*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

26 Οκτωβρίου

Επιτέλους, ΤΕΛΟΣ στην ευνοιοκρατία και τις "αυλές" στην Περιφέρεια ΑΜΘ. Κι όσοι διαφωνούν να σηκώσουν το χέρι..

26 Οκτωβρίου
*Οφείλω να ομολογήσω ότι μπορεί ο Σπύρος Τσιλιγγίρης να θέλει διακαώς να γίνει… «βεζίρης στη θέση του βεζίρη», δηλαδή βουλευτής -κι αυτό δεν είναι αρνητικό, φιλοδοξίες όλοι δικαιούνται να ‘χουν στη ζωή, εδώ δεν είδατε, ο Μιχάλης Αμοιρίδης θέλει να γίνει… Περιφερειάρχης!
-Αλλά σε ορισμένα πράγματα, είναι πολύ πιο μπεσαλής! Και ντόμπρος…Και σε κοιτάζει στα μάτια όταν σου μιλάει..
-Ο Μάϊκ;
……
*Να για παράδειγμα πέσανε επάνω του Φανουράκης, Μπάμπης Ευστρατίου και ορισμένοι άλλοι όπως μαθαίνω να τον πείσουνε να μη στηρίξει Ζαγναφέρη, και  σαν είπε εγώ είμαι «γνήσιος» Σαρακατσάνος κι αν δώσω το λόγο μου κάπου δεν κάνω πίσω… το ‘πε και (τους) τελείωσε!
-Μπήκε και δυνατά μάλιστα στη μάχη ο γιατρός, ώστε η Περιφέρεια να έχει νέο Περιφερειάρχη, τον καλύτερο και ικανότερο. Τον Κώστα Ζαγναφέρη.
Και δεν μιλάμε βέβαια για τον 3ο ή 4ο σε ψήφους Περιφερειακό σύμβουλο, αλλά σε αυτόν που ήρθε ΠΡΩΤΟΣ και με διαφορά απο τους υπόλοιπους! Τον Σπύρο Τσιλιγγίρη...
……
*Τώρα να επαναλάβω αυτό που έγραψα ήδη στην απάντησή μου στον Μιχάλη Αμοιρίδη ότι «τον Ζαγναφέρη εσύ μου τον γνώρισες καλύερα και μου έλεγες ότι είναι έντιμος, ντόμπρος, καλός φίλος και ικανός πολιτικός και δεν είναι σαν τους άλλους»!
-Εσύ πηγαιοερχόσουν στον «Μ» κάθε μέρα κι ήσουν όλο εγκώμια για την ηγετική του φυσιογνωμία και το όραμά του για τη Θράκη. Τι…άλλαξε λοιπόν τώρα;
-Το ότι με το ζόρι θα πρέπει να…»διατηρήσεις» τα οφίτσιά σου στον ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ της Περιφέρειας; Μήπως; Και οι άλλοι "31" δηλαδή τι είναι...; Τα κορόϊδα; 
……
*Και βέβαια όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, θεωρώ τον Μαϊκ  -που από την ημέρα που απέχτησε εξουσία και μεγαλεία, νόμισε ότι υβρίζοντας και ρίχνοντάς μου λάσπη θα γίνει πιο αρεστός σε κάποιους κύκλους…-οτι καλά κάνει και επιχειρεί να διατηρήσει με όλες του τις δυνάμεις τα οφίτσια και τα "μεγαλεία" του!
-Ο οποιοσδήποτε λάμβανε σαν Θεματικός Αντιπεριφρειάρχης Τουρισμού κάθε μήνα 2.450 ευρώ συν δωρεάν κινητά τηλέφωνα, αεροπορικά εισιτήρια, ταξιδάκια στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, γνωριμίες στο εσωτερικό και το εξωτερικό και κει που δεν τον ήξερε κανείς, τον …μάθαιναν όλοι!
Ο οποιοσδήποτε θα έκανε ότι μπορούσε για τα διατηρήσει όλα αυτά!
-Αυτό όμως δεν δικαιολογεί να ρίχνεις λάσπη σε όλους αυτούς που διαφωνούν μαζί σου και σκέφτονται αξιοκρατικά ή το βασικότερο, ΟΧΙ ευνοιοκρατικά!
……
*Επιτέλους λοιπόν. Θα πρέπει ο κύριος Μιχάλης Αμοιρίδης να συνειδητοποιήσει ότι είναι ένας εκ των 31 Περιφερειακών συμβούλων…
Κι αυτό σημαίνει ένα πράγμα!
-Ότι δεν μπορούν να υπάρχουν στην «Περιφερειακή Αναγέννηση» παιδιά και παραπαίδια…
Δεν μπορεί δηλαδή ο Αμοιρίδης επί μια 5ετία να απολαμβάνει τα πάντα και να είναι ο πλέον ΕΥΝΟΗΜΕΝΟΣ Περιφερειακός σύμβουλος και να αδικούνται οι υπόλοιποι συνάδελφοί του!
-Διότι αυτό επεδίωκε και επιδιώκει...
-Και δεν εννοώ μόνο τους Ξανθιώτες, αλλά και τους Καβαλιώτες και του Εβρίτες!
……
*Κι όσο για τον Ζαγναφέρη; Τι πιο πιθανό να τα «βρει» μέχρι την Κυριακή με τον Μιχάλη Αμοιρίδη κι αν εκλεγεί, να στραφεί κι αυτός εναντίον μου, ούτε όμως αυτό με ενοχλεί  ιδιαίτερα…
-Δεν είναι δυνατόν όμως το «καθεστώς» Αμοιρίδη στον Τουρισμό της Περιφέρειας να συνεχίζεται εσαεί επειδή ο κύριος αυτός θέλει να κάνει τα….«γούστα» του, τα δωρεάν «ταξίδια» και την δωρεάν… αυτοπροβολή του συν τις γνωριμίες που συνδυάζει μάλιστα και με το επάγγελμα του εργολάβου ξενοδοχείων και όχι μόνο!
-Λέγοντας στην «υγεία» των υπολοίπων 30 συναδέλφων του!
-Τελεία και παύλα λοιπόν.
-Τέλος η ευνοιοκρατία στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης. Ο νέος Περιφερειάρχης, όποιος κι αν είναι αυτός, θα πρέπει να δώσει σε όλους ευκαιρίες.
Κι όποιος διαφωνεί από τους υπόλοιπους υποψήφιους Περιφερειάρχες, είτε λέγεται Ζαγναφέρης ή Δημήτρης Πέτροβιτς, είτε και Μαρκόπουλος ακόμη! Να σηκώσει το χέρι…εδώ και τώρα!
……
*Η Περιφέρεια πρέπει να ξεφύγει από τις παρεϊστικες και πολιτικάντικες λογικές των ΑΥΛΙΚΩΝ και ΕΥΝΟΗΜΕΝΩΝ που επικρατούσε και επί Γιαννακίδη αλλά και στη συνέχεια…
Και ο κύριος Αμοιρίδης πρέπει επιτέλους να συνειδητοποιήσει ότι είναι ένας εκ των 31. Και δεν υπερτερεί φυσικά των υπολοίπων, επειδή κάποια στιγμή ήθελε να κάνει ξενοδοχείο στο κάμπινγκ Μυρωδάτο κι έμεινε απλά στα… σχέδια και τα λόγια τα μεγάλα!
-Διότι μέχρι εκεί φτάνουν και οι ικανότητές του….Κι νοών νοείτω…

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »