*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Δεκεμβρίου

ΟΙ «4» ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑΝ! Το Δημαρχείο Ξάνθης δεν ανήκει στην παράταξη Δημαρχόπουλου για επίδειξη πολιτικής δύναμης!

27 Δεκεμβρίου
 
 
Οι «4» εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης «ξαναχτυπάν» με νέα ανοιχτή επιστολή στον Πρόεδρο  του Δημοτικού Συμβουλίου που στρέφεται ευθέως στο πρόσωπο του Δημάρχου Ξάνθης Μπάμπη Δημαρχόπουλου. 

Η επιστολή των «4» παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης, αναφέρει τα παρακάτω:
Κ. Πρόεδρε
            Κατά την πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κ. Μητσοτάκη με απορία αλλά χωρίς έκπληξη, είδαμε και μάθαμε για την επίσκεψη του στο Δημαρχείο Ξάνθης απο τα Μ.Μ.Ε.
            Με απορία διότι δεν καταλάβαμε τι ειδους επίσκεψη ήταν. Προγραμματισμένη δεν ήταν γιατί το πρόγραμμα της επίσκεψης ήταν γνωστό και επίσκεψη στο Δημαρχείο δεν προβλεπόταν. Επιθυμία του ίδιου του Προέδρου από όσο μάθαμε δεν ήταν, αν λοιπόν ήταν  ανεπίσημη είθιστε ο Δήμαρχος να βλέπει τον καλεσμένο στο γραφείο του και έως εκεί, εμείς όμως παρακολουθήσαμε μια ολόκληρη φιέστα με πολιτευτές, με πολιτικάντιδες με Συμβούλους και παρατρεχάμενους  τόσο στην είσοδο του Δημαρχείου αλλά και μέσα.
            Θα πρέπει στοιχειωδώς να γνωρίζετε πως το Δημαρχείο δεν ανήκει στην Παράταξη σας και ούτε είναι μέσον για να χρησιμοποιείται από κάποιους για επίδειξη  πολιτικής δύναμης .Οι δε επαναλαμβανόμενες δηλώσεις σας για Δημοτική Αρχή όλων των Ξανθιωτών μάλλον περίπατο πήγαν.
            Αν πραγματικά θέλατε να τιμήσετε τον επισκέπτη αλλά και τη θέση σας, είχατε την υποχρέωση να καλέσετε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο και όχι να καλεί ο ίδιος ο Δήμαρχος την προηγουμένη ημέρα τηλεφωνικά τους δικούς του Συμβούλους για να κοσμήσουν την φιέστα. Τους ίδιους Συμβούλους που  κατά την εσσωκομματική προεκλογική επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη πριν απο μήνες, είχαν, κατά πληροφορίες, τελείως αντίθετη προτροπή. Βρε πως αλλάζουν οι καιροί.
            Τέλος έκπληξη δεν νοιώσαμε, γιατί επιβεβαιώσατε για άλλη μια φορά αυτό που βλέπουμε δυόμιση χρόνια τώρα, πως τους τίτλους του Δημάρχου και του Προέδρου είστε ικανοί μόνο  να τους φέρετε και όχι να τους υπηρετείτε.
Θανάσης Ξυνίδης            _        Πολίτες για την αλλαγή
Δημήτρης Μπένης           _        Συμμετέχω
Ιπποκράτης Καμαρίδης   _        Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή.
Νίκος Ανταμπούφης       _         Πολίτες για την Ξάνθη

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »