*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Δεκεμβρίου

See Through Ο καλύτερος Δημήτρης Μπένης των τελευταίων ετών....

23 Δεκεμβρίου
Ο Δημήτρης Μπένης ήταν ο μόνος που σθεναρά υποστήριξε το δίκαιο του επιχειρηματία Λάκη Κοτόρνου απέναντι στην αδικία ανάκλησης της άδειάς της Guernica Pub. Ενώ ο Λεβέντ καταψήφισε και δεν συμφώνησε με τους Μούρκα, Φερτούν, Θωμά Ηλιάδη και Λομβαρδέα!!!
ΑΚΟΥΣΟΝ!
ΑΚΟΥΣΟΝ!

*Μπορεί ο παραΣΥΡΙΖΑ συχνά πυκνά να χλευάζει τόσο την ΣΕΚΕ όσο και τον γενικό της διευθυντή Αλέξανδρο Κοντό, ωστόσο ο πρώην Υπουργός δεν δρα με την  εμπάθεια και προκατάληψη…
-Απόδειξη ότι τόσο τον ισολογισμό της όσο και τις ευχές της, τις έδωσε απλόχερα στα ΜΜΕ που λιβανίζουνε και εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ξάνθη…
……
*Το ίδιο βέβαια  δεν συμβαίνει με τον επίσημο ΣΥΡΙΖΑ που στέλνει πλέον την κρατική διαφήμιση μόνο στα ΜΜΕ που θεωρεί «δικά» του !
Και μιλάμε για χιλιάδες ευρώ…
*Ο καλύτερος Δημήτρης Μπένης των τελευταίων ετών χθες στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και με διαφορά μάλιστα, στη συζήτηση για την άδικη ανάκληση της άδεια της GUERNICA….
Ο πρώην αντ΄αυτού αντιδήμαρχος τα είπε έξω από τα δόντια, ενώ δυστυχώς δεν ήταν εκεί να τα ακούσει ο Δήμαρχος Μπάμπης.
-Που βάζει πλέον μπροστά τους άλλους για πράγματα που ωστόσο αποφασίζει ο ίδιος!
……
*Κοινή ομολογία και οφείλουμε πλέον να κάνουμε κι εμείς την αυτοκριτική μας. Ο σημερινός Δήμαρχος Ξάνθης λειτουργεί με τέτοια εμπάθεια και μικροψυχία απέναντι στους επαγγελματίες και κυρίως σε αυτούς που θεωρεί ότι δεν τον ψήφισαν, που ειλικρινά δεν μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε…
……
*Κι επειδή κάποια στιγμή πρέπει να κάνουμε και την αυτοκριτική μας….
Ίσως τελικά το μεγαλύτερο λάθος του «Μ» ήταν που αδίκησε δυο ανθρώπους με τους οποίους ήταν επί χρόνια συνδεδεμένος στενά…
Ο ένας ήταν ο Νίκος Σπυριδόπουλος κι ο άλλος ο Δημήτρης Μπένης…!
Ο χρόνος θα δείξει…αλλά για μας η ζωή τώρα αρχίζει!
-Και απλά θα πούμε σε κάποιους αξιοθρήνητους που νομίζουιν οτι επειδή έχουν λεφτά θα μας κλείσουν ή θα μας φιμώσουν, ότι «έχει ο καιρός γυρίσματα…!».
Συνελήφθη 24χρονος στην Ορεστιάδα με μικροποσότητα κάνναβης
Συνελήφθη την Τετάρτη 21-12-2016 το απόγευμα, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, 24χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκαν στην κατοχή και την οικία του τρεις (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 18,7 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν.
Ανέστης Αντωνιάδης: Τι είναι αλητεία και φασισμός;
Είναι να παίρνεις δηλώσεις και να κάνεις κοπτοραπτική;
Είναι να ρωτάς άλλους για δηλώσεις άλλων και όχι τους ιδίους;
Είναι να παίρνεις συνεντεύξεις και επειδή δεν σου αρέσει το περιεχόμενο να μην τις παίζεις;
Είναι να προσπαθείς μια νεανική σαν γροθιά νομαρχιακή, να την διαιρέσεις;
Είναι να καθυβρίζεις;
Είναι να κάνεις μοντάζ σε βίντεο και να παρερμηνεύεις δηλώσεις;
Είναι να απαιτείς να μην υπάρχει διαφορετικότητα σε ένα κόμμα;
Είναι να γλύφεις εκεί που έφτυνες, γιατί σύντομα θα αλλάξει η εξουσία και καλό είναι να έχουμε και εκεί πλάτες;
Είναι όσοι δεν συμφωνούν μαζί μας, να είναι εχθροί μας;
Είναι να επιδιώκουμε το κλείσιμο άλλων ΜΜΕ;
Είναι η χαιρεκακία;
Είναι να έχεις 5 προφίλ troll να βρίζεις άλλα προφίλ;
Είναι να είσαι τοπικό κομματικό site και ενώ έχεις μια στήλη «βόθρο» να βάζεις και άλλη μια στήλη «κοπριά» εδώ και τώρα;
Τι είναι για πείτε μου;
Δώστε μας και άλλη δύναμη, αγαπητοί μου Δημοκράτες, σας ευχαριστούμε!
Ανέστης Κ. Αντωνιάδης

Κρεμλίνο: Πλήγμα για το γόητρο της Τουρκίας η δολοφονία του Ρώσου πρέσβη
Σοβαρό πλήγμα για την Άγκυρα χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Βλαντίμιρ Πούτιν τη δολοφονία του πρέσβη της Ρωσίας στην τουρκική πρωτεύουσα, όπως μεταδίδει το Reuters επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
«Αποτελεί σίγουρα ένα πλήγμα για το γόητρο της χώρας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ. Ακόμη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, ο Πούτιν απένειμε μετά θάνατον στον Αντρέι Καρλόφ το μετάλλιο του Ήρωα της Ρωσίας, το ανώτατο στρατιωτικό μετάλλιο της χώρας.

Ένταξη έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Α. Μ – Θ 2014-2020» για την αντικατάσταση μέρους του δικτύου ύδρευσης στην Ξάνθη
Εντάχθηκε στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 2014-2020» το έργο «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΥΚΤΙΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΞΑΝΘΗΣ», με την υπ’ αριθ. πρωτ. 4871/16-12-2016 απόφαση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, συνολικού προϋπολογισμού 1.548.308,70€.
Στο έργο, το οποίο προτάθηκε από την Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης του Δήμου Ξάνθης, προβλέπεται η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε τμήματα της πόλης της Ξάνθης, (Χ#Σταύρου, Αγ. Ελευθερίου, Κλαμανσώ, Λευκίππου, Δημοκρίτου, Κανάρη, Δράμας, Ηλ. Γεραγά, Σπανδονίδη κ.λ.π.) με νέους αγωγούς πολυαιθυλενίου 3ης γενιάς.
Προβλέπεται επίσης η τοποθέτηση αεροεξαγωγών (βαλβίδες εισαγωγής –εξαγωγής αέρα) και μειωτών πίεσης, για την καλύτερη λειτουργία του δικτύου και την αποφυγή εγκλωβισμού αέρα εντός των αγωγών μετά από βλάβες στο σύστημα ύδρευσης και δημιουργίας υπερπιέσεων.
Με το συγκεκριμένο έργο διασφαλίζεται η ποιότητα του πόσιμου ύδατος, η αποφυγή βλαβών στα εσωτερικά δίκτυα των κατοικιών από τις μεταβολές της πίεσης στο δίκτυο, ενώ περιορίζονται σημαντικά οι δαπάνες αποκατάστασης βλαβών και συντήρησης των δικτύων που αντικαθίστανται.   

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΘΗΣ ΣΤΟ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΞΑΝΘΗΣ
Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 21 Δεκεμβρίου 2016 ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος με αφορμή την τέλεση του Ι. Μυστηρίου του Ευχελαίου από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης μαζί με τις ευχές για καλές γιορτές, επαίνεσε το έργο των ιατρών και των νοσηλευτών, ενώ ευχήθηκε καλή ανάρρωση στους ασθενείς.
Ευχαρίστησε, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, το Δ.Σ και το Διοικητή του Νοσοκομείου, ενώ επισήμανε ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή που όλοι βιώνουμε, υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν νυχθημερόν και κάτω από αντίξοες συνθήκες, με νύχια και με δόντια για τον άνθρωπο. Είναι αυτοί που βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωποι με τον ανθρώπινο πόνο. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος δήλωσε: «Μιλώ για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. Είναι αυτοί που προσπαθούν αθόρυβα να βοηθήσουν κάθε πάσχοντα, κάθε ασθενή.
Πιστέψτε με, υπάρχουν και κάνουν θαύματα, δίνοντας την ευκαιρία και πάλι, σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και το δικαίωμα στο όνειρο που λέγεται ζωή.
Αποτελούν όαση ελπίδας κατορθώνοντας πάμπολλες φορές το ακατόρθωτο.
Τους έχω δει, τους έχω γνωρίσει… Ευχαριστώ χίλιες φορές, σας ευχαριστώ από καρδίας όλους ανεξαιρέτως, διότι υπό δυσμενείς συνθήκες δεν έχετε χάσει την ανθρωπιά σας, την αγάπη και το ενδιαφέρον για κάθε ασθενή. Ευχαριστώ, γιατί υπάρχουν άνθρωποι με αρχές και αξίες, άνθρωποι –επιστήμονες με υπομονή, απλότητα, σεβασμό και ευγένεια που η «αμοιβή» τους είναι η νίκη για την υγεία.»

Οικονομική ενίσχυση ενέκρινε η UEFA στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποδέχθηκε το χθεσινό επίσημο αίτημα της ΕΠΟ για έκτακτη ειδική χρηματοδότηση των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της χώρας και προχωρά σε εκταμίευση 300.000 ευρώ.
Το ποσό αναλογεί σε 220.000 ευρώ για τις Ενώσεις-μέλη της ΕΠΟ, με ισόποση κατανομή, ενώ 80.000 ευρώ θα διατεθούν ως βοήθημα της UEFA στον Γιώργο Μπίκα, για την καταστροφή του σπιτιού του στη Χαλκιδική από εμπρησμό.
Το ποσό θα έχει μεταφερθεί στον λογαριασμό της ΕΠΟ έως την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 και η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα το διανείμει αυθημερόν στους δικαιούχους του.
Στις 15 Ιανουαρίου 2017 θα ολοκληρωθεί ο διάλογος με όλους τους φορείς του ποδοσφαίρου, προκειμένου να εκσυγχρονισθεί ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ και να περιγραφούν οι αρμοδιότητες των πειθαρχικών επιτροπών και των δικαιοδοτικών οργάνων της Ομοσπονδίας, ενώ στη συνέχεια ο νέος κώδικας θα αποσταλεί στη FIFA και στην UEFA για έγκριση.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »