*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

18 Νοεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Αράβικο τουμπερλέκι απόκτησε ο Μάκης Αρίφογλου...Ιδού!

18 Νοεμβρίου
*Νέο «Αράβικο» τουμπερλέκι απέκτησε ο Μάκης Αρίφογλου και μάλιστα κατευθείαν από χώρα της… Αραβίας και έσπευσε απευθείας να το… διαφημίσει και να αποσπάσει τα συγχαρητήρια και τα… «καλορίζικα» όχι μόνο από συναδέλφους αλλά και από… ένθερμες θαυμάστριές του!!!
-Ο Μάκης θα εγκαινιάσει το νέο «όργανό» του σήμερα στο «ΦΩΤΑΕΡΙΟ» με Νατάσσα Θεοδωρίδου και Χρήστο Μενιδιάτη!
-Άντε Μάκη καλορίζικο και θα σε περιμένουμε να το… παίξεις και στην Ξάνθη για να ακούσουμε τι ήχο… «βγάζει»!
……
*Μεγάλη κοσμοσυρροή σημειώθηκε την Τετάρτη το βράδυ στην «KAPSOYRA NIGHT –Στο κελί 33» στο ΚΥΤΤΑΡΟ αφού το Ελληνάδικο γέμισε ασφυκτικά από νεολαία που διασκέδασε με τα τραγούδια της TZO STAV!
-Μάταια όμως έψαχναν τον Κώστα Σπυριάδη οι θαυμαστές του αφού εκείνος λόγω ρεπό έπαιζε μουσική στο «Le petit» της Ρίας!
……
*Αποκλειστικό. Τον Νίκο Μακρόπουλο διαπραγματεύεται να φέρει για την μεγάλη συναυλία του ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2017 ο Πασχάλης Λύρατζης. Προς το παρόν όπως έμαθα η όλη ιστορία "κολλάει" στο ποσόν που ζητάει ο καλλιτέχνης, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται! 
(σ.σ. Βέβαια για να είμαι ειλικρινής εγώ θα προτιμούσα την Πάολα ή τον Μαζωνάκη... Αλλά αφού ο Λύρατζης διαχειρίζεται το χρήμα....οτι πει ο Νικολάκης, ο εκ Λαγκαδά μάνατζερ δηλαδή!)

……
*Στο στέκι της το «ORANGE» εθεάθη την Τετάρτη η τριάδα των… κολλητών, Χαράλαμπος Κυρκούσης, Ανέστης Μελισσόπουλος και Παύλος Καλλίδης!
-Ο νεαρός «μάνατζερ» και… ραδιοφωνικός παραγωγός (;;;), έδωσε πλήρες ρεπόρτο στους παρευρισκόμενους για την πρεμιέρα του άλλου κολλητού του στην Αθήνα!
……
*Ο Γιώργος Ιωαννίδης, ένας κρεοπώλης απ’ την Κομοτηνή, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος στην πρεμιέρα του «The voice» που έγινε την Τετάρτη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
-Ο 44χρονος κρεοπώλης ο οποίος τραγούδησε το «ποτέ» του Μητσιά, αν και το ερμήνευσε πολύ καλά, δεν κατάφερε να… «γυρίσει» την καρέκλα κανενός κριτή, διότι η χροιά της φωνής του, πρόδωσε την ηλικία του, αλλά απέσπασε αρκετά θετικά σχόλια από όλους!
……

*Συνεχίζω με το καθιερωμένο κουίζ που θα προβληματίσει πολλούς…
-Ποιος ξανθιώτης DJ απέρριψε πρόταση από Ελληνάδικο της Χρυσούπολης για να παίζει μουσική συγκεκριμένο διήμερο της εβδομάδας επειδή ήδη τις ίδιες μέρες ήδη παίζει σε cafe bar της Ξάνθης;;;
-"Πουλάν" εντός και εκτός πόλης τελικά  οι Ξανθιώτες DJ!!!
……

*Σήμερα Παρασκευή στο απόλυτο cafe-bar της Ξάνθης το «ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ» άλλο ένα BIG BANG πάρτι!
Οι συστάσεις είναι περιττές! Κέφι, χορός και διασκέδαση μέχρι το πρωί!
Το νο 1 πάρτι σας υπόσχεται και φέτος μοναδικές και ξεχωριστές βραδιές! Ώρα άφιξης κρατήσεων: 00.00.
Στα decks: Ρένος Τζόγιας!
Ρεζερβέ: 6982854688 &6932388390.
.....

*Ρεσιτάλ για μια ακόμη φορά έδωσε μέσα απο τον Life 921 fm η εκπληκτική Δέσποινα Χατζοπούλου 19.00-21.00 το βράδυ της Πέμπτης παίζοντας φοβερή μουσική και σπάζοντας...κοντέρ αφιερώσεων, με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνει...
Τέτοια μαθαίνει και ο Φώτης Βασιλείου κι έχει πάρει..."φωτιές" γιατί η Δέσποινα του έχει πάρει όλο το νυχτερινό ακροατήριο...
.....
*Παντρεύεται η Ελένη Φερεσιάδου; Αυτό κυκλοφόρησε στη "πιάτσα" αλλά προς το παρόν...η ίδια ούτε διαψεύδει, ούτε και επιβεβαιώνει! Και σωστά πράττει...για να μη το γρουσουζέψει κι όλας!
.....
LIFE 921 FM:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
(14.00) «ΟΣΟ ΖΩ ΠΟΝΤΑΡΩ» ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ
ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟ!
Μετά την τρομερή επιτυχία που σημειώνουν οι εκπομπές τους, το «ΟΣΟ ΖΩ ΠΟΝΤΑΡΩ»…με τον εκπληκτικό Νίκο Ευθυμιόπουλο και τον Μανώλη Φανουράκη και την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου από τον Life 921 fm 14.00-16.00
Το τηλέφωνο της εκπομπής τους είναι το 25410/263.44
Καθίστε και ακούστε τα προγνωστικά τους ζωντανά από το ραδιόφωνο ή από το maxitisthrakis.blogspot.com στο διαδίκτυο. 
Ο Γύφτος

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »