*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

10 Δεκεμβρίου

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Στη Ξάνθη ο Κυριάκος στις 17 Δεκεμβρίου!

10 Δεκεμβρίου
Ο Πρόεδρος της ΝΔ θα περιοδεύσει στη Θράκη και θα εκφωνήσει πολιτικό λόγο στη Ξάνθη ή στη Κομοτηνή, ακολουθώντας το πρόγραμμα του Τσίπρα
Στη Ξάνθη θα βρεθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες του «Μ».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο  Πρόεδρος της ΝΔ. θα περιοδεύσει στη Θράκη στο 3ήμερο 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου ενώ θα εκφωνήσει και πολιτικό λόγο στη Ξάνθη ή στη Κομοτηνή.
Ωστόσο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψής τους, καθώς ο ίδιος θέλει να βρει χρόνο και να επισκεφθεί και την Ορεινή περιοχή στ’ αχνάρια του πατέρα του, αφού θεωρεί κάτι τέτοιο και γουρλίδικο, καθώς αμέσως μετά από εκείνες τις επισκέψεις είχε εκλεγεί Πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα ξεκινήσει τις επισκέψεις του από ακριτικές στρατιωτικές μονάδες του Έβρου στις 16 Δεκεμβρίου, όπου θα επισκεφθεί επίσης τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης κ.Λαμπάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς. Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ο Κυριάκος θα έρθει στη Ξάνθη όπου και θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα την κεντρική του ομιλίας, ενώ την ίδια μέρα ή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (σ.σ. Εφόσον χωρέσει μια τρίτη μέρα στο πρόγραμμά του), θα επισκεφθεί το Νομό Ροδόπης, ξεκινώντας φυσικά από την Περιφέρεια.
Πάντως μιλώντας με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Κετίπη χθες, μας είπε ότι το πρόγραμμά του Προέδρου της Ν.Δ. δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί, ωστόσο ο κύκλος των επισκέψεών του θα ξεκινήσει από τον Έβρο…..
Αντίθετα και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πάντως από την Αθήνα, ματαιώνεται η επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ξάνθη τον μήνα Δεκέμβρη μέχρι νεωτέρας…
......
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
12 Δεκεμβρίου στη Καβάλα, 13 στη Ξάνθη και 14 Κομοτηνή και Διδυμότειχο!
Την Καβάλα, την Ξάνθη  την Κομοτηνή και το Διδυμότειχο  θα επισκεφθεί την Τρίτη και την Τετάρτη 13 και 14 του μήνα αντίστοιχα ο Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού θα βρίσκεται στην πόλη, προερχόμενος από την Θεσσαλονίκη, το βράδυ της Δευτέρας (12/12) και την επομένη στις 7.30 το πρωί θα επισκεφτεί την Ιχθυόσκαλα της Καβάλας και θα συναντηθεί με ιδιοκτήτες των καϊκιών. Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση με τοπικούς φορείς, ενώ ακολούθως θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Καβάλας. Το μεσημέρι, πριν την αναχώρηση του για την Ξάνθη (τον επόμενο σταθμό στην περιοδεία του στην Αν. Μακεδονία – Θράκη την Τρίτη 13/12 ) θα έχει την ευκαιρία να συζητήσει με τους εθελοντές του Κινήματος σε κεντρικό καφέ της Καβάλας.
Στο πλαίσιο της περιοδείας του ο επικεφαλής του Ποταμιού, θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων, του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Περιφέρειας και της Αυτοδιοίκησης, της Στρατιωτικής ηγεσίας καθώς και της Εκκλησίας.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »