*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιανουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Σπύρος Τσιλιγγίρης, Δημήτρης Σαλτούρος και Κυριάκος Μητσοτάκης...

18 Ιανουαρίου
*Δεν θά ‘θελα να λεγόμουν Σπύρος Τσιλιγγίρης και ν’ ακούσω τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Σαλτούρου χθες στην «Ανοιχτή γραμμή», διότι θα… απογοητευόμουν οικτρά!
……
*Καθότι ο γιατρός ναι μεν έχει τη στήριξη των Αυγενάκη - Φανουράκη, που να περίμενε όμως ότι ο Σαλτούρος έχει μαζί του τον… Κυριάκο Μητσοτάκη;!
-Και μάλιστα από τον Μάρτιο του 2016; Όταν ανταποκρινόμενος στη πρόσκλησή του συνάντησε τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ν.Δ.; Κι όχι μόνο μια φορά...
……
*Το ωραίο της ιστορίας; Μέχρι σήμερα ο γιατρός έθετε και βέτο στα κεντρικά της Ν.Δ. να είναι ναι μεν ο ίδιος στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, αλλά να… ΜΗΝ είναι ο Αλέξανδρος Κοντός! (σ.σ. Κι ο λόγος είναι φανερός βέβαια…).
-Ενώ ο Δημήτρης Σαλτούρος ξεκαθάρισε ευθύς εξ’ αρχής ότι «ΣΤΗΡΙΖΕΙ Κυριάκο Μητσοτάκη διότι θεωρεί ότι αυτός είναι ο πλέον χρήσιμος τώρα για την Ελλάδα…» και «τα ψηφοδέλτια είναι θέμα των Προέδρων και δεν τον αφορά το ποιοι θα είναι υποψήφιοι»… και καθάρισε! (σ.σ. Να δεις Βασιλάκη ότι και σήμερα θα ‘χουν σύσκεψη στο καφενείο του Καλτσά… μετά τις χθεσινές εξελίξεις!).
……
*Ρώτησα και χθες την πρώην αντιδήμαρχο Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου και την ρωτάω και σήμερα… Ισχυρίστηκε στη βασιλόπιτα του Επιμελητηρίου Ξάνθης ότι ο Δήμαρχος Ξάνθης Μπάμπης Δημαρχόπουλος ήταν απών, λόγω… ανειλημμένων υποχρεώσεων!
-Μπορούμε να μάθουμε ποιες ήταν αυτές οι υποχρεώσεις;
-Μήπως έψαχνε πάλι καμιά νέα… «τρύπα» του Παυλικιάνου στο Πούρναλικ; 
……
*Ναι έχει απολύτως δίκαιο το γνωστό «ιπποφαές» με την υποκλίνουσα μέσα  ότι στη ζωή για να… «προκόψεις», πρέπει να… υποκλίνεσαι συνεχώς και να το παίζεις σε πολλά ταμπλό…!
-Εξαρτάται όμως πως εννοεί και τη λέξη «προκοπή»… διότι ως ιδανικός «γλείφτης» μάλλον την μπερδεύει με τη λέξη… «ελεεινοί (η)…ζωή»!
……
*Δεν ξέρω πόσο «χάρηκαν» οι Διαμαντής Σκουλαρίκης και Δημήτρης Πετρόπουλος για την εκλογή της Χρύσας Ούτση στο Πολιτικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ…
-Ο Φίλιππας Τσαλίδης ωστόσο σίγουρα δεν… «τρελάθηκε» ιδιαίτερα!
-Σε αντίθεση με τον Παναγιώτη Σγουρίδη που την στήριξε με δυο χέρια…!
……
*Βέβαια η αλήθεια είναι ότι ο Φίλιππας έχει και διαφορετική αντίληψη από τους υπόλοιπους, καθότι είναι του δόγματος, όλοι για Μένα κι εγώ για τον εαυτό μου!
……
*Ρωτήθηκε χθες ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου από τον Πάνο Παπαδόπουλο (στην Ανοιχτή γραμμή), πώς αισθάνθηκε όταν μπήκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους συνεργάτες του και ήρθε face to face με τον γραμματέα του (παρά)ΣΥΡΙΖΑ (και το ιδιαίτερο «λεκτικό» στα παραπολιτικά του…) σύντροφο Γ. Χατζηθεοδώρου και απάντησε χωρίς να κομπιάσει…
-Με μας ήταν άψογος και φιλικός ο άνθρωπος…!
(Σ.Σ. Μάλλον μόνο στον γραπτό λόγο τα «χαλάει» τελικά ο σύντροφος George και γίνεται… Dr Τζέκιλ!;).
……
*Η είδηση; Από τη συνάντηση απουσίαζε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στάθης Γιαννακίδης, είτε λόγω… Γ. Σιδηρόπουλου (σ.σ. Μη τον ξαναμαλώσει όπως την προηγούμενη φορά με το email του γραφείου του που ήρθε πρώτα στο «Μ»…), είτε γιατί έχει πάρει το μήνυμα ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ στον  Τόπειρο και ιδιαίτερα στο Εράσμιο, ψηφίζουν  μόνο Γρηγόρη Στογιαννίδη (λόγω και Ανέστη Καλλιγά) και Ζεϊμπέκ…
(σ.σ. Λέτε; Αυτό νάταν μόνο; ).

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »