*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιανουαρίου

Ματ Δημαρχόπουλου στον γραμματέα της Νομαρχιακής-Επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για ευχές στο Δήμαρχο...Μπάμπη!

05 Ιανουαρίου
*Επιτέλους....Τους είδαμε και τους "3" κάπου! Στον Δήμαρχο...Μπάμπη, όπως τον αποκαλεί ο "παραΣΥΡΙΖΑ"...!

Με μια κίνηση ματ στην κυριολεξία, για τα χλευαστικά σχόλια και τα πυρά που δέχεται απο τον γραμματέα της Νομαχιακής Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και δάσκαλου Γ. Χατζηθεοδώρου, ο Δήμαρχος Ξάνθης (σ.σ. Δήμαρχο Μπάμπη...όπως τον αποκαλεί η Νομαρχιακή στον παραΣΥΡΙΖΑ), κοινοποίησε στα ΜΜΕ δελτίο τύπου με το οποίο εμφανίζει τους τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης όχι μόνο να τον "νομιμοποιούν", αλλά και να προσέρχνται στο Δημαρχείο να του δώσουν κατ' ...ιδίαν τις ευχές τους και συνεργαστούν μαζί του!
Αναλυτικότερα το δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης, αναφέρει τα παρακάτω:
"Το Δήμαρχο Ξάνθης κ. Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο επισκέφτηκαν την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017 οι Βουλευτές του Νομού.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έναρξη του νέου έτους για την ανταλλαγή ευχών.
Ο Δήμαρχος από την πλευρά του έθεσε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Συζητήθηκαν θέματα όπως η έλλειψη μονίμου προσωπικού στους Δήμους, καθώς και νομοθετικές ρυθμίσεις που εκκρεμούν για τους ΟΤΑ.
Επίσης, έγινε αναφορά στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» που ξεκινάει τις επόμενες ημέρες στο Δήμο Ξάνθης".
-Τώρα πως απο τη μια ο κομματικός ΣΥΡΙΖΑ χλευάζει και καθυβρίζει τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης σχεδόν κάθε μέρα και οι τρεις "εξαφανισθέντες" βουλευτές του Νομού με την άδεια και του γραμματέα τον επισκέφθηκαν για να του πουν  τα...χρόνια τους κατι' ιδίαν στο γραφείο του, αυτό προφανώς θα εντάσσεται στη γνωστή "διγλωσσία" των πολιτικών που άλλα λένε όπως πάντα στο παρασκήνιο κι άλλιώς λειτουργούν για τους...τύπους!  
Να σημειωθεί πάντως οτι την ενημέρωση για την επίσκεψη των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο γραφείο του την έκανε το γραφείο τύπου του Δήμου Ξάνθης κι όχι το XanthiLeft....

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »