*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Δεκεμβρίου

2η στη βαθμολογία η Ξάνθη της ΨΥΧΗΣ μας!Τα "έχωσε" χοντρά σε Παναθηναϊκό και Αλαφούζο ο Κούγιας!

18 Δεκεμβρίου
Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για "αληταράδες που έχει μαζέψει ο Παναθηναϊκός", σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς με την ΑΕΛ.
 
Ολομέτωπη επίθεση στη διοίκηση του Παναθηναϊκού και προσωπικά στον Γιάννη Αλαφούζο, για τη μεταγραφική πολιτική που ακολουθεί, εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας μετά το παιχνίδι στη Λάρισα (0-0).
Αφού ο πρόεδρος της ΑΕΛ είπε αρχικά πως "παίχθηκε πραγματικό ποδόσφαιρο από δυο ομάδες που διεκδίκησαν τη νίκη σ' ένα ματς που ανάβλυζε υγεία", ανέφερε πως "εγώ στεναχωριέμαι όταν παίζουμε με μια τεράστια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έπαιξε τελικό Ευρώπης και κατά καιρούς είχε τεράστιους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορώ όμως να βλέπω τέτοια εικόνα. Δεν μπορεί να διώχνει όλα τα Ελληνόπουλα και να μαζεύει όλους αυτούς τους αληταράδες, οι οποίοι ήρθαν εδώ για να μαζέψουν τα τελευταία ένσημα".
Συνέχισε δε λέγοντας πως "πρώτα φτιάχνεις ομάδα και μετά τηλεοπτική εκπομπή", με σαφέστατη μομφή για τον πρόεδρο των "πρασίνων" Γιάννη Αλαφούζο, και κατέληξε μιλώντας για τον Μάρκους Μπεργκ ότι "έπρεπε να έχει αποβληθεί. Θέλω να δείξω τι κάνει κάθε Κυριακή και τι έκανε σήμερα".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »