*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

05 Ιανουαρίου

Υπό τον Ταρενίδη! Και ο...Δήμαρχος χθες, στη σύσκεψη για την κακοκαιρία! Σηματοδοτούνται "εξελίξεις" στο Δήμο;

05 Ιανουαρίου
Η σύσκεψη που συγκάλεσε ο εντεταλμένος σύμβουλος της Πολιτικής Προστασίας εν όψει της κακοκαιρίας, σηματοδοτεί και τις σε περίπτωση έκπτωσης του νυν Δημάρχου Ξάνθης; 
Εξελίξεις στο Δήμο Ξάνθης εν όψει… σοβαρών εξελίξεων; (!)
-Πάντως έντονη αίσθηση προκαλεί στη κοινή γνώμη, επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου Ξάνθης -εν όψει της κακοκαιρίας των επόμενων ημερών- στο οποίο ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δημάρχου Ξάνθης Παναγιώτης  Ταρενίδης (σ.σ. ο πλέον στενός συνεργάτης του), εμφανίζεται… υπεράνω του Δημάρχου Ξάνθης που υποτίθεται ΗΓΕΙΤΑΙ όλων των πρωτοβουλιών στο Δήμο!
Με τον τελευταίο μάλιστα να εμφανίζεται απλά ως… παρών! (σ.σ. Στο ίδιο δελτίο...)
Κι όλα αυτά, λίγες μόλις μέρες μετά από την αποκλειστική είδηση που δημοσίευσε ο «Μ», σύμφωνα με την οποία δεν αποκλείεται μέχρι τέλη του Γενάρη να βγει η απόφαση της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας στην μηνυτήρια αναφορά της παράταξης Ξυνίδη (Κοινωνία Δημοτών), για την πιθανολογούμενη πλαστογραφία του Δημάρχου Ξάνθης στη γνωστή υπόθεση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την νέα κανονιστική των τραπεζοκαθισμάτων στη πόλη.
Πολλοί λοιπόν ισχυρίζονται ότι ο σημερινός Δήμαρχος με το χθεσινό δελτίο τύπου, «σηματοδοτεί» προσωπικά ο ίδιος τις όποιες πιθανές ή… απίθανες εξελίξεις στη διάδοχη κατάσταση στο Δήμο και βρήκε τον συγκεκριμένο τρόπο για να στείλει μήνυμα και στους εντός της παράταξής του υποψήφιους δελφίνους…προβάλλοντας με τον τρόπο αυτό ως διάδοχη κατάσταση τον  Παναγιώτη Ταρενίδη...Αλήθεια ή ψέματα...ο χρόνος θα δείξει!
-Πάντως το ....Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσάτω, δεν ισχύει για την συγκεκριμένη περίπτωση!
ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ…ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ!
Ιδού τι αναφέρει και το σχετικό δελτίο τύπου που προκάλεσε ήδη έντονες συζητήσεις:
Σύσκεψη με θέμα την επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες, συγκάλεσε την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης κ. Παναγιώτης Ταρενίδης.
Παρόντες, ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Θωμάς Ηλιάδης, Μποζ Ραμαδάν, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Γκοδοσίδης και πολλοί  υπηρεσιακοί παράγοντες.
Με δεδομένες τις άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και παρά το γεγονός ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται σε ετοιμότητα, αλλά και σε πληρότητα με 250 τόνους αλάτι, κρίθηκε αναγκαίο ο συντονισμός και η άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των ακραίων φαινομένων
Επίσης ενημερώθηκαν και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να ενημερώσουν τα στελέχη τους για τη δυνατότητα προμήθειας αλατιού για τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας από το Τμήμα Συντήρησης Υποδομών της Τεχνικής Υπηρεσία επί της οδού Ύδρας (πλησίον της Πυροσβεστικής).
Παρακαλούμε οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διάρκεια εκδήλωσης των καιρικών φαινομένων.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
(σ.σ. Τα σχόλια για σας....και περισσότερα στα σημερινά παραπολιτικά μας...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »