*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

06 Νοεμβρίου

«Φιάσκο» Γκιουλέκα στη Ξάνθη με πολιτιστική ημερίδα αλα ΣΥΡΙΖΑ! Aντί να κατεβούν στο λαό...πολιτιστικά φροντιστήρια!!!

06 Νοεμβρίου
 
 
 
 *Παρόντες οι….ομιλητές, 2-3 πολιτευτές, κομματικά στελέχη της «αυτοδιοριζόμενης» ΝΟΔΕ και...μηδέν πολίτες!
Σε «φιάσκο» εξελίχθηκε η πρωτοβουλία του Τομεάρχη Πολιτισμού και βουλευτή ΝΔ. Θεσσαλονίκης Κ. Γκιουλέκα να έρθει  το Σάββατο στη Ξάνθη σε μια περίοδο που ο κόσμος κυριολεκτικά …«καίγεται» με τεράστια πολιτικά και κοινωνικά προβλήματα, προκειμένου να διοργανώσει…πολιτιστική ημερίδα αλά ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία με την «αυτοδιοριζόμενη» ΝΟΔΕ Ν.Δ. Ν. Ξάνθης με θέμα «Πρόσωπα από την Ξάνθη: από τον μύθο στους νεώτερους χρόνους», θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα προδιαθέσει από τώρα την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας όταν γίνει Κυβέρνηση να του αναθέσει το….Υπουργείο Πολιτισμού!
Ο λαός της Ξάνθης, οι εδώ άνθρωποι των Πολιτισμού και κυρίως οι Νεοδημοκράτες όχι μόνο γύρισαν την πλάτη στη συγκεκριμένη ημερίδα με σχόλια που δεν κολακεύουν ούτε τους Οργανωτές, αλλά και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον Αρχηγό της αφού αντί να βρίσκονται στη κοινωνία, στα χωριά και τον κόσμο πραγματοποιούν  εκδηλώσεις-ελιτ (!) αλά….ΣΥΡΙΖΑ που κυρίως αφορούν πολιτιστικούς συλλόγους κι όχι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το ακόμη τραγικότερο της συγκεκριμένης εκδήλωσης; Την ημερίδα παρακολούθησαν οι…οργανωτές, εισηγητές-ομιλητές –η πλειοψηφία τους εντελώς ξένοι με την Ξάνθη- και ελάχιστα κομματικά στελέχη. Ευτυχώς μετά την εκδήλωση ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Μιχάλης Πατεράκης πήγε τον κύριο Γκιουλέκα για συνέντευξη στο…Κανάλι 6, προκειμένου να συμβαδίσει αυτή ασορτί με τις πολιτικές λογικές του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο κόσμος να μην ασχολείται με τα σοβαρά προβλήματα που τον απασχολούν αλλά με…φιλολογίες και πολιτιστικά φροντιστήρια!
Και παράλληλα να πληροφορηθεί η κοινή γνώμη την παρουσία του κυρίου Γκιουλέκα στη Ξάνθη…Ευτυχώς ο κύριος Πατεράκης με τον Τομεάρχη της ΝΔ. κ.Μάξιμο και τον Περιφερειάρχη του κόμματος Αντώνη Πασχάλη και το ζεύγος Βώβου, προνόησαν σε αυτό…!
 
 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »