*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

22 Οκτωβρίου

SEE THROUGH Τραγικός θάνατος 52χρονου στην Πάχνη

22 Οκτωβρίου
ΑΚΟΥΣΟΝ!

ΑΚΟΥΣΟΝ!
*Πλούσιο το φωτογραφικό υλικό που μου έφεραν οι συνεργάτες μου από την κηδεία του Περιφερειάρχη, ωστόσο μου έκανε τελείως αρνητική εντύπωση ότι ορισμένοι «κύριοι» επίσημοι -εντός εισαγωγικών- που μάλλον μπέρδεψαν που βρίσκονταν και φωτογραφίζονταν με φόντο τα στεφάνια ή την νεκροφόρα ή την εκκλησία, λες κι είχαν βγει για… πικ νικ!
Και δεν αναφέρομαι βέβαια μόνο στους μειονοτικούς επίσημους, που ήρθαν από την Αδριανούπολη και τη Κομοτηνή, ή και τους Βούλγαρους…
-Φωτογραφίες, σχόλια στο face book και πραγματική «αναγούλα»!
……
*Σε κηδεία βρισκόσασταν βρε «γίδια», όχι σε πολιτικό πάρτι… Τουλάχιστον λίγος σεβασμός στην οικογένεια, διότι αυτή θα ΠΟΝΕΣΕΙ και περισσότερο! Κι όχι φυσικά αυτοί που κάνανε τις βαρύγδουπες δηλώσεις και τις αμφάς φωτογραφίσεις… τις οποίες μάλιστα κάποιοι εξ’ αυτών ξεδιάντροπα έβγαλαν και στο face book.
……
*Και κοντά σε όλα αυτά φυσικά και τα… «μαγειρέματα» των Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών συμβούλων της παράταξης του εκλιπόντος Περιφερειάρχη, ακόμη και την ώρα που πήγαν μετά την κηδεία για τον καφέ της στη Μνήμη του…
Με το που τον κήδευσαν…
-Ναι λάθος μπορεί να είμαι σε πολλά… Υποκριτής όμως και Φαρισαίος δεν υπήρξα και δεν θα γίνω ποτέ!
……
*Τι μου έκανε εντύπωση; Ότι τα γνωστά... «εξαπτέρυγα» του εκλιπόντος Περιφερειάρχη, απέφυγαν έστω ένα αρνητικό σχόλιο για το «θέατρο» «χαμογελαστών» κυρίων που  έβγαλαν και τις φωτογραφίες τους στο face book, μες την… καλή χαρά! Να γράψω και ονόματα; Θα στεναχωρήσω πολλούς… Πάρα πολλούς…
….
Την τελευταία Κυριακή του τρέχοντος μηνός και συγκεκριμένα τα ξημερώματα της 30ής Οκτωβρίου αλλάζει η ώρα, με τον δείκτη να γυρίζει μία ώρα πίσω.
Ειδικότερα, στις 04.00 θα πρέπει να γυρίσουμε τα ρολόγια μας πίσω, ώστε να δείχνουν 03.00, για να υποδεχθούμε τη χειμερινή ώρα η οποία θα διατηρηθεί έως τις 26 Μαρτίου 2017.
….
Τραγικός θάνατος στην ορεινή Ξάνθη - Δέντρο έπεσε και πλάκωσε 52χρονο στην Πάχνη
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 52χρονος άντρας στην ορεινή Ξάνθη, όταν ένα από τα δέντρα που έκοβε μέσα στο δάσος, έπεσε και τον πλάκωσε με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 52χρονος άντρας στην ορεινή Ξάνθη.
Πρόκειται για τον Τ.Ο. από την Πάχνη, ο οποίος υπέστη βαριά τραύματα μετά την πτώση του δέντρου και μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.
Ο άτυχος άντρας ήταν παντρεμένος και πατέρας τεσσάρων παιδιών όπως μεταδίδει η εφημερίδα "Azinlikca".
….
ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26/10 Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΥ ΤΟΠΕΙΡΟΥ
Δυο συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τοπείρου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο του Ευλάλου.
Η πρώτη συνεδρίαση θα γίνει στις 13:30 με θέμα την «Έγκριση οικονομικών καταστάσεων  οικ. έτους  2012» και η δεύτερη στις 15:00 με θέμα την «Έγκριση και διάθεση δαπανών προϋπολογισμού  (Π.Α.Υ.) οικονομικού έτους 2016».
….
Προβόπουλος: Τα capital controls θα τα πληρώσει η Ελλάδα για πολλά χρόνια!
«Η χώρα στερείται ενός business plan, μίας βασικής αναπτυξιακής στρατηγικής» ανέφερε ο Γιώργος Προβόπουλος, πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, μιλώντας σε εκδήλωση που προηγήθηκε της επίσημης έναρξης του 17ου συνεδρίου της Prodexpo για την αγορά ακινήτων. Ο κ. Προβόπουλος άσκησε έντονη κριτική για την αύξηση της φορολόγησης που ακολουθήθηκε, μετά την εφαρμογή των μνημονίων, επισημαίνοντας ότι μεγάλες ευθύνες έχει και η τρόικα που το δέχθηκε και είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε υφεσιακές καταστάσεις. «Η δημοσιονομική προσαρμογή θα έπρεπε να είχε γίνει, κυρίως, (κατά τα 2/3), μέσω του ελέγχου των δημοσίων δαπανών και κατά 1/3, μέσω των εσόδων με διευρθνση της φορολογικής βάσης και όχι αύξησης της φορολογίας» πρόσθεσε. Ο κ. Προβόπουλος τόνισε ότι τα capital controls «θα τα πληρώσει η χώρα μας για πολλά χρόνια» και αναφέρθηκε στη στενότητα των χρηματοδοτήσεων των τραπεζών και στον τομέα των ακινήτων στα επόμενα χρόνια, λόγω των προβλημάτων που δημιούργησε η κρίση στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.
………..
Σέρρες: Αυτοκίνητο της αστυνομίας έπεσε πάνω σε αγριογούρουνo
Τροχαίο ατύχημα στην εθνική οδό Σερρών-Δράμας, στο ύψος της Πεντάπολης, σημειώθηκε στη 01.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.
Αυτοκίνητο της αστυνομίας έπεσε σε κοπάδι αγριόχοιρων που εκείνη τη στιγμή διέσχιζε το οδόστρωμα. Τουλάχιστον 4 αγριογούρουνα σκοτώθηκαν. Το όχημα υπέστη υλικές ζημιές και ο οδηγός του τραυματίστηκε.
Στο τροχαίο ενεπλάκη και διερχόμενο φορτηγό, το οποίο παρέσυρε επίσης αγριόχοιρους.
Πηγή: seleo.gr
…….
Το καθεστώς Ερντογάν διόρισε μόνιμο ιμάμη στην Αγιά Σοφιά
Νέα πρόκληση από την Τουρκία, αφού όπως αναφέρει το πρακτορείο Ανατολή αποφασίστηκε ο διορισμός μόνιμου ιμάμη στην Αγιά Σοφιά σε μια θέση που αν και υπήρχε από το 1935, επί χρόνια παρέμενε κενή.
Σύμφωνα με την απόφαση της μουφτείας της περιοχής Φατίχ, που φέρνει στη δημοσιότητα ο Ελεύθερος Τύπος, και της υπηρεσίας Θρησκευτικών Υποθέσεων όπου εντάσσεται η Αγιά Σοφιά, ο νέος μόνιμος ιμάμης θα είναι υπεύθυνος για όλες τις προσευχές της ημέρας.
Όπως επισημαίνουν τουρκικά ΜΜΕ «τώρα από τους τέσσερις μιναρέδες της Αγίας Σοφίας θα ακούγεται η φωνή του ιμάμη πέντε φορές την ημέρα ενώ μέχρι τώρα αυτό γινόταν δύο φορές την ημέρα».
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Ιούλιο είχε απαγγελθεί το Κοράνι για για πρώτη φορά μέσα από το εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς και είχε προβληθεί μάλιστα και από την τουρκική τηλεόραση.
………..
Μπατζακίδη, περιμένουμε όλοι… Τ’ ακούς;


Μόνιμο Ιμάμη για ενός μνημείου παγκόσμιας κληρονομιάς όπως η Αγιά Σοφιά διόρισε ο Ερντογάν! Ο κρεοπώλης κύριος Μπατζακίδης που ζήτησε τα ιερά σύμβολα του Κορανίου να μπουν στον… πύργο του ρολογιού της  Ξάνθης, αυτό δεν θα το καταγγείλει; 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »