*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ....Με πολιτευτή της Ν.Δ. "κόντρα" στον καθηγητή οι Ερντογανικοί...

17 Ιανουαρίου
Αδνάν Πετσενίκ κατά Γκιουλέν!
Από τον Αντώνη Σαμαρά στον… Ερντογάν! 
(σ.σ. Δικηγόρος των ιδιοκτητών του Ιδιωτικού Μειονοτικού Σχολείου)
……
Από την μία «εκφραστές» του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στόλιζαν κατάλληλα τον Δήμαρχο Τοπείρου ως Χρυσαυγίτη και άλλα παρόμοια, ενώ δεν ήταν και οι καλύτερες σχέσεις του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με τον Θωμά Μίχογλου… Από την άλλη….είδαμε και τους υπόλοιπους βουλευτές να ενδιαφέρονται, επισκεπτόμενοι τον Μίχογλου στο γραφείο του και πριν αλέκτωρ λαλήσει, ο δεύτερος να επισκέπτεται με την ακολουθία του τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ για τα περαιτέρω!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «ΘΡΑΚΗ»)
-Μήπως οι σύντροφοι ήθελαν να στείλουν το μήνυμα… Άλλο ο Συριζα κι άλλο οι… επιχειρούντες να κάνουν τον κηδεμόνα της Νομαρχιακής;
………..
…..αν αντί των άλλων συνεργατών ο Δήμαρχος Τοπείρου συνοδεύονταν (στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης) και από… Καζναφέρη, Στέλιο Μωραϊτη και Παράσχο Ευστρατίου, τότε αναμφισβήτητα θα ήταν το ΜΠΑΜ του Γενάρη! Δεν πειράζει… την άλλη φορά! Τώρα που οι «πόρτες» του κόμματος άνοιξαν και για τον Μίχογλου…
-Να περιμένετε ότι η επόμενη συνεργασία του γραμματέα του παραΣΥΡΙΖΑ θα είναι με τον…Δήμαρχο Μπάμπη και τον Λύρατζη!
(Ο Πάνος Παπαδόπουλος στη στήλη «Δεν είναι όλα μαύρα» του «Μ»)
-Όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος!
……..
ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Τελικά ακόμη δεν μάθαμε φίλε Μιχάλη Αμοιρίδη και Μπάμπη Ευστρατίου γιατί ο νέος Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος «καθάρισε» από το Δ.Σ. Εργοανάπτυξη ΑΜΘ τον κολλητό σας Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον κουμπάρο του κ.Γάκη;
Μήπως γιατί δεν κάνανε τα χατίρια σε «κολλητού» της Οικογένειας Μητσοτάκη που ήθελε να πάρει τα Λουτρά Ελευθερών κάνοντας προσφορά με δυο εταιρείες που στην ουσία ήτανε… μία;  Διότι είχε τους ίδιους μετόχους; Μήπως;
……
*Το αναβάλει βέβαια συνέχεια ο Μέτιος το θέμα, ο Φώτης Καραλίδης σφυρίζει αδιάφορα και για το ερώτημα που έθεσα παραπάνω… περιμένω μια ντόμπρα απάντηση!
……
*Την Διεύθυνση Έκδοσης της αρχαιότερης Ελληνικής εφημερίδας από την 1η Φεβρουαρίου, αναλαμβάνει ο  δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης. Η ΕΣΤΙΑ, η οποία διανύει ήδη το 141ο έτος ανελλιπούς κυκλοφορίας της, από τον Απρίλιο του 2015 ανήκει στον Όμιλο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Α.Ε.
Ο μέχρι σήμερα Δ/ντης Σύνταξης της εφημερίδας Κώστας Παπαχλιμίντζος επιστρέφει στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, η οποία ανήκει στον ίδιο Όμιλο
(σ.σ. Φίλος ο Μανώλης, καλή του επιτυχία…αν και θα τον προτιμούσε σε μια εφημερίδα που διαφορετικό πολιτικό στυλ και σίγουρα πολλούς περισσότερους αναγνώστες!
……
*Αφού ήταν παρών ο αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης Μιχάλης Λομβαρδέας στην βασιλόπιτα του ΕΒΕ Ξάνθης, γιατί ο Δήμαρχος ανέθεσε την εκπροσώπησή του στη Δέσποινα Παρτσαλίδου;
-Για να εκτεθεί… περισσότερο, αφού η Δέσποινα χαιρέτισε το ακροατήριο χωρίς να διαβάζει από μέσα το λόγο της και… αρίστευσε;;; (σ.σ. Κι ο νοών νοείτω…).

Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ ο Θύμιος Δρόσος. εκλέχθηκε 7η στο νέο Πολιτικό Συμβούλιο η «δική μας» Χρύσα Ούτση.
Διεξήχθη την Κυριακή η 1η Ειδική Σύνοδος του Εθνικού Συμβουλίου της Β' περιόδου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, με αρμοδιότητα την εκλογή Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου, των επτά μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, των δύο μελών της Επιτροπής Δεοντολογίας και του μέλους της
Νέος γραμματέας των ΑΝΕΛ εξελέγη την  (15/1) ο Θύμιος Δρόσος, τον οποίο είχε προτείνει από το συνέδριο ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.
Ο κ. Δρόσος είναι πρώην νομάρχης στον νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ επί χρόνια ήταν δραστήριο στέλεχος της ΝΔ, εκλεγμένος το 2010  και πρώτος σε σταυρούς μέλος της Κ.Ε. της ΝΔ.
Αναλυτικά οι 7 νέοι που εξελέγησαν στην 7μελή Εκτελεστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ:
1.ΚΙΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 56, 2.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ 50, 3.ΜΑΡΓΕΛΗ ΜΑΡΚΕΛΛΑ 32, 4.ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 30, 5.ΖΙΑΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 26, 6. ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ 25, 7.ΟΥΤΣΗ ΧΡΥΣΑ 24.
-Άντε Χρύσα και σ’ ανώτερα!
Την Τρίτη 31/1 (ώρα 18:00) στην Κομοτηνή
Ειδική Συνεδρίαση Περιφερειακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ. για τα πεπραγμένα του 2016
Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα πραγματοποιηθεί στις 31-01-2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ» της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (Διοικητήριο) 1ος όροφος, Λεωφ. Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
Απολογισμός Πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έτους 2016.
Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος.
                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Ανακοινώθηκε και η επίσημα η ένταξη του Ιλχάν Αχμέτ στην Δημοκρατική Συμπαράταξη
Ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ, εντάχθηκες και επισήμως χθες στην κοινοβουλευτική ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.
Ο βουλευτής, που αποχώρησε την περασμένη Παρασκευή από την ΚΟ του Ποταμιού, ανακοίνωσε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής, ότι εντάσσεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗ.ΣΥ.
ΠαραΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης-αιχμές Χατζηθεοδώρου: Η Δημοκρατική… συμπαράσταση αυξάνει τις συνιστώσες της!
Με την ένδειξη 8:39…έκτακτο, ο (παρά)ΣΥΡΙΖΑ Γ. Χατζηθεοδώρου σχολίασε δηκτικά τους πρώην συντρόφους του στη Δημοκρατική συμπαράταξη ως δημοκρατική… συμπαράσταση με το παρακάτω παραπολιτικό:
«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ή συμπαράσταση (ο ένας στον άλλον!) αυξάνει τις συνιστώσες της!
Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!
Έχουμε και λέμε λοιπόν:
ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΑΡ + ΚΙΔΗΣΟ + Βαγγέλης + (Διαμαντοπούλου, Φλωρίδης, Ραγκούσης)+… =1 θέση στο επικρατείας.
Η «νέα» κεντροαριστερά πού ακριβώς φαίνεται;»

-Το αίμα νερό δεν γίνεται αλλά και οι… μπηχτές μπηχτές! Άλλωστε ανέκαθεν ο γραμματέας με τους Γκαρμπούνη, Δέλκο κλπ δεν είχε και… ίδιαίτερες συμπάθειες!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »