*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΒΔΗΡΩΝ Κ. ΚΑΣΣΕΡΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ

18 Νοεμβρίου
Δήλωση συγνώμης έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Αβδήρων (παράταξη Γιώργου Τσιτιρίδη) ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΣΣΕΡΗΣ για τις ύβρεις του κατά του πρώην Δημάρχου Αβδήρων ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ προκειμένου ο τελευταίος να αποσύρει την αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του.
Η δήλωση δημοσιεύεται αυτούσια στο «Μαχητή» της Παρασκευής, για τον απλούστατο λόγο ότι και το συγκεκριμένο θέμα το αποκάλυψε η εφημερίδα μας:  
                                          Αίτηση – Δήλωση
Του Κασσέρη Κωνσταντίνου του Αθανασίου, κατοίκου Πολυσίτου, του Δήμου Αβδήρων της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, δημοτικού συμβούλου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων της Π.Ε. Ξάνθης.
Γενισέα 14 Νοεμβρίου 2016
ΠΡΟΣ
Τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων της Π.Ε. Ξάνθης
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, σας παρακαλώ όπως προ πάσης ενάρξεως της συζήτησης των Θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης, κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Οκτωβρίου 2016 και εκτός της ημερήσιας διάταξης, αναγνώσετε την παρούσα δήλωσή μου, αντίγραφο της οποίας παρακαλώ να καταχωρήσετε στα σχετικά πρακτικά:
«Δηλώνω ότι ανακαλώ όλες τις υβριστικές φράσεις, που περιλαμβάνονται στο απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα της από 13ης Νοεμβρίου 2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αβδήρων και απευθύνονται προς τον αρχηγό της μείζονος αντιπολίτευσης στο εν λόγω δημοτικό συμβούλιο, κ. Βασίλειο Τσολακίδη. Οι εν λόγω υβριστικές και απαξιωτικές φράσεις είναι ατυχείς και ουδόλως ανταποκρίνοντα στα πραγματικά και ειλικρινή αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης που τρέφω προς το πρόσωπο του ανωτέρω δημοτικού συμβούλου, τον οποίο δηλώνω για άλλη μια φορά ότι σέβομαι και υπολήπτομαι και αναγνωρίζω ανεπιφύλακτα την μακροχρόνια  προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Δηλώνω επίσης ότι σέβομαι τον θεσμικό του ρόλο και το δικαίωμα και την υποχρέωση ελέγχου της συμπολίτευσης στα πλαίσια της λειτουργίας των δημοκρατικών θεσμών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ότι το ατυχές ως άνω περιστατικό δεν πρόκειται να επαναληφθεί στο μέλλον.
Η μακροχρόνια θητεία μας και η συνυπηρέτησή μας στην διακονία των δημοκρατικών αρχών και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Δήμου μας και των δημοτών μας και η μακροχρόνια συνεργασία μας στα διάφορα όργανα του Δήμου μας, αποτελούν την εγγύηση ότι δεν θα επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά.
Τέλος δηλώνω ότι σέβομαι και υπολήπτομαι τον κ. Τσολακίδη Βασίλειο και ως άνθρωπο, δημόσιο λειτουργό, πατέρα και σύζυγο και ανακαλώ όλες τις φράσεις που πιθανόν να τον πλήττουν και να τον θίγουν ως τέτοιο».
                 Με τιμή
         Ο Αιτών – Δηλών 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΣΣΕΡΗΣ

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »