*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιανουαρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Ο Μάκης Αρίφογλου με τον Τάκη Λεμονή...τη "συμπάθεια" του Γ. Τσιλιγγιρίδη!

17 Ιανουαρίου
*Ξεκινάω τη στήλη σήμερα με μια φωτογραφία αφιερωμένη στον συνάδελφο αθλητικογράφο του «ΜΑΧΗΤΗ» Γιάννη Τσιλιγκιρίδη!
-Ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας Μάκης Αρίφογλου με τον γνωστό πρώην προπονητή της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, αλλά και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Τάκη Λεμονή (γνωστός και ως… «Sir Takis» κατά τον Γιάννη Τσιλιγκιρίδη που του είχε… ιδιαίτερη… «αδυναμία»)!
-Γνωστός και για τα… «φιλο-Ολυμπιακά» του αισθήματα ο Μάκης, ανακάλυψε κάπου στην Αθήνα τον «Sir Takis» και φωτογραφήθηκε μαζί του όλο καμάρι!
-Γιάννη για σένα!
……
*Τρομερή κοσμοσυρροή (κυρίως νεολαία) σημειώθηκε για άλλη μια βραδιά το περασμένο Σάββατο στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ για την μοναδική βραδιά νταουλιού με τον δημοφιλή Πόντιο μουσικό, Κώστα Τσαρμαντίδη!
……
*Ο ταλαντούχος νταουλιστής, Κώστας Τσαρμαντίδης, ανέβηκε πάλι πάνω στο μπαρ του ΚΥΤΤΑΡΟ και με τους ρυθμούς του νταουλιού του που συνόδευε την μουσική που έπαιζε ο DJ Κώστας Σπυριάδης, ξεσήκωσε τον κόσμο να χορεύει ασταμάτητα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ελληνάδικο!
……
*Μπορεί ο επιχειρηματίας της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» Τάσος Κουμουλίδης, την περασμένη εβδομάδα να καλούσε μέσω Facebook, τον κόσμο να διασκεδάσει στη βραδιά της ταβέρνας με τη ζωντανή ορχήστρα παραλείποντας το όνομα του Αντώνη Χειμωνίδη και «βάζοντας» πρώτο όνομα τον Φίλιππο Δομνίδη, δημιουργώντας σύγχηση στους θαυμαστές του νεαρού ταλαντούχου μουσικού, όμως η φωτογραφία από το περασμένο Σάββατο στο ΚΤΗΜΑ μαρτυρά όχι μόνο ότι ο Αντώνης ήταν παρών, αλλά ότι επρόκειτο για παράλειψη του Τάσου!
-Δεν πειράζει, λάθη γίνονται και μάλιστα όταν έχεις να απαριθμήσεις τόσους πολλούς και αξιόλογους καλλιτέχνες!
…….
*Και μια αποκλειστική φωτογραφία του δημοφιλούς τραγουδιστή Φίλιππου Δομνίδη στο ΚΤΗΜΑ ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα σε δυο πανέμορφες και ταλαντούχες υπάρξεις, τις τραγουδίστριες Γεωργία Ταστσόγλου και Σίλια Λιώγα!
……
*Παρά το τσουχτερό κρύο την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο των Πηγαδίων, αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τον νέο θρίαμβο της ομάδας μας της Ξάνθης που συνέτριψε με 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα!
-Ο φακός του «Μ» εντόπισε τον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, Κώστα Ζαγναφέρη και τον Δημοτικό Σύμβουλο Ξάνθης και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Κοινωνία Δημοτών» γνωστό δικηγόρο Θανάση Ξυνίδη να παρακολουθούν τον αγώνα έχοντας ανάμεσά τους τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ξάνθη, Άρη Πιαλόγλου!
……
*Όχι μόνο ήταν παρών την Κυριακή στο γήπεδο των Πηγαδίων, όχι μόνο έβγαζε φωτογραφίες για να τις αναρτήσει στο Facebook, αλλά όπως έμαθα από συνάδελφό μου, έγραψε πάλι ποίημα για τον νέο θρίαμβο της Ξάνθης επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0!

-Ο λόγος φυσικά για την φανατική οπαδό της ομάδας της Ξάνθης, Δέσποινα Ουζγούρογλου την οποία συνέλαβε ο φακός του «Μ» στις κερκίδες του γηπέδου τη στιγμή που αποθανατίζει με τη φωτογραφική μηχανή της το ένα απ’ τα δυο γκολ της ομάδας μας!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »