*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Απίστευτο μίσος από τον Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά στην Μιλλέτ για τους νόμιμους Μουφτήδες! Ti λέει για Τσίπρα

18 Δεκεμβρίου
*Ανακατεύει και τον  Τσίπρα! Ποιους αποκαλεί «κίβδηλους» Μουφτήδες!




*Κύριε Φεϊζουλλαχ που τόσο εύκολα επικρίνεις τους πάντες, που βρισκόσουν την νύχτα της 15/7 ; Σε ποιό ¨λαγούμι¨;
….
Είναι απίστευτο το θράσος με το οποίο καθυβρίζουν στην Δημοκρατική Ελλάδα τα φερέφωνα του Τουρκικού Προξενείου όχι μόνο τους Νόμιμους Μουφτήδες της Θράκης, αλλά και τον Πρωθυπουργό της χώρας τον οποίο φτάνουν στο σημείο να συνδέουν ακόμη και με τρομοκρατικές Ισλαμικές οργανώσεις.

Αναφερόμαστε στο αρθογράφο δημοσιογράφο της εφημερίδας Μιλλέτ Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά που στις 15/7/2016 όταν ωστόσο έγινε το πραξικόπημα σε βάρος του Ερντογάν, είχε…εξαφανιστεί!

Διαβάστε λοιπόν το γελοίο αυτό υποκείμενο με το θράσος των χιλίων πιθήκων τι γράφει εκ του ασφαλούς, γνωρίζοντας ότι στην Ελλάδα δεν ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ δημοσιογράφους, αλλά τους αφήνουν ελεύθερους να…«φτύνουν» τον ραγιαδισμό τους στον Σουλτάρνο, γιατί αυτό κάνει ο συγκεκριμένος κύριος. Νομίζει ότι με τέτοια άρθρα τώρα που εξέλιπε ο Γκιουλέν που χρηματοδοτούσε τον Τουρκόφωνο τύπο, θα βρει…υποκατάστατα στις υπηρεσίες της Τουρκίας και στο Τουρκικό Προξενείο!
Ιδού λοιπόν το άρθρο του περιβόητου Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά στην Εφ Μιλλέτ στις 16/12/2016
Μια πραγματικότητα που γνωρίζει όλος ο κόσμος είναι ότι όλοι οι εθνικοί και θρησκευτικοί θεσμοί που μπορούν και εξασφαλίζουν την ύπαρξη της Τουρκικής Κοινότητας της Δυτικής Θράκης,  με τις αυθαίρετες πρακτικές της ελληνικής διοίκησης βρίσκονται υπό καταπίεση κατά την διάρκεια της ιστορίας της μειονότητας, ενώ εδώ και τριάντα χρόνια βρίσκονται εξ ολοκλήρου υπό κατοχή.
Ένα νορμάλ κράτος δικαίου πρέπει να έχει ένα νομικό σύστημα που θα προστατεύσει την ελευθερία της πίστης και την ελευθερία της λατρείας για τους πολίτες. Αυτά τα βασικά δικαιώματα ενώ έχουν κατοχυρωθεί με διεθνείς συνθήκες και με το σύνταγμα, στην χώρα μας στην Ελλάδα δια χειρός πολιτείας, οι κάθε είδους θρησκευτικές και εθνικές αξίες εξευτελίζονται συνεχώς  με ειδικά διατάγματα.
Με την συνθήκη των Αθηνών που υπογράφηκε στις 14 Νοεμβρίου 1913 μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, κατοχυρώθηκαν  λεπτομερώς τα βασικά δικαιώματα των Μουσουλμάνων Τούρκων που ζουν στην Ελλάδα. Λήφθηκε κάθε είδους νομικό μέτρο ώστε να μπορούν να συνεχίσουν την ύπαρξη τους και να μπορούν να διατηρήσουν και να μεταδώσουν στις επόμενες γενιές τα ήθη, έθιμα, τον πολιτισμό την θρησκεία, τις περιουσίες τους με υγιή τρόπο.
Στην ίδια συνθήκη περιγράφονται λεπτομερώς η αυτονομία των διοικήσεων των κοινοτήτων, οι εκλογές Μουφτή και Αρχιμουφτή, η διοίκηση των βακουφίων. Οι μουφτήδες υπάγονται  απευθείας στον Σεϊχουλισλάμη. Τα βακούφια ελέγχονται από το Υπουργείο Βακουφίων. Διότι σε μη μουσουλμανικές περιοχές δεν υπάρχουν αξιόλογες επιτροπές που να μπορούν να δώσουν λύση στα προβλήματα και να καλύψουν τις ανάγκες αυτών των θεσμών. Εάν τα βακουφικά έσοδα εν λόγω κοινωφελών ιδρυμάτων βρεθούν αν είναι ανεπαρκή για την ίδρυση νέων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και για την αντιμετώπιση των αναγκών των φορέων και των εκπαιδευτικών αυτών, τότε μετά από σχετικό αίτημα, το κράτος μπορεί να συμβάλει οικονομικά.
Την στιγμή λοιπόν που οι κανόνες  του διεθνές και ισλαμικού δικαίου είναι τόσο φανεροί, η χώρα μας η Ελλάδα σαν να κοροϊδεύει  την θρησκεία του Ισλάμ και  τον ισλαμικό κόσμο, έχει μετατρέψει τις Μουφτείες και τα Βακούφια (που είναι οι πιο ιεροί θεσμοί μας),  σε ένα πλήρες τέλμα. Εδώ βέβαια περισσότερο από το ελληνικό κράτος, φταίνε οι προδότες και κίβδηλοι μουφτήδες που βγήκαν από μέσα μας αλλά δεν είναι από εμάς και οι οποίοι γίνονται  όργανα στα βυζαντινά παίγνια που με διαβολικό τρόπο εφαρμόζει η Ελλάδα.
Διότι εάν αυτά τα ανθρωπάκια-κίβδηλοι Μουφτήδες που δυναμιτίζουν την ενότητα και την ομοψυχία των μουσουλμάνων Τούρκων της δυτικής Θράκης δεν είχαν γίνει όργανα των βυζαντινών παιγνίων, κανείς δεν θα μπορούσε να βλάψει συνολικά το έθνος.
Περιτριγυρίζουν όλο τον Ισλαμικό κόσμο και τις Ευρωπαϊκές χώρες από χώρα σε χώρα όπως με γάιδαρους οδηγούς μπροστά στις καμήλες και σαμποτάρουν τους δύσκολες αγώνες που δίνουν οι μουσουλμάνοι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης εντός και εκτός χώρας. Προσπαθούν με ψεύτικα, συκοφαντικά και πλαστά έγγραφα να νομιμοποιήσουν τις σκοτεινές πολιτικές του βαθέως ελληνικού κράτους. Στις λεπτομέρειες αυτών θα μπούμε στο μέλλον προς το παρόν αρκεί αυτό.
Ο ισλαμικός κόσμος και η ισλαμική ιστορία  συχνά βρέθηκαν αντιμέτωποι  με τέτοιου είδους δίκτυα προδοσίας. Έχουν καταβληθεί μεγάλες προσπάθειες για να βλαφτεί το σουννιτικό δόγμα του Ισλάμ. Όμως το τέλος όλων ήταν απογοήτευση.
Στην ιστορία υπάρχουν πολλά τέτοια είδους παραδείγματα προδοσίας. Όμως στις μέρες μας θα είναι αρκετά να δώσουμε δύο παραδείγματα που θα μπορούν να το καταλάβουν όλοι. Μπορεί κανείς να οδηγηθεί σε φανερά και σαφή συμπεράσματα συγκρίνοντας τους με τις υπόλοιπες πιο μικρές και λίγο πιο μεγάλες συμμορίες προδοσίας.
Ένας από αυτούς είναι ο Σεΐχης του Τσίπρα ο Μπεντρεντίν και το άλλο είναι το ΦΕΤΟ. Όπως σήμερα το ΦΕΤΟ που είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση βλάπτει την θρησκεία του Ισλάμ και τους μουσουλμάνους, έτσι και εδώ αυτοί οι «κίβδηλοι» Μουφτήδες κάνουν ζημιά αναλόγως με τα εγκλήματα τους. Είναι αρκετά αυτά τα δύο παραδείγματα για να καταλάβει κανείς ποιο ανώτερο σκοτεινό μυαλό τους κατευθύνει. Διότι ο στόχος όλων αυτών από πιο πάνω μέχρι το πιο κάτω είναι να βλάψουν την ενότητα και την ομοψυχία του Ισλαμικού κόσμου και να προκαλέσουν ζημιά στο σουννιτικό δόγμα του Ισλάμ.
Για να μην μακραίνω το άρθρο μου θα είναι πιο κατάλληλο να αναπτύξω σε ένα άλλο ξεχωριστό άρθρο τις απατεωνιές και τις ψευτιές αυτών των «κίβδηλων» Μουφτήδων. Θέλω να τελειώσω το άρθρο μου περιγράφοντας συνοπτικά το επίθετο του κίβδηλου. Μπορεί να αναρωτηθούν κάποιοι από πού βγήκε αυτός ο «κίβδηλος» Μουφτής. Όπως ξέρετε όλοι στην Δυτική Θράκη έχουμε πληθωρισμό Μουφτήδων. Οι εκλεγμένοι από τον λαό νόμιμοι μουφτήδες λέγονται ¨εκλεγμένοι μουφτήδες¨, οι απεσταλμένοι από την μητέρα πατρίδα Τουρκία στις γιορτές λέγονται ¨σταλμένοι μουφτήδες¨ και οι συνεργάτες προδότες μουφτήδες που λέγονται  ¨προδότες μουφτήδες¨.
Επειδή προσωπικά εδώ και 30 χρόνια τους παρακολουθώ από κοντά τα παιχνίδια και τις βδελυρές πράξεις που κάνουν αυτές οι αδιάντροπες, ψόφιες και ανενδοίαστες μαριονέτες, βρίσκω ελαφριά τα υπόλοιπα επίθετα. Για αυτό σκέφθηκα ότι το επίθετο του «κίβδηλου μουφτή» είναι πιο κατάλληλο.
Η λέξη «κίβδηλος» έχει πολλές έννοιες. Όμως η έννοια που αρμόζει πιο πολύ είναι:  περισσότερο από ψεύτικο, χειρότερο από ψεύτικο, κατασκευασμένο για να ξεγελάει τον κόσμο, κακή απομίμηση, χαλκευμένο κ.α
Φεϊζουλλάχ Χασάνκαγιά
Εφ Μιλλέτ 16/12/2016
(σ.σ. Η μετάφραση είναι από τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΕΑ)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »