*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

08 Ιανουαρίου

ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Πέρασαν άνετα στη Β’ Φάση του Κυπέλλου «Τάσος Χαραλαμπίδης» Λεύκιππος και Αρίων Ξάνθης.

08 Ιανουαρίου
*Ηγέτης του Λεύκιππου και πάλι ο φοβερός Ψάλτου.
Tην πρόκριση στην τρίτη φάση του Κυπέλλου ΕΚΑΣΑΜΑΘ «Τάσος Χαραλαμπίδης» πανηγύρισαν Αρίων και Λεύκιππος το απόγευμα του Σαββάτου. Αναβλήθηκε το παιχνίδι της Αλεξανδρούπολης με τον Σπάρτακο.
Συγκεκριμένα ο Αρίων Ξάνθης πήρε την πρόκριση κερδίζοντας στις Φέρες τη Θύελλα Φερών, η οποία πέρσι είχε βρεθεί στο πρώτο Final Four του θεσμού. Την πρόκριση πήρε και ο Λεύκιππος Ξάνθης, ο οποίος επικράτησε στο Φ. Αμοιρίδης με την Κ20 του Αστέρα Καβάλας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Β’ ΟΜΙΛΟΣ – Β’ ΦΑΣΗ
Λεύκιππος Ξάνθης – Αστέρας Καβάλας Κ20 75-54
Θύελλα Φερών – Αρίων Ξάνθης 53-64
Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Σπάρτακος Διδυμοτείχου αναβληθηκε
Χωρίς αγώνα προκρίθηκε στη Γ’ Φάση η Φιλία Ορεστιάδας.
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 75-54 με σούπερ ηγέτη τον Ψάλτου! 

H νεανική ομάδα του Αστέρα Καβάλας, με ενθουσιασμό και πίεση πάνω στη μπάλα στα 3/4 του γηπέδου, έδειξε από την αρχή τις άγριες διαθέσεις της, στο παγωμένο ΄΄Φ.Αμοιρίδης΄΄.
Παρόλα αυτά, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την εμπειρία, την ευστοχία (10 τρίποντα) και τη σταθερότητα των παικτών του Λεύκιππου, οι οποίοι παρά τις απουσίες (Κουμπάνης), κατάφεραν μία εύκολη νίκη το απόγευμα του Σαββάτου. Με ηγέτη τον Ψάλτου και με τις πολύ καλές επιλογές του Σταμπουλή, σφράγισαν την νίκη με 21 πόντους διαφορά.
Άριστη διαιτησία των Ρούκα -Μπάμπη.
Δεκάλεπτα: 19-18,   32-33,  51-43, 75-54.
ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ: Σακελλαρίδης 2, Άνθης, Μαυροματίδης 5 (1), Τσίλογλου 9 (1), Κάλφας 6 (2), Ψάλτου 22 (3), Κουτσογιάννης 9 (3), Σταμπουλής 15, Οικονόμου 5, Λαγογιάννης 2, Ζάρρας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »