*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Φεβρουαρίου

ΘΛΕ 2017: Κι έγινε….της «Μαλού» στο Δημοτικό Αμφιθέατρο το μεσημέρι της Κυριακής! Δηλώσεις Πασχάλη Λύρατζη (Φώτο)

19 Φεβρουαρίου

 *Ω! Τι κόσμος...μπαμπά! Ξάνθη, σ'αγαπάω! Τα έδωσε όλα η Μαλού!
 
Ούτε ο καιρός σταματάει το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2017, το Νο 1 Καρναβάλι στην Ελλάδα αφού μπορεί λόγω της βροχής και των δυσμενών καιρικών συνθηκών να αναβλήθηκε η σημερινή παιδική παρέλαση για την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 15:30, ωστόσο η συναυλία της «Μαλού» μεταφέρθηκε και πραγματοποιήθηκε τελικά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο στις 13:00 και έγινε….χαμός του χαμού!Κυριολεκτικά της..."Μαλού"!
Οι εικόνες μιλάνε μόνες τους, ενώ μιλώντας στο Xanthi channel ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης Πασχάλης Λύρατζης, δήλωσε το εξής: Η ανεπανάληπτη παρουσία του κόσμου και κυρίως της νεολαίας στην συναυλία είναι μια ακόμη απόδειξη ότι το Ξανθιώτικο Καρναβάλι δεν είναι τυχαία το πρώτο καρναβάλι της Ελλάδος. Παρά τις έκτακτες περιστάσεις, η νεολαία και ο κόσμος έδωσαν βροντερό το παρόν…Είχαμε 1000 άτομα μέσα στην αίθουσα κι άλλα τόσα από έξω….Είναι καιρός η Ξάνθη να αποχτήσει ένα μεγάλο Αμφιθέατρο που θα χωράει πάνω από 2.000 κόσμο, ώστε να μην σταματάει ο καιρός τις κορυφαίες εκδηλώσεις μας…Ευχαριστώ όλο το κόσμο, είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Κέντρου Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης. Και ιδίως ευχαριστώ την νεολαία...». Μιλώντας για το υπόλοιπο πρόγραμμα ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης επεσήμανε με έμφαση οτι "τα καλύτερα τώρα έρχονται...", αναφέροντας τα εξής: «Έχουμε πολλές σημαντικές εκδηλώσεις και συναυλίες απο την ερχόμενη βδομάδα...Την Τετάρτη 22/2 έχουμε την μεγάλη επιθεώρηση της Θρακικής Σκηνής με την Χαρούλα Λαμπράκη κι ένα πλούσιο καστ καλλιτεχνών. Την Πέμπτη ο Γιώργος Παπαδόπουλος, την Παρασκευή τους «Kings», «Master Tempo» και Φανή Δρακοπούλου και το Σάββατο τον Κωνσταντίνο Κουφό. Έχουμε μια εβδομάδα «γεμάτη». Θα περάσουμε καλά, θα διασκεδάσουμε και όλοι οι καλλιτέχνες απευθύνονται και σε νεανικό αλλά και σε…μεγαλύτερης ηλικίας κοινό. Την Παρασκευή το πρωί, έτσι και αλλιώς έχει προγραμματιστεί με τους «Kings» ένα μασκέ πάρτυ, συνεχίζεται το πρόγραμμα με την παιδική καρναβαλική παρέλαση, που θα γίνει στις 15.30 λόγω της σημερινής ματαίωσης, οι «Master Tempo» θα ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα, στις 17.00 και η Φανή Δρακοπούλου γύρω στις 18.30. ΄Καλώ όλο το κόσμο να δώσει το παρόν γιατί η συμμετοχή του Ξανθιώτικου λαού είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στο Καρναβάλι μας»
Από την πλευρά της η Μαλού δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον κόσμο και την υποδοχή που της έγινε απο τους Ξανθιώτες, φωνάζοντας σε όλη τη διάρκεια της συναυλία της, «Ξάνθη, σ΄ αγαπώ»! Και παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Σαμπάνη και τα επόμενα καλλιτεχνικά της βήματα.
Από την πλευρά της η Μαλού δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον κόσμο και την υποδοχή που της έγινε απο τους Ξανθιώτες, φωνάζοντας σε όλη τη διάρκεια της συναυλία της, «Ξάνθη, σ΄ αγαπώ»!
Σημειώνεται οτι δυναμικό παρών στη συναυλία έδωσε και ο ανανεωμένος και χαμογελαστός πρώην αντιδήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »