
Μια μέρα λοιπόν πριν από την Μεγάλη παρέλαση του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2017 (Την Κυριακή 26/2/2017), ιδού τι διοργανώνει ο Δήμος Κομοτηνής που απέκρυψε φυσικά στη συγκεκριμένη συνέντευξη ο κ. Δήμαρχος κ.Γ. Πετρίδης.
Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017  11:00 Αποκριάτικη μαθητική παρέλαση

Αφετηρία Παρέλασης:1ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής
Σας προσκαλούμε στη δεύτερη μαθητική ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ που διοργανώνουν η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής και ο Σύνδεσμος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής. Θα συγκεντρωθούμε στο 1ο Δημοτικό και μέσω μιας τρελής πορείας από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης υπό την συνοδεία μουσικής και κλόουν, θα καταλήξουμε στη κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου θα γίνει ένα ξέφρενο party με Dj, καραμελοπόλεμο και σοκολατοπόλεμο. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των μαθητών είναι η συνοδεία από τον κηδεμόνα, η καλή διάθεση και το μασκάρεμα μικρών – μεγάλων. Θα υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά και για όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά. Ελάτε να ζωντανέψουμε την πόλη μας με κέφι, μουσική και  χορό.
-Δικαίωμά σας κύριε Δήμαρχε της Κομοτηνής, να κάνετε ότι θέλετε στο Δήμο σας, αλλά μακριά από τους Καρναβαλικούς συλλόγους της Ξάνθης, πλην…Πλην Λακεδαιμονίων εβαίως που μπορούν να επιλέξουν
-Ποιος λοιπόν ο λόγος να λές ψέματα Δήμαρχε όταν μια μέρα πριν την δική μας παράταση της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου, ο Δήμος Κομοτηνής παρουσιάζει την δική του μεγάλη ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ; Γιατί ψεύδεσαι κύριε Πετρίδη; Ποιος ο λόγος να εμπαίζεις με τη νοημοσύνη των Ξανθιωτών; 

(Υστερόγραφο: Δείτε τι γράφει κα η ανακοίνωση του πολιτιστικού συλλόγου Trel@cademy.kom για την Σαββατιάτικη καρναβαλική παρέλασή της Κομοτηνής)
ΟΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ.
Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ !)
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ...ΞΑΝΘΗ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!
 Πληροφορίες μου αναφέρον οτι στη σημερινή βραδινή παρέλαση της Κομοτηνής οι "Οργανωτές" έφεραν καρναβαλιστές και συλλόγους απο τον Έβρο, ενώ ευχαρίστησαν σύλλογο της Ξάνθης για τη...συμμετοχή, χωρίς να αναφέρουν το όνομά του!!! 
Τα όνειρα για να μπορούν όμως να μεγαλουργήσουν Δήμαρχε της Κομοτηνής, πρέπει να βρίσκονται και στο ΑΙΜΑ ενός λαού....! 
-Είναι και θέμα  γονιδίων....και δυστυχώς δεν το έχετε ακόμη αντιληφθεί!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »