*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Δεκεμβρίου

28 μήνες φυλακή σε Αλαφούζο και Θωμαΐδη, μετά από μηνύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

21 Δεκεμβρίου
*Πολύμηνες φυλακίσεις για το"δίδυμο" του ΣΚΑΙ απο το Τριμελές Πειραιά
Η... αιώνια κόντρα χοντραίνει ακόμη περισσότερο! Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά απέδωσε ποινές φυλάκισης σε Γιάννη Αλαφούζο και Κυριάκο Θωμαϊδη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων μετά από μηνύσεις του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016.
Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος και ο δημοσιογράφος της εκπομπής “Δίκη στον ΣΚΑΪ”, Κυριάκος Θωμαΐδης καταδικάστηκαν σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το δικαστικό ρεπορτάζ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά.
Πρόκειται για ποινή φυλάκισης και για τους δύο. Ποινή φυλάκισης ενός έτους και τεσσάρων μηνών. Μαζί με την ποινή αυτή τους επιβλήθηκε και χρηματική τιμωρία, για την πράξη της προσβολής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων και την πράξη της παραβίασης δικαστικής απόφασης, που αφορά στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».
Πέραν αυτού, με δεύτερη –επίσης σημερινή- απόφαση του δικαστηρίου, οι Αλαφούζος και Θωμαΐδης καταδικάστηκαν και σε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή, πάλι για παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Αυτή η ποινή αφορά σε άλλη εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ” (εκπομπή άλλης ημερομηνίας). Και στις δύο υποθέσεις μηνυτής ήταν ο εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πηγή: gazzetta.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »