*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιανουαρίου

ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ

02 Ιανουαρίου
*O μόνος πολιτικός που πέρασε φέτος στις γιορτές απο την αγορά, ήταν ο Ζαγναφέρης με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Ευφραιμίδη! 


Την Δημοτική αγορά της Ξάνθης επισκέφθηκε παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης με τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Πολιτικής και υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να δώσει τις ευχές του στους επαγγελματίες αλλά και διαπιστώσει την επάρκεια των αγαθών.
Από την πλευρά τους οι επαγγελματίες της δημοτικής αγοράς παραπονέθηκαν έντονα στον Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης για το δημοτικό πάρκινγκ που παραμένει κλειστό με αποτέλεσμα να έχει επηρεάσει αισθητά την κίνηση στα μαγαζιά τους, αλλά και για τους πολιτικούς και βουλευτές που δεν εμφανίστηκαν ούτε τα Χριστούγεννα, ούτε και τις επόμενες μέρες των γιορτών στα μαγαζιά τους όπως στο παρελθόν.
Σημειώνεται ότι ο μοναδικός πολιτικός που επισκέφθηκε την αγορά της πόλης για να δώσει τις ευχές του στις φετινές γιορτές, ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης που είχε μαζί του μάλιστα και την κόρη του....ενώ φορούσε κόκκινη γραββάτα και το χαμόγελο και η αισιοδοξία δεν έλειπαν απο τα χείλη του...
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »