24 Νοεμβρίου

ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Ο Τούρκος Πρόξενος πήγε στον Μέτιο, συνοδευόμενος από τους...."Τούρκους" Αντιπεριφερειάρχες!

24 Νοεμβρίου


*Μήπως κύριε Μητσοτάκη, κύριε Αυγενάκη, κύριε Παπαβραμίδη, κυρία Ντόρα, οι αντιπεριφερειάρχες του Μέτιου είναι...υπάλληλοι του Τούρκου Πρόξενου και τον συνοδεύουν; 
Δεν νομίζω να έχει ξανασυμβεί στην ιστορία της Θράκης. Δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ αναφερόμενος στην επίσκεψη και συνάντηση του Τούρκου Πρόξενου Κομοτηνής με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, αποκαλύπτει ότι πήγε συνοδευόμενος από τους…. Αντιπεριφερειάρχες Οντέν Μουμίν και Μουσταφά Κατρατζή! Ούτε υπάλληλοί του να ήταν φυσικό και το πιο ωραίο απ' όλα; Αυτά δεν τα γράφει ο Τουρκόφωνος τύπος, αλλά τα λέει η ίδια η Περιφέρεια!!! 
Διαβάστε αυτούσιο το δελτίο τύπου της Περιφέρειας ΑΜΘ . Να γελάει ή να κλαίει κανείς Κυριάκο Μητσοτάκη-Ντόρα Μπακογιάννη;
Ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή, κ. Αλή Ριζά Ακιντζί, συνοδευόμενος από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη, κ. Οντέρ Μουμίν και από τον πρώην Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη και Περιφερειακό Σύμβουλο, κ. Μουσταφά Κατρατζή, πραγματοποίησε την Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2016, εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Χρήστο Μέτιο στο γραφείο του, στην Περιφέρεια.
Ο Γενικός Πρόξενος ευχήθηκε στον Περιφερειάρχη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και συζήτησε μαζί του θέματα οικονομικής συνεργασίας, τη συνεργασία των επιμελητηρίων της Περιφέρειας με τα αντίστοιχα της Τουρκίας, την προοπτική να συμμετέχουν τα επιμελητήρια της Τουρκίας σε εκθέσεις της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ τονίστηκε η σημασία της αύξησης της τουριστικής επισκεψιμότητας από την Τουρκία προς την Περιφέρεια και το ζήτημα της βίζα των 72 ωρών. Επίσης, συμφώνησαν για έναν καλύτερο συντονισμό σχετικά με την αντιμετώπιση των πλημμυρών στις περιοχές εκατέρωθεν του Έβρου και τον ψεκασμό των κουνουπιών στις κρίσιμες εποχικές περιόδους .
Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης
-Χαρείτε τους όλους ΜΑΖΙ πως…καμαρώνουνε μετά την εθιμοτυπική φωτογραφία!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »