*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Δεκεμβρίου

Είπε το "σημάδι του έρωτα" στο Rising Star τραγουδιστής απο τον Έβρο και...λιποθύμισε στη σκηνή!

19 Δεκεμβρίου
Πρωτοφανές σκηνικό με λιποθυμία παίκτη απο τον Έβρο στο Rising Star! Ο Γιώργος Καραδημήτρης, ο οποίος δεν πέρασε στην επόμενη φάση, δεν άντεξε και κατέρρευσε στη σκηνή
Ο Γιώργος Καραδημήτρης είπε στο Rising Star το “σημάδι του έρωτα”, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει επιτροπή και τηλεθεατές, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός παιχνιδιού. Όταν σηκώθηκε ο τοίχος, ο Γιώργος Λιάγκας τον πλησίασε και μαζί προχώρησαν προς την επιτροπή. Ο διαγωνιζόμενος φαινόταν από την αρχή πως δεν είναι καλά. To άγχος τον είχε κυριεύσει. Οι κριτές ξεκίνησαν να εξηγούν γιατί δεν τον ψήφισαν και κάπου εκεί ήρθε η κατάρρευση για τον ίδιο.
Ο διαγωνιζόμενος δεν άντεξε, προφανώς, την απόρριψη. Η στεναχώρια σε συνδυασμό με το άγχος και την πίεση έφερε τη λιποθυμία. Ο Γιώργος άρχισε να παραπατάει στη σκηνή του Rising Star. O Γιώργος Λιάγκας όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει τον άρπαξε από το χέρι και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο παίκτης λιποθύμησε στα χέρια του παρουσιαστή!
Το κοινό πάγωσε! Άνθρωποι της παραγωγής έσπευσαν στη σκηνή και μετέφεραν τον Γιώργο Καραδημήτρη εκτός πλατό. Όλοι ήταν σοκαρισμένοι. Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας καθησύχασε κοινό και τηλεθεατές ότι ο διαγωνιζόμενος είχε ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Οι γιατροί τον είδαν αμέσως και στο καμαρίνι του πήραν την πίεση, του έδωσαν σοκολάτα και πλέον είναι καλύτερα.
Ο ίδιος τώρα προσπαθεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Λογικό. Περαστικά Γιώργο. Κουράγιο...

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »