*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιανουαρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Και με βούλευμα του Αρείου Πάγου παραπέμπονται σε δίκη για τα γεγονότα της Γλαύκης Ψευτομουφτής (Μετέ) και Ιμάμης Ερκάζ Αζήζογλου

05 Ιανουαρίου



Και με επίσημο βούλευμα του Αρείου Πάγου, παραπέμπονται τόσο ο «Ψευτομουφτής» Ξάνθης κ.Αχμέτ Μετέ όσο και ο γνωστός Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζήζογλου, για τα ανθελληνικά γεγονότα και την κατάλυση των Νόμων στη κηδεία του αδικοχαμένου στρατιώτη! Η δίκη ωστόσο θα γίνει στο Μονομελές Πλημ/κείο Θεσσαλονίκης, προκειμένου η συγκεκριμένη ποινική δίωξη να μην γίνει αντικείμενο εκμεταλλεύσης απο τους εξτρεμιστές και τα φερέφωνα της Άγκυρας.
Το πιο ωραίο απ' όλα; Το βούλευμα του Αρείου Πάγου έσπευσε να αποκαλύψει στο fb ο ίδιος ο Ιμάμης της Γλαύκης Ερκάν Αζήζογλου, ζητώντας απο τώρα....την συμπαράσταση των Ομοθρήσκων του!  
Προφανώς γιατί ο άνθρωπος νομίζει οτι βρίσκεται στην....Τουρκία και δεν κατανοεί οτι στην Ελλάδα η Ελληνική Δικαιοσύνη αποτελεί (ιδιαίτερα στις μέρες μας...), ΟΧΥΡΟ της Δημοκρατίας και των ανθρώπινων ελευθεριών. Αρκεί βέβαια κάποιοι να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους Νόμους και να μην τους ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ! 
Ιδού και η επιβεβαίωση για την παραπομπή και των δύο κατηγορουμένων απο τον ίδιο τον Ιμάμη της Γλαύκης. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »