19 Δεκεμβρίου

Είπε το "σημάδι του έρωτα" στο Rising Star τραγουδιστής απο τον Έβρο και...λιποθύμισε στη σκηνή!

19 Δεκεμβρίου
Πρωτοφανές σκηνικό με λιποθυμία παίκτη απο τον Έβρο στο Rising Star! Ο Γιώργος Καραδημήτρης, ο οποίος δεν πέρασε στην επόμενη φάση, δεν άντεξε και κατέρρευσε στη σκηνή
Ο Γιώργος Καραδημήτρης είπε στο Rising Star το “σημάδι του έρωτα”, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει επιτροπή και τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός παιχνιδιού. Όταν σηκώθηκε ο τοίχος, ο Γιώργος Λιάγκας τον πλησίασε και μαζί προχώρησαν προς την επιτροπή. Ο διαγωνιζόμενος φαινόταν από την αρχή πως δεν είναι καλά. To άγχος τον είχε κυριεύσει. Οι κριτές ξεκίνησαν να εξηγούν γιατί δεν τον ψήφισαν και κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση για τον ίδιο.
Ο διαγωνιζόμενος δεν άντεξε, προφανώς, την απόρριψη. Η στεναχώρια σε συνδυασμό με το άγχος και την πίεση έφερε τη λιποθυμία. Ο Γιώργος άρχισε να παραπατάει στη σκηνή του Rising Star. O Γιώργος Λιάγκας όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει τον άρπαξε από το χέρι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο παίκτης λιποθύμησε στα χέρια του παρουσιαστή!
Το κοινό πάγωσε! Άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν στη σκηνή και μετέφεραν τον Γιώργο Καραδημήτρη εκτός πλατό. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας καθησύχασε κοινό και τηλεθεατές ότι ο διαγωνιζόμενος είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Οι γιατροί τον είδαν αμέσως και στο καμαρίνι του πήραν την πίεση, του έδωσαν σοκολάτα και πλέον είναι καλύτερα.
Ο ίδιος τώρα προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Λογικό. Περαστικά Γιώργο. Κουράγιο...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »