*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Οκτωβρίου

ΒΟΛΙΔΕΣ Σύλλογοι των χορηγιών και σύλλογοι....παραπαίδια!

21 Οκτωβρίου
ΦΕΞ: Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι! Χορηγοί ΣΕΚΕ, Περιφέρεια ΑΜΘ και Υπουργείο Πολιτισμού, αλλά και… είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις!
Όλοι θυμούνται τι «σαματάς» έγινε με τους Πολιτιστικούς συλλόγους που συμμετείχαν στις Γιορτές Π. Πόλης 2016 και την Εφορία!
Στην σύσκεψη μάλιστα των συλλόγων η ΦΕΞ ήταν ο μόνος σύλλογος που δεν υπέγραψε το ψήφισμα των συλλόγων, καθώς λίγες μέρες πριν η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με πανηγυρικό τρόπο ανακοίνωνε ότι όλες οι εκδηλώσεις της από δω και πέρα θα διοργανώνονταν υπό την χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού.
Πριν ωστόσο αλέκτωρ λαλήσει η ΦΕΞ ανήγγειλε μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο, «Η Ξάνθη του Μάνου Χατζιδάκι», όπου μάλιστα συμβαίνει το εξής περίεργο.
Από τη μια ο συγκεκριμένος σύλλογος που έχει κομματικοποιηθεί ανοιχτά με τον ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει υψηλές χορηγίες και μάλιστα με πρώτη χορηγό την ΣΕΚΕ που βρίσκεται στο στόχαστρο της Νομαρχιακής και την γαλάζια Περιφέρεια κι από την άλλη, όλες οι εκδηλώσεις της να έχουν και… εισιτήριο από 5-10 ευρώ για την ενίσχυση του… Λαογραφικού Μουσείου!
-Πως γίνεται αυτό; Φαντάζομαι θα μας το πει ο Πρόεδρος της ΦΕΞ, ενώ περιμένουμε φυσικά να δούμε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ μόνο για το 2015, τι κρατικές χορηγίες πήρε ο εν λόγω σύλλογος..
ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΡΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ… ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΕ;
Στην γειτονιά του Παυλικιάνου στην οδό Κουντουριώτου στο Πούρναλικ, έσπευσε να πάει ο Δήμαρχος Ξάνθης και μάλιστα… συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχό του Θωμά Ηλιάδη, για να αντικαταστήσουν το… καπάκι της ΔΕΥΑΞ που έκλεψαν κάποιοι νεαροί του συνοικισμού…!
Μόνο που καπάκι λείπει και από την «τρύπα» που ανακαλύψαμε εμείς επί της οδού Δράμας  και μάλιστα επάνω στο πεζοδρόμιο.
Οπότε προς το παρόν απλά ρωτάμε τους Δημαρχόπουλο και Θωμά Ηλιάδη.
-Στην συγκεκριμένη τρύπα, πότε θα πάτε... καπάκι; Έστω κι αν είναι μακριά από το σπίτι του Αλέξανδρου, η τρύπα που είναι ανοιχτή, εγκυμονεί κινδύνους για τους διερχόμενους πολίτες…
ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ… ΖΑΓΝΑΦΕΡΗ ΔΟΘΗΚΕ Η «ΟΙΚΙΑ» ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΣΤΗ ΦΕΞ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΝΙΑΣ!
Μαθαίνω ότι με εντολές του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη, δόθηκε ο πολυχώρος του Μουσείου Χατζιδάκι επί της οδού Βενιζέλου στη ΦΕΞ για να διοργανώσει συναυλία με γνωστή σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου στα πλαίσια του Φεστιβάλ ο συγκεκριμένος σύλλογος με την πλήρη χορηγία του Υπουργείου Πολιτισμού, αλλά και της χορηγίας της ΣΕΚΕ, της Περιφέρειας κλπ.
Με απλά λόγια η ΦΕΞ που ήδη διαθέτει 2-3 μεγάλες αίθουσες, βάζει «πόδι» και στην οικία  Χατζιδάκη χάρις στον κύριο Ζαγναφέρη…!
-Δεν παραχωρείτε και αυτό το κτίριο στη ΦΕΞ να τελειώνουμε κύριε Ζαγναφέρη;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »