*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

04 Ιανουαρίου

Δεν είναι όλα… μαύρα! Το «παλέψαμε», τολμήσαμε, όλα τα κάναμε και τα προσφέραμε ΔΩΡΕΑΝ και σε όποιον αρέσουμε! Απολογούμαστε μόνο στους παρόντες...

04 Ιανουαρίου
*Για το «δίδυμο» Γιάννης Σιδηρόπουλος - Σταύρος Καρυπίδης δεν χρειάζεται να κάνει κανείς κάποιο ειδικό «σχόλιο»… Και πόσο μάλλον εγώ!
......
Πήγαιναν και εξακολουθούν να πηγαίνουν πακέτο, άσχετα αν ο ένας το «παίζει» τώρα με τον ΣΥΡΙΖΑ κι ο άλλος με τη Νέα Δημοκρατία… ή και οι δύο δεν ανταλλάσουν πλέον τις... υψηλές «πολιτικές» ιδέες τους από το Κανάλι 6 όπως τότε που από κοινού έβριζαν τον Μίχογλου ή παρουσίαζαν στημένες δημοσκοπήσεις ( Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές 2014)  που αποδείχτηκαν εκ του αποτελέσματος μαϊμού κι όσους υποστήριξαν, πάτωσαν πανηγυρικά!!!
-Το αποτέλεσμα άλλωστε μετράει…
……
*Επομένως ήταν επόμενο μετά την βραδιά Ονείρων, για την επιτυχία της οποίας μπορούν να μιλήσουν μόνο αυτοί που έζησαν τις «στιγμές» και πάγωσαν μαζί μας…
-Να επαναλάβουν τον «φθόνο» τους βγάζοντας τα εσώψυχά τους, μόνο που αυτήν τη φορά «μπερδεύτηκαν» τόσο πολύ… που στην ουσία εξέθεσαν ο ένας τον άλλον!
……
*Έτσι για παράδειγμα ο Γιάννης Σιδηρόπουλος που ήταν απών  έγραψε για 150 άτομα επικαλούμενος την… κάμερα του δημοτικού ραδιόφωνου που υπάρχει στο...δημαρχείο (!), πίσω απο την εξέδρα και ΠΡΙΝ ξεκινήσει η εκδήλωση (!) έγραψε για πρόγραμμα 20 λεπτών, ενώ ο Σταύρος Καρυπίδης που ήταν στην κεντρική πλατεία με την σύζυγό του ΠΡΙΝ όμως ξεκινήσει η βραδιά, γιατί η χιονόπτωση μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ιδιαίτερα έντονη και υπήρχε το ενδεχόμενο να αναβληθεί η εκδήλωση, την ανέβασε στα… 300 άτομα!
-Προφανώς δεν θα μέτρησε τον κόσμο που ήταν στα γύρω υπόστεγα και κυρίως στο υπόστεγο του Δημαρχείου όλη την ώρα που η χιονόπτωση ήταν έντονη ή στα πέριξ…ή δεν θα συμβουλεύτηκε τον Σιδηρόπουλο!
 Και απλά ως «κολλητός» και του Λύρατζη, βρήκε πρόσφορο έδαφος να καθυβρίσει για μια ακόμη φορά τον σημερινό Δήμαρχο Ξάνθης, εγκωμιάζοντας τον… πρώην (Λάκης  Στυλιανίδης) για την ίδια εκδήλωση! Μόνο που και τότε αλλά και τώρα ήταν ίδιοι οι οργανωτές!
-Εκ κακών κοράκων όμως και… κακά ωά! Οπότε τι την ψάχνεις…
……
*Τώρα πως οι κύριοι αυτοί «μέτρησαν» τον κόσμο όταν οι ίδιοι ήταν απόντες είτε γιατί δεν άντεχαν το κρύο, είτε γιατί έφυγαν ΠΡΙΝ ξεκινήσει η βραδιά και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα…
Ε, αυτό είναι ένα αντικείμενο ψυχανάλυσης, για κάποιους όμως που είναι καλοπροαίρετοι κι όχι καθ' έξιν συκοφάντες! Οπότε άστο κι αυτό…
……
*Που επίσης το «δίδυμο» Σιδηρόπουλος, Σταύρος Καρυπίδης έβγαλε το άχτι του;
-Μα στο… καλλιτεχνικό πρόγραμμα της βραδιάς Ονείρων, το οποίο βέβαια ήδη είχαν… απορρίψει οι ίδιοι πριν γίνει η εκδήλωση και χωρίς να γνωρίζουν καν ποια τραγούδια… υποκουλτούρας θα ακούγονταν και ποιοι καλλιτέχνες θα συμμετείχαν!!!
(Σ.Σ. Η υπάλληλος του ΙΝΕ Ξάνθης κυρία Κώστογλου μάλιστα στην Τόλμη που όπως και η ιστοσελίδα Xanthi2 ανήκουν στην Τυποεκδοτική, είχε σπεύσει…να προμαντέψει και το αποτέλεσμα!, της υποκουλτούρας... Για τέτοια αντικειμενική δημοσιογραφία μιλάμε…).
……
*Που την «πάτησαν» οι άνθρωποι της ίδιας «παρέας»;…
-Μα ότι για όλα υπάρχει το βίντεο…
1. Το αρχικό από το στούντιο του Xanthi channel που ενημέρωνε απευθείας τον κόσμο ότι η εκδήλωση λόγω του έντονης χιονόπτωσης δεν μπορούσε να ξεκινήσει στις 23.00 κι αν αυτή δεν σταματούσε η εκδήλωση μπορεί να αναβάλλονταν διότι η σκηνή δεν διέθετε σκεπή!
2. Στο βίντεο όλης της βραδιάς που δείχνει καθαρά και τον κόσμο που βρέθηκε στην κορύφωσή της αλλά και το πόσο διήρκεσε όλη η εκδήλωση και μάλιστα κόντρα σε ακραία καιρικά φαινόμενα ήταν πάνω από 50 λεπτά! Άλλωστε μόνο τα τραγούδια μαζί με τα κάλαντα ήταν 18 στον αριθμό!
-Κι όλα αυτά –επαναλαμβάνω- σε μια γυμνή εξέδρα ΧΩΡΙΣ ΣΚΕΠΗ  και προστασία των μουσικών! Όλα στον αέρα δηλαδή…!
-Σε αντίθεση με τις εξέδρες των εποχών Λάκη Στυλιανίδη…
-Το «παλέψαμε», τολμήσαμε, όλα τα κάναμε και τα προσφέραμε ΔΩΡΕΑΝ και σε όποιον αρέσουμε! Ευχαριστούμε όλους τους ήρωες που ήρθαν στην κεντρική πλατεία… Ζήσαμε τις στιγμές, συνεχίζουμε να ζούμε για τις στιγμές!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »