*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Δεκεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Οι emigre το Σάββατο στο ρεβεγιόν του Elisso Hotel

21 Δεκεμβρίου
Οι EMIGRE με εορταστική διάθεση την περίοδο των Χριστουγέννων, ετοιμάζονται για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν του Elisso Xenia Hotel στην Ξάνθη αυτό το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων!
Το αγαπημένο συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη, με την πολύχρονη μουσική πορεία και τις μεγάλες επιτυχίες συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνιση του.
Το Σάββατο στο ρεβεγιόν του ELISSO θα μας παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει τόσο τις δικές τους συνθέσεις, αλλά και διασκευές από αγαπημένους καλλιτέχνες, με σκοπό να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα Christmas Party!
Πριν λίγες ημέρες οι EMIGRE κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι “Είμαστε Μαζί”, μια disco - funk σύνθεση που σε ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα και σε κάνει να χορέψεις στον ρυθμό της!
……
*Με επιτυχία «στέφθηκε» ο Χριστουγεννιάτικος χορός της Ξανθιώτικης γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας «Βασίλισσες της Θράκης» στο «ΚΤΗΜΑ», όπου οι «Βασίλισσες» του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου γευμάτισαν και διασκέδασαν ενόψει των εορτών.
-Στο τραπέζι παραβρέθηκε και η γνωστή Ευαγγελία, η πρώην νταουλίστρια του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ, η οποία ως γνωστόν είναι και παίκτρια της ομάδας!
……

*Ποιος είπε ότι ο δημοφιλής τραγουδοποιός και… «showman», Νίκος Στογιαννίδης «εξαφανίστηκε» τον τελευταίο καιρό;;;
-Ο δημοφιλής και ταλαντούχος μουσικός και τραγουδιστής, ανήμερα Χριστουγέννων την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ, ετοιμάζει ένα Live άνευ προηγουμένου στο καφέ – μπάρ «Castle» στη Σταυρούπολη, για να γιορτάσουν και να διασκεδάσουν όλοι οι fan του στην ορεινή περιοχή!
……

*Κάθε Σάββατο βράδυ, που την χάνεις… που την βρίσκεις την Γιώτα, όλο στην ταβέρνα «ΤΟ ΚΤΗΜΑ» βρίσκεται για να απολαύσει τον αγαπημένο της Αντώνη Χειμωνίδη να ερμηνεύει ερωτικά τραγούδια αφιερωμένα μόνο γι’ αυτήν!
-Ποιο αγαπημένο ζευγάρι δεν έχω δεί!
……

*Άλλη μια βραδιά καψούρας σήμερα στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την δημοφιλή DJ TZO STAV να παίζει μόνο ερωτικά καψούρικα τραγούδια για όλο τον… ερωτευμένο πληθυσμό!
-Και οι καψουροπαρέες κρατώντας τα γνωστά ξυλάκια με τις σπίθες να τραγουδάνε τον… πόνο τους!
-Θα γίνει χαμός σας λέω!
……
*Την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου στις 20.30 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Αθλητικού Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου «ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ» στο κέντρο διασκεδάσεως «ΔΙΟΓΕΝΗΣ». Στο ζωντανό λαϊκό πρόγραμμα το μουσικό σχήμα του Αντώνη Δρίγγα «ΛΑΙΚΟΙ ΔΙΑΒΑΤΕΣ». Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ και 10 ευρώ παιδικό με φαγητό- απεριόριστο ποτό και φυσικά κέφι και ατέλειωτη διασκέδαση!
……
*Η Αθλητική Ομάδα Κεσσάνης Ερασμίου σας καλεί στον ετήσιο χορό της που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Πνευματικό Κέντρο Ερασμίου στις 21.00. Κοντά σας στο ζωντανό μουσικό πρόγραμμα: Στο κλαρίνο ο Ευάγγελος Τσιλιγγίρης - στο τραγούδι: Μπάτζιου Μίνα & Φίλιππος Δομνίδης στο μπουζούκι - σάζι & λύρα ο Γαβριηλίδης Ιωάννης στα πλήκτρα ο Ανδρέας Μύγδαλας και στο νταούλι και στα τύμπανα ο Φύσαρης Ιωάννης.

Τιμή εισόδου: 15 ευρώ και τιμή φιάλης: 60 ευρώ. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »