*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Δεκεμβρίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Ζήτημα χρόνου να "τσιμπήσουν" κι άλλους οι Εισαγγελείς με υπηρεσιακά αυτοκίνητα...

28 Δεκεμβρίου
*Δεν έχει άδικο (μέχρι ένα σημείο) ο Δήμαρχος Ιάσμου Καδή Ισμέτ που διαμαρτύρεται ότι από όλους τους Περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες, Δημάρχους και αντιδημάρχους, μόνο αυτός συνελήφθη και τιμωρήθηκε μάλιστα και με 4 μήνες φυλακή, γιατί χρησιμοποιούσε αυτοκίνητο του Δήμου Ιάσμου για να πηγαίνει τα παιδιά του…
-Με μια διαφορά! Απλά αυτόν κατήγγειλαν στους Εισαγγελείς πολίτες του Ιάσμου κι αφού τον προειδοποίησαν οι αρχές και του έκαναν αρκετές συστάσεις στην αρχή, τελικά τον συνέλαβαν!
-Ενώ για τους υπόλοιπους απλά δεν υπάρχουν καταγγελίες πολιτών…! Προς το παρόν…
……
*Ωστόσο τώρα που ο Εισαγγελέας Ροδόπης έδειξε «το δρόμο» στους δημότες με την καταδίκη του Καδή Ισμέτ με ποινή φυλάκισης 4 μηνών, μην αποκλείετε να βρεθούν σύντομα κατηγορούμενοι και οι ενταύθα ημέτεροι…
-Για παράδειγμα ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, δύσκολα θα την «γλιτώσει», αφού ακόμη και στις… βαπτίσεις (εντός και εκτός Ξάνθης) ο συγκεκριμένος κύριος «χουβαρντάς», πάει μόνο με αυτοκίνητο του Δήμου Ξάνθης! Ξεπερνώντας κατά πολύ τον προϋπολογισμό του Δήμου Πρότυπο…
-Άσχετα αν διαθέτουν (αυτός και η σύζυγός του), δυο ΙΧ αυτοκίνητα.
……
*Επίσης ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν είχε καταγγελθεί ο νυν Αντ’ αυτού αντιδήμαρχος Ξάνθης και Σταυρούπολης Κυριάκος Παπαδόπουλος ότι πήγαινε στα… χωράφια του στο Δήμο Σταυρούπολης με το… τζιπ του Δήμου Ξάνθης!
Οπότε…
……
*Όπως δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι με αυτοκίνητο του Δήμου Αβδήρων κυκλοφορούσε στη Ξάνθη (εκτός Δήμου δηλαδή…) για… συνδικαλιστικούς λόγους και ο κύριος «σ’ αγαπώ μ’ ακούς» Γιώργος Μπατζακίδης, πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης…Έτσι για να μη νομίζετε ότι μόνο υπάρχουν στην Ελληνική επικράτεια μόνο οι ΚΑΔΗδες…!
(Σ.Σ. Εδώ εργαζόμενος σε ΔΕΥΑ του Νομού μας, παίρνει το υπηρησιακό αυτοκίνητο στο...σπίτι του!)
……
*Και με ποιο απλά λόγια. Είναι λοιπόν να μην αρχίσουν να τους καταγγέλλουν στους Εισαγγελείς Ξάνθης και Εφετών οι δημότες όλους αυτούς τους… χουβαρντάδες Περιφερειακούς και Αυτοδιοικητικούς.
Που χρεώνουν τους Δήμους και τους δημότες με χιλιάδες ευρώ για να κάνουν αυτοί τις… βόλτες τους!
-Δηλαδή ζήτημα… χρόνου φίλτατε Μπάμπη Δημαρχόπουλε…! Που έκανες μάλιστα και… αυτόματο προσωπικό πάρκινγκ στην πλαϊνή είσοδο του Δημαρχείου από την Μιλτιάδου Γεωργίου για να κάνεις την προσωπική σου λεζάντα…!
Και να πηγαινοέρχονται οι αντιδήμαρχοι και οι ειδικοί σου σύμβουλοι με αυτοκίνητα του Δήμου Ξάνθης…
……
*Τι συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κι αυτή η χθεσινή; Στις 2 ξεκίνησαν και στις 3 παρά είχαν ήδη συζητηθεί και περάσει και τα 8 θέματα της ημερήσιας διάταξης!
-Τελικά όταν λείπει ο Θανάσης Ξυνίδης πως τελειώνουν… τάκα τάκα, μυστήριο μέγα!
……
*Το πιο ωραίο απ’ όλα; Με… ανοιχτή την γνωστή τσάντα του έφυγε ο δημοσιογράφος-εργολάβος της πόλης Γιάννης Σιδηρόπουλος για να τον συμβουλέψει με τρόπο ο Δημήτρης Μπένης…
-Κλείσε τη τσάντα! (σ.σ. Σωστός ο Δημήτρης. Κλείσε τη τσάντα μην έχεις κανέναν… ασύρματο πάλι μέσα κι αρχίσει να… βαράει όπως την προηγούμενη φορά)! Σωστός!!!! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »