*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

24 Ιανουαρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ο Γιώργος Πανίδης και τα ευτράπελα της βασιλόπιτας της ΕΠΣ Ξάνθης

24 Ιανουαρίου
*Ειλικρινά δεν θα ήθελα να μπω στον πειρασμό να «σχολιάσω» τις φαιδρότητες του νυν Προέδρου της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργου Πανίδη, αλλά δυστυχώς με τις συμπεριφορές και την μανία του να «αυτοπροβληθεί», εκτός του ότι τον πήραν όλοι χαμπάρι με τις γραφικές του συμπεριφορές, προκαλεί κι από πάνω τη νοημοσύνη μας…
……
*Αναφέρομαι στη βασιλόπιτα της ΕΠΣ το περασμένο Σάββατο (σ.σ. την οποία έβαλε την ώρα που η ομάδα της πόλης έπαιζε στο Πειραιά με τον Ολυμπιακό κι είχε το θράσος να προσκαλέσει και τον Πανόπουλο…) και στην οποία επί μια βδομάδα ισχυρίζονταν ότι θα φέρει… προσωπικότητες του… Ελληνικού ποδοσφαίρου!
-Και τελικά όπως αποδείχτηκε, τον μόνο που έφερε ήταν ο… Γραμμένος! (σ.σ. Ο Γ. Γκούρτσας δεν πιάνεται, διότι ούτως ή άλλως, είναι μέλος της Διοίκησης…).
……
*Τι εστί Γραμμένος για όσους δεν ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Μα ο Πρόεδρος της Ένωσης Μακεδονίας και άνθρωπος του Ιβάν Σαββίδη που μαζί με τον κύριο Πανίδη, πανικόβλητοι μέχρι τελευταία ότι θα έχαναν τις εκλογές της ΕΠΟ και θα επανεκλέγονταν ο Γιώργος Γκιρτζίκης, κατόρθωσαν με την στήριξη βεβαίως και του πρώην Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Κοντονή, από τη μια να «θέσουν» εκτός παιχνιδιού τον Ξανθιώτη πρώην Πρόεδρο κι από την άλλη, δυο φορές να αναβάλουν τις εκλογές της ΕΠΟ!
-Διότι απλά έβλεπαν ότι έχαναν! Οπότε κι οδήγησαν την ΕΠΟ να διοικητείται για πρώτη φορά ίσως στην ιστορία της, με ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ διοίκηση.
……
*Διευκρινίζω ότι τον κύριο Γραμμένο -για να είμαι ειλικρινής- δεν τον ξέρω καθόλου κι ούτε έχουμε συναντηθεί ποτέ… Φυσιογνωμικά μάλιστα, συμπαθής φαίνεται ο άνθρωπος…
-Απλά μου έκαναν εντύπωση τα παρακάτω ευτράπελα του Γιώργου Πανίδη:
1. Σε μια εκδήλωση καθαρά της Ένωσης, επιχείρησε αν και κανείς δεν ξέρει πότε θα γίνουν οι επόμενες εκλογές της ΕΠΟ, να φέρει τον υποψήφιο Πρόεδρο που στηρίζει ο ίδιος, προκειμένου να κάνει… αβάντα με τον τρόπο αυτό και στον Γραμμένο αλλά και στον εαυτό του!
2. Δεν φτάνει όμως που προσκάλεσε τον Γραμμένο, που στο κάτω - κάτω πρόβλημά του και θέμα της διοίκησής του…
Αλλά είχε το θράσος χωρίς καθόλου «τσίπα» να πάρει τηλέφωνο και να προσκαλέσει στην ίδια εκδήλωση και τον…πρώην Πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη τον οποίο «λυσσαλέα» πολεμούσαν «πακέτο» και λοιδορούσαν επί μήνες…
3. Υπενθυμίζω επίσης -έτσι για να μην νομίζει ο κύριος Γ. Πανίδης ότι τρώμε  όλοι εμείς κουτόχορτο-, ότι πέρσι τέτοιο καιρό, ο ίδιος όχι μόνο βράβευε τον Γιώργο Γκιρτζίκη στη βασιλόπιτα της ΕΠΣ Ξάνθης και έβγαζε… λόγους και ομιλίες λιβανίζοντάς τον, αλλά και του υπόσχονταν ότι θα τον στηρίξει κι όλας με όλες του τις δυνάμεις στις εκλογές της ΕΠΟ!!
-Μέχρι που αρκούσε ένα τηλέφωνο του Ιβάν Σαββίδη στο Μακεδονία Palace για να… αλλάξει εν μία νυκτί και όχι μόνο να καταστεί αναξιόπιστος, αλλά και να στραφεί… εναντίον του!
……
*Βεβαίως κάποιοι θα πουν ότι έχεις κι εσύ ευθύνη για την εκλογή του συγκεκριμένου κυρίου που κάποτε τον αποκαλούσες ΕΠΕΝίτη (μα ήταν ο άνθρωπος… δεν το έκρυψε άλλωστε ποτέ οτι ήταν συμπαθών με το κόμμα του Παπαδόπουλου…) και κατέβαινε υποψήφιος Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης με τη στήριξη του Σγουρίδη και  του… ΠΑΣΟΚ και «πάτωνε»!
-Αλλά για να είμαι ειλικρινής, εγώ νόμιζα ότι ο άνθρωπος θα άλλαζε τα πράγματα στην Ένωση…
-Και δεν θα την έκανε «μαγαζί» του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μάλιστα ήταν και… σπόνσορας της βασιλόπιτας ή...."μαγαζί" δικό του…όπως είναι τώρα!
……
*Μας έφταιγε δηλαδή ο ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ Γιώργος Γκιρτζίκης που στο κάτω - κάτω ήταν και Πρόεδρος της ΕΠΟ -διότι ήταν με  τον Μαρινάκη- και δεν μας φταίει ο Γιώργος Πανίδης που είναι ο… yes men του Ιβάν!
……
*Κλείνοντας λοιπόν αυτό το κομμάτι, ένα θα πω στον σημερινό Πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης…
Όπως και οι τιμηθέντες Δήμαρχοι που ήρθαν στη φιέστα σου, άναβε κι εσύ κάθε βράδυ ένα… κερί στον Αλέξανδρο Κοντό, διότι ποτέ δεν ξέρεις και άνευ της στήριξής του…. ούτε ψηφοδέλτιο θα μπορέσεις να κατεβάσεις!
-Κι άσε τα διπλά και τριπλά ταμπλό… Πλέον… σε έχουν μάθει όλοι! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »