*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Δεκεμβρίου

Έντονη δραστηριοποίηση και “αντίπραξη” Καραμανλή σε Τσίπρα: Δείπνο με δημάρχους της Δυτ. Θεσσαλονίκης, όλο το παρασκήνιο.

28 Δεκεμβρίου
Μετά τον Αλέξη Τσίπρα και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε με Δημάρχους της δυτικής Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, ο πρώην πρωθυπουργό συνέφαγε στο μεζεδοπωλείο «Ρακή» στους Αμπελόκηπους με τους δημάρχους Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου που ήταν και ο οικοδεσπότης, Παύλου Μελά, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, Βόλβης, Διαμαντή Λιάμα, ο Κορδελιού – Ευόσμου, Πέτρο Σούλα, Ωραιοκάστρου Αστέριο Γαβότση και Πυλαίας –Χορτιάτη, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη. Το δείπνο κρατησε αρκετές ώρες, ενώ χαρακτηριστικό στιγμιότυπο ήταν όταν ο Κ. Καραμανλής έδωσε σε πλανόδιο πωλητή 50 ευρώ για να τον ενισχύσει οικονομικά ζητώντας του να του δώσει μερικά ζευγάρια μαύρες κάλτσες.
Να σημειωθεί ότι πριν από 15 μέρες ο πρωθυπουργός συναντήθηκε στο “Μαξίμου” της Θεσσαλονίκης με τους δημάρχους Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρο Κυριζογλου, Δέλτα Ευθύμη Φωτόπουλο, Κορδελιού Ευόσμου Πέτρο Σούλα, Νεάπολης Συκεών Σίμο Δανιηλίδη, Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και Χαλκηδόνας Γιάννη Τσουκνιδά. Τότε είχε σημειωθει η απουσία του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστέριου Γαβότση.
aftodioikisi.gr

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »