*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Ίσως έχει δίκαιο ο Μπατζακίδης...

07 Οκτωβρίου
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΚΙΟΥΜΟΥΛΤΖΙΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ -ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ
Επειδή ο κρεοπώλης κύριος Μπατζακίδης και κυρίως η απαράμιλλη οντότητά του, μετά την παραίτησή του από την Προεδρία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ν. Ξάνθης ζει επιτέλους σε στιγμές… προσωπικής ευδαιμονίας κραυγάζοντας «Τώρα που νιώθω λεύτερος όσο ποτέ άλλωτε…» -διατηρώ την ανορθογραφία του- μπορώ να λέω ότι θέλω, αρκεί οι μουσουλμάνοι να προτιμήσουν το… κρεοπωλείο μου….!
-Καλό θα ήταν για τις «μπούρδες»  που αναρτά στο fb να τοποθετηθούν οι «σοφοί» μέντορες και φίλοι του… Ο Μητροπολίτης της Γκιουμουλτζίνα κ.κ. Παντελεήμων, ο ενταύθα Πρωτοσύγκελος Σωφρόνιος, ο Εμμανουήλ Τσέπελης και φυσικά ο φιλόλογος ιστορικός Θανάσης Μουσόπουλος και ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης…! Η άποψή τους θα είχε ενδιαφέρον… από κάθε άποψη.
(Σ.Σ. Άλλωστε έτσι θα συμβάλουν και στην ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα του κ. Μπατζακίδη και κυρίως του κρεοπωλείου του…)
….
«ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ» ΞΑΝΑ ΣΤΑ… ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ;!
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τον  τελευταίο καιρό με τον Μιχάλη Αμοιρίδη. Εκεί που τόχαμε σίγουρο ότι θα μετακόμιζε στην… Καβάλα διότι ως Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού μόνο για τον γειτονικό Νομό νοιάζεται από τότε που εκλέχθηκε, ξαφνικά επέστρεψε στα πάτρια εδάφη…
Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις μάλιστα τις τελευταίες μέρες… Στο Elisso hotel μαζί με τον στενό του συνεργάτη Μπάμπη Ευστρατίου….
Πως αλλάζουν οι καιροί… Και ειδικά όταν θεσμικά δεν έχεις πλέον ρόλο ή τελειώνει το καλοκαίρι…
….
ΕΓΩ ΤΟΥ ΤΑΛΕΓΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ, ΑΛΛΑ Ο… ΑΛΕΚΟΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΕΚΟΝ!
Του τάλεγα και του τα λέω εδώ και μια 5ετία τουλάχιστον του Αλέκου Κυριακίδη ότι για όλα όσα τράβηξε και τραβάει, φταίει ο φίλος του ο Λάκης Στυλιανίδης..
Όχι μόνο δεν με άκουγε, αλλά έκανε και πριν λίγες μέρες δηλώσεις στη «Θράκη» εγκωμιάζοντας τόσο θερμά τον πρώην Δήμαρχο… που μας συγκίνησε όλους!
-Και τελικά ήρθε η δίκη της Τρίτης στο Εφετείο Κομοτηνής και δυστυχώς πάλι δικαιώθηκα…
-Ευτυχώς βέβαια που είχε και έχει δίπλα του τον «βράχο» που λέγεται Κορνηλία… Ευτυχώς!
….
ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΞΑΝΘΗΣ
Αν δεν αλλάξουν ριζικά τα πράγματα κι αν συνεχίσουν οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν την γενική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, ένα είναι το σίγουρο…
Σε περίπτωση πρόωρων εκλογών, ακόμη και ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ παρά τη στήριξη του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κ.Μετέ ο οποίος τον έχει και μάρτυρα μάλιστα στα δικαστήριά του, κινδυνεύει να μην εκλεγεί!
Οπότε και δικαίως πάνε στη Βουλή και τα ψηφίζουν όλα… μετρώντας απλά… χρόνο!
Άλλωστε κι αυτό που κατάφεραν, να εκλεγούν δηλαδή βουλευτές, δεν ήταν λίγο… ούτε οι ίδιοι το περίμεναν όταν μπήκαν στο ψηφοδέλτιο!

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »