*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Ιανουαρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Ερντογανικοί κατά...Γκιουλενικών και στη Ξάνθη!

18 Ιανουαρίου
Ανδρέας Ιντζές: Πίσω μου σ’ έχω…Πρόεδρε! Σε λίγο δεν θα μείνει κανένα μαγαζί ανοιχτό στη Ξάνθη με Πρόεδρο τον Λομβαρδέα στην Ποιότητα Ζωής. 
…………….
Η δημοτική αρχή του Τοπείρου, από τις ιαχές και την αμφισβήτηση των βουλευτών καθώς και τα υποτιμητικά σχόλια για την κυβέρνηση και την Αριστερά, τελικά επέλεξε να επισκέπτεται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και να ζητά επίλυση των βασικών του προβλημάτων..
(Ο Γ. Σιδηρόπουλος στο ηλεκτρονικό Μέσον της Τυποεκδοτικής)
-Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε… Προσπαθεί ο άνθρωπος ακόμη να «συνέρθει» από το κρύο… ντουζ του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με τη πρόσκληση που έκανε στον «Χρυσαυγίτη», οπότε άφες αυτοίς…! Περαστικά του…
………..

Σας υπενθυμίζω πως αυτή η εφημερίδα προ εξαετίας περίπου, όταν συνεργάζονταν με τον Ιμάμ Αχμέτ, είχαμε αναφερθεί αναλυτικά στην δράση του Φετουλάχ Γκιουλέν στην περιοχή μας και στις παράνομες δομές που λειτουργούσαν τότε εδώ με τις ευλογίες του! Απλά το θέμα δεν μας αφορά… Ούτε ο Ερντογάν, ούτε ο Γκιουλέν έχουν θέση στην Θράκη. Τελεία και παύλα!
(Ο Τένης Καμαρίδης στη «Θράκη»)
-Έλα όμως που επί χρόνια οι Γκιουλενικοί στη Ξάνθη έτρωγαν με...χρυσά κουτάλια! 
………
              ΣΕΜΝΑ &ΤΑΠΕΙΝΑ
*Σχολιάζει με δηκτικό τρόπο (και χιούμορ…) ο πρώην υπουργός και βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης και απολαυστικός ο διάλογος με τον Πέτρο Ούτση του XanthiPress:
«Το ιδιωτικό μειονοτικό σχολείο που έβαλαν να επισκεφτεί ο Τσίπρας στη Ξάνθη, διώκει καθηγητή του για "γκιουλενικό τρομοκράτη". Τι τον νοιάζει τον Αλέξη; εσωτερικό θέμα της Τουρκίας είναι ..».
Outsis Petros Ιδιωτικο;; Και γιατι η περιφερεια πληρωνει για μεταφορα μαθητων;
Xinidis Sokratis Για λόγους ανταγωνισμού προς το δημόσιο σχολείο!
-Δηλαδή… ζήτω τα… ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ;!
……
*Έσκισε χθες στα περίπτερα ο «Μαχητής» με το αποκαλυπτικό πρωτοσέλιδο για τη δίκη του μαθηματικού εκπαιδευτικού του ιδιωτικού μειονοτικού σχολείου τη Δευτέρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ξάνθης που τον δικαίωσε στα ασφαλιστικά μέτρα…
Μέχρι τις 11 το πρωϊ, είχαν εξαντληθεί όλα μας τα φύλλα…
…..
*Σε ερώτηση πάντως του εκδότη μας Πάνου Παπαδόπουλου στον δικηγόρο του εκπαιδευτικού Χότσικα Νιχάτ, κ.Δημήτρη Σαλτούρο για το αν πράγματι ο πελάτης του είναι Γκιουλενικός, η απάντηση ήταν αυθόρμητη και καταλυτική…
-Ο πελάτης μου δεν έκρυψε τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις κι ότι ανήκει στο τάγμα του Γκιουλέν στη Θράκη!
-Σωστός! Διότι κάποιοι άλλοι θρασύδειλοι, το κρύβουν, ενώ μέχρι χθες τα οικονομούσαν χοντρά από τον αυτοεξόριστο Ιμάμη!!!  ΝΤΡΟΠΗ τους!
……………….
Σκληρή επίθεση της Ελένης Κίτσου για τις επιθέσεις κατά Σώρρα και κατά των… Στοών!
Νέα σκληρή επίθεση εξαπέλυσε χθες η Πρόεδρος των Ελλήνων Συνέλευσις Ελένη Κίτσου για τις επιθέσεις κατά του Αρέμη Σώρρα. Μιλώντας μάλιστα και για…Στοές και αυτόκλητους ερευνητές!
Ιδού το σχόλιό της:
1) ΟΙ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
2) Η ΝΔ, ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ... ΚΑΛΕ....
3) ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.(!!)
4) ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΩΝ"....
5) ΑΑΑ... ΞΕΧΑΣΑ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ OUTSIDERS ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ... (ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ....)
6) ΟΙ ΚΡΥΦΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ..
7) Η ΤΑΡΙΦΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΠΟΛΥ......
8) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΝ 280 ΓΡΑΦΕΙΩΝ "Ε.ΣΥ" ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΛΤΙΩΝ.....
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΟ;;;;; ( ΧΑΧΑΧΑΧΑ)
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΣΕ....ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟ "ΖΟΝΓΚ"!!!.
BINGO!!!!!
……
ΗΤΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!
Σοβαρή ήττα Δημαρχόπουλου και νίκες για Τσανάκα και Λαμπάκη καθώς, «Οριστικά στους δήμους Καβάλας και Αλεξανδρούπολης το Πρόγραμμα Βιώσιμης Ανάπτυξης. καθώς οι ενστάσεις των δήμων Κομοτηνής και Ξάνθης εξετάστηκαν και δεν διαφοροποίησαν το τελικό αποτέλεσμα. Παρεμβάσεις και έργα 8,5 εκατ. ευρώ από το πρόγραμμα για κάθε έναν από τους δύο δήμους Καβάλας και Αλεξανδρούπολης» και… ΜΗΔΕΝ έργα για το Δήμο Ξάνθης.
-Να γελάσω ή να κλάψω…
…………….
Επίσκεψη Δημάρχου και Αντιδημάρχων του Δήμου Αρριανών στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ
Τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστο Μέτιο επισκέφθηκε το πρωί στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αρριανών κ. Αμέτ Ριτβάν συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Μολλά Αλή Μεμέτ Ισμαήλ, Κασάπ Αχμέτ και Χουσεΐν Ιρφάν.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο Δήμο Αρριανών και πιο συγκεκριμένα τα μεγάλα προβλήματα ύδρευσης που παρατηρούνται σε οικισμούς του Δήμου καθώς και τα προβλήματα άρδευσης των αγροτικών εκτάσεων.
Ο κ. Μέτιος αναγνώρισε το μέγεθος των προβλημάτων στην περιοχή και θα προχωρήσει σε ενέργειες ώστε τα έργα ύδρευσης να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ μέσω της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας.

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »