*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

31 Δεκεμβρίου

Τον ΟΑΕΔ και το Νοσοκομείο της Ξάνθης επισκέφθηκαν οι τρεις βουλευτές του Νομού, σύμφωνα με τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

31 Δεκεμβρίου


Τον ΟΑΕΔ και το Νοσοκομείο της Ξάνθης επισκέφθηκαν οι τρεις βουλευτές του Νομού.
Συνάντησαν τον προϊστάμενο Σ. Μαζαράκη ώστε να ενημερωθούν για τα προβλήματα του οργανισμού και την υποστελέχωση των υπηρεσιών στην Ξάνθη αλλά κυρίως για τα καινούρια προγράμματα για ανέργους που ενεργοποιήθηκαν και στην Ξάνθη καθώς και το ενδιαφέρον ανέργων και επιχειρήσεων.
Στο Νοσοκομείο την Παρασκευή – Ικανοποίηση μετά τη συνάντηση με το Δ.Σ.
Την Παρασκευή οι Βουλευτές επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο της Ξάνθης. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διοικητή Αχιλλέα Γερόπουλου με το Διοικητικό Συμβούλιο ενημερώθηκαν για την κατάσταση που επικρατεί πλέον στο Νοσοκομείο της Ξάνθης. Ο Διοικητής από την πλευρά του τους ενημέρωσε για την αποπληρωμή όλων των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους προμηθευτές και  την εξόφληση όλων των οφειλών προς το προσωπικό μέχρι και το Νοέμβρη.
Επίσης ενημέρωσε για τους στόχους της επόμενης χρονιάς που είναι η  ενίσχυση με προσωπικό – μετά τις πρώτες προσλήψεις από το διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 1998- κυρίως σε ιατρικές και νοσηλευτικές ειδικότητες, τη λειτουργία της Νευρολογικής Κλινικής, τη δημιουργία δομής «Βοήθεια στο Σπίτι», τη ίδρυση αιμοδοτικού συλλόγου εργαζομένων, την αναβάθμιση της αιμοδοσίας ώστε το Νοσοκομείο να έχει πλήρη αυτάρκεια και ευθύνη της αιμοδοσίας στο Νομό μας.
Ικανοποίηση και αιχμές από τους βουλευτές
 Από την πλευρά τους οι τρεις βουλευτές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους και εξήραν τις προσπάθειες όλων και ιδιαίτερα του προσωπικού που στις δύσκολες εποχές, όπως είπαν,  κράτησαν όρθιο το νοσοκομείο με συναδελφικότητα και ανοιχτές τις κρίσιμες κλινικές του Νοσοκομείου.
Υποστήριξαν ότι η κατάσταση στην Υγεία αρχίζει να αποκαθίσταται, εκτίμησαν ως πολύ θετικό το επίπεδο συνεργασίας με το Διοικητή και το Νοσοκομείο και άσκησαν κριτική στην αντιπολίτευση λέγοντας, μεταξύ άλλων στις δηλώσεις τους, ότι «αυτοί που διέλυσαν την υγεία δεν έχουν δικαίωμα να ασκούν κριτική τώρα που η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει όρθια την υγεία» .
Η συμπαράσταση θα είναι αμέριστη.
Από το γραφείο τύπου της
ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »