*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Ιανουαρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Ο Τόρης Παπαδήμας, βάπτισε την μικρή κορούλα του....

10 Ιανουαρίου
*Και το όνομα αυτής… Θεοφανία!
-Την δεύτερη κορούλα τους βάφτισαν την περασμένη Κυριακή 8 Ιανουαρίου ο δημοφιλής DJ, Τόρης Παπαδήμας και η σύζυγός του Κωνσταντίνα, παρουσία συγγενών και πολλών φίλων του ζευγαριού!
-Το όνομα της μικρούλας Θεοφανία και τους εύχομαι από τη στήλη να τους ζήσει και να την καμαρώσουν όπως επιθυμούν!
……

*Ανάμεσα στους καλεσμένους της βάφτισης της κορούλας του Τόρη Παπαδήμα, συνάντησα και την ραδιοφωνική παραγωγό του Life 92.1 και τηλεπαρουσιάστρια του Xanthi Channel, Ρένα Καραγιάννη, με την οποία ο Τόρης και η Κωνσταντίνα διατηρεούν φιλία από το μακρινό παρελθόν!
……

*Όχι μόνο έριξε τον τοίχο του «Rising Star» του ΑΝΤ1 την περασμένη Κυριακή, αλλά κυριολεκτικά τον γκρέμισε με ποσοστό 95%, η 31χρονη Ξανθιώτισσα τραγουδίστρια Έλσα Καρυώτη!
Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια από την Ξάνθη εμφανίστηκε με διακριτική σεμνότητα πάνω στη σκηνή του γνωστού τηλεοπτικού μουσικού παιχνιδιού που προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 ερμηνεύοντας συγκλονιστικά το "Δυο μέρες μόνο", καθηλώνοντας κοινό και κριτική επιτροπή. Ήδη από τα πρώτα δευτερόλεπτα της εμφάνισής της το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να χειροκροτεί θερμά ενώ η Δέσποινα Βανδή που ψήφισε αμέσως υπέρ της Έλσας, σηκώθηκε όρθια και χειροκροτούσε επίσης.
Η Έλσα κατάφερε να αγγίξει το 95% ενώ έλαβε ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία της. Μάλιστα η ίδια φανερά συγκινημένη δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα της μετά την πρώτη νίκη της ενώ η Δέσποινα Βανδή την πλησίασε και την αγκάλιασε. Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τις φωνητικές της δεξιότητες η Έλσα διακρίθηκε και για τη συνολική της παρουσία και συμπεριφορά.
……

*Με πούρο στο στόμα, την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του για την εξέλιξη του παιχνιδιού και παρά το πολικό ψύχος παρακολούθησε από τις κερκίδες του γηπέδου των Πηγαδίων τον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος.
-Μπορεί η ομάδα μας να μη κέρδισε αυτή τη φορά τον… Θρύλο, αλλά η πόρτα της Ευρώπης παραμένει ανοιχτή!
……

*Από τις κερκίδες των παγωμένων Πηγαδίων, παρακολούθησαν τον αγώνα της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό και οι τρεις κολλητές, Αφροδίτη, Ρία Γκλαβίνη και Δέσποινα Ουζγούρογλου, φωνάζοντας μαζί με τους υπόλοιπους ξανθιώτε φιλάθλους συνθήματα για να εμψυχώσουν και να… «ζεστάνουν» τους παίκτες της Ξάνθης!
……
*Το δημοφιλές «τρίο» των καλλιτεχνών John &Chris Bozidis και Andrea Darboukas, επιστρέφει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 (!!!) στο αγαπημένο Ελληνάδικο της πόλης μας το… ΚΥΤΤΑΡΟ για να δημιουργήσει άλλη μια εκρηκτική ατμόσφαιρα!
-Ο Τάκης Αλεξούδας σας προτρέπει από τώρα να κάνετε κρατήσεις διότι αναμένεται να γίνει πανικός!...
-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946 758741.
-Προλάβετε!!!
……
*Και κλείνω τη στήλη σήμερα με μια αποκλειστική είδηση που μου έδωσε ο γνωστός πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός Χαράλαμπος Κυρκούσης:
«Επέστρεψε στην Αθήνα ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργος Καριπίδης ο οποίος ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στις 20 Γενάρη το νέο του τραγούδι με τίτλο «ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ» καθώς και τα Live του αλλά και δυο συνεντεύξεις σε μεγάλα πανελλαδικά περιοδικά. Να του ευχηθούμε καλή επιτυχία».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »