*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

23 Δεκεμβρίου

Ο Ιούδας φιλούσε... υπέροχα! Καλές Γιορτές στο ΚΥΤΤΑΡΟ!

23 Δεκεμβρίου


*Διανύουμε την περίοδο των εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς και το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με επικεφαλής τον «τρομερό» Τάκη Αλεξούδα και το υπόλοιπο προσωπικό του, σας μεταφέρει τις ευχές τους μέσα από τη στήλη και σας περιμένει να διασκεδάσετε και να ξεφαντώσετε μαζί τους με τα καθημερινά events:
«Η διεύθυνση και το προσωπικό του ελληνάδικου kyttaro σας εύχεται καλές γιορτές, χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία και σας περιμένει να γιορτάσουμε με πολύ κέφι όλες αυτές τις γιορτινές μέρες.
Tηλ. για ρεζερβέ 6947930825».
……
*Αρχής γενομένης από σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου με τον καθιερωμένο «πιατοπόλεμο & λουλουδοπόλεμο» στο ελληνάδικο «ΚΥΤΤΑΡΟ» με… Live τουμπερλέκι αλλά και νταούλι, και εκατοντάδες πιάτα και λουλούδια!
Ακόμη σας περιμένουν εκπλήξεις, πολλά δώρα και ένα φανταστικό θέαμα!
-Θα κληρωθεί και 1 φιάλη στα ρεζερβέ!
-Κρατήσεις: 6978634242.
……
*Μετά το επιτυχημένο τριήμερο (1, 2 & 3 Δεκεμβρίου) στο ΚΥΤΤΑΡΟ, το δημοφιλές «τρίο» των καλλιτεχνών John & Chris Bozidis και Andrea Darboukas, επιστρέφει την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017 (!!!) στο αγαπημένο Ελληνάδικο για να δημιουργήσει άλλη μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και να υποδεχθεί μαζί μας το νέο έτος 2017!
-Λίγο νωρίς για αυτό το μοναδικό υπερθέαμα στο ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά ο Τάκης φρόντισε να το προβάλλει από τώρα για να προλάβετε να κάνετε κρατήσεις ώστε να μη σημειωθεί πανικός την τελευταία στιγμή!
-Κλείστε από σήμερα κιόλας ρεζερβέ στο τηλέφωνο: 6946 758741.
-Προλάβετε!!!
……
*Επίσης το άλλο Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016 από τις 23.00 το βράδυ, όλοι στη «Βραδιά Ονείρων» στην Κεντρική μας Πλατεία για να υποδεχθούμε το νέο έτος 2017! Παρουσιάζει μάλιστα ο Πάνος Παπαδόπουλος...
-«Όλη η Ξάνθη μια παρέα»!
-Όλοι  στη κεντρική πλατεία της Ξάνθης, να υποδεχτούμε τον καινούργιο χρόνο
-Πάνω από 20 καλλιτέχνες δίνουν το παρόν, ρετσίνες, μπύρες, πυροτεχνήματα!
Γιατί η ζωή είναι στιγμές!
-Να μη λείψει κανείς!!!
……
*Χριστούγεννα με  την αδελφή του Ελένη θα κάνει ο δημοφιλής d.j.  Νίκος Καπώνης και ήδη βρίσκεται στη Κύπρο όπως λένε οι πληροφορίες μου και μάλιστα...φέρνοντας βροχή 
Φυσικά η Ελένη χαίρεται ιδιαίτερα που θα κάνει γιορτές με το αδελφάκι της φέτος...
......
*Γιορτές, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, στην Αθήνα θα κάνει ο δημοφιλής Ξανθιώτης τουμπερλεκίστας, Μάκης Αρίφογλου, αφού αυτή την περίοδο θα… «καίγεται» στην κυριολεξία αφού συμμετέχει στην ορχήστρα του καλλιτεχνικού σχήματος του «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη!
-Ο Μάκης που κάθε χρονιά έρχονταν στην Ξάνθη, φέτος θα κάνει Χριστούγεννα χωρίς την οικογένειά του και τους ενταύθα «κολλητούς» του, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων!
……
*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με ένα ερώτημα προς τον… συμπαθή κατά τα άλλα νεαρό «πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό», «ανερχόμενο μάνατζερ καλλιτεχνών» και… «ζεν πρεμιέ», Χαράλαμπο Κυρκούση!!!
-Θα κάνεις σήμερα εκπομπή στο Radio Life ή πάλι θα ασχοληθείς με τους αισθηματικούς προβληματισμούς σου;;;
-Δώσε επιτέλους μια απάντηση για να βγούν από την αγωνία και οι… «ακροατές» σου!
(σ.σ. Αν και ο άνθρωπος είναι πλέον για άλλα...κόλπα! Χρονιάρες μέρες...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »