*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

19 Οκτωβρίου

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΑΡΩΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015: Πολυτελές έντυπο, για ΜΗΔΕΝ έργο με... κακή ανάγνωση!

19 Οκτωβρίου
Πόσες χιλιάδες Ευρώ πλήρωσε ο Δήμος για το πολυτελές έντυπο του κ.Δημαρχόπουλου;;;

*Ο Γ. Κολλάρος έδωσε «απαρτία», ο Δημαρχόπουλος δυσκολεύονταν να διαβάσει και οι ελάχιστοι παρόντες, εύχονταν να τελειώνει γρήγορα το... «μαρτύριό» τους!
Ποτέ στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης απολογισμός Δημάρχου δεν σημείωσε τέτοια παταγώδη αποτυχία, όσο ο απολογισμός του κ. Μπάμπη Δημαρχόπουλου το βράδυ της Δευτέρας για το έτος 2015 ενώπιον 21 δημοτικών συμβούλων (οριακά υπήρξε απαρτία) στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, γιατί το ΕΒΕ Ξάνθης τους φαίνονταν... μικρό!...
Όπως και ποτέ στην ιστορία του Δήμου Ξάνθης η αντιπολίτευση σύσσωμη (πλην Γ. Κολλάρου) δεν κατήγγειλε τα πεπραγμένα μιας δημοτικής αρχής, ως πεπραγμένα του… ΤΙΠΟΤΑ και δεν απουσίαζε δίνοντας το δικό της μήνυμα...!
-Ακόμη και οι Ν. Ανταμπούφης και Σωτήρης Τσιακίρογλου συμπορεύτηκαν για πρώτη φορά με τις παρατάξεις Ξυνίδη, Μπένη και Ι. Καμαρίδη, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι "η περίοδος χάριτος", μετά τα.... δύο χρόνια που πήγαν ήδη χαμένα για τη Ξάνθη και τους δημότες της, τελείωσε για τον σημερινό Δήμαρχο!
-Ο απολογισμός βέβαια έγινε... Με τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο επί δυόμιση περίπου ώρες  να κάνει... «κακή ανάγνωση» των 60 σελίδων ενός πολυτελούς εντύπου που το πιο πιθανό να πήγε κατευθείαν στα σκουπίδια μετά την εκδήλωση!

ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ…
Είναι εμφανές ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή όχι μόνο βρίσκεται υπό κατάρρευση, αλλά είναι ζήτημα χρόνου να βρεθούμε μπροστά σε απίστευτες πλέον καταστάσεις στο Δήμο Ξάνθης… Είναι εμφανές ότι ο σημερινός Δήμαρχος Μπάμπης Δημαρχόπουλος προτάσσει πλέον μόνο το ΕΓΩ  του...μόνο αυτό τον ενδιαφέρει και μόνο γι' αυτό αγωνιά! (σ.σ. Κι αυτό και δεν αγωνιούμε εμείς και κανείς πλέον για το μέλλον του….)
Αλλά ας τα βάλουμε όλα σε μια σειρά για τον απολογισμό του Δημάρχου για το έτος 2015 το βράδυ της Δευτέρας:
1. Με δυσκολία σημειώθηκε απαρτία. 20 δημοτικοί σύμβουλοι από την συμπολίτευση συν ένας (ο Κολλάρος) από την αντιπολίτευση και απόντες πέντε από την παράταξη του Δημάρχου και συγκεκριμένα οι Π. Ταρενίδης, Μ. Τσέπελης, Φερτούν, Ορχάν και Ιγιαννίδης. Κι όσο για τους δημότες, για τους οποίους υποτίθεται γίνεται ο απολογισμός του Δημάρχου;
Έλαμψαν δια της απουσίας τους! Ήταν ζήτημα αν όλοι μαζί οι παρόντες, δημοτικοί σύμβουλοι, 4-5 εκπρόσωποι Φορέων, δημοτικοί υπάλληλοι και δημοσιογράφοι να ήταν 30-35 άτομα που μετά το μισάωρο έμειναν οι...μισοί και αν
2. Ο Δήμαρχος Ξάνθης εκτύπωσε (σ.σ. φυσικά με χρήματα του Δήμου), έναν πολυτελή τόμο με τα  πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής για το 2015, από τα οποία απουσίαζαν όμως τα…έργα. Αφού άλλωστε δεν είχε να επιδείξει τίποτα.
-Πόσο στοίχησε στο Δήμο το «βιβλίο-χλιδή» που μοίρασε στους ελάχιστους παρόντες του απολογισμού του; Φαντάζομαι ότι θα μας το πει η αντιπολίτευση ή ο κύριος Λύρατζης … Απλές πάντως ασφαλτοστρώσεις δρόμων αλλά και η δενδροφύτευση της ΣΕΚΕ στη Σταυρούπολη, "βαπτίστηκαν" έργα του κυρίου Δημαρχόπουλου, επειδή απλά δεν είχε τίποτα άλλο να επιδείξει! (σ.σ. Να "γελάσει" κανείς ή να "θρηνεί" με όλα αυτά;)
3. Το τραγελαφικότερο όλων; Ο κύριος Δημαρχόπουλος επέμενε να διαβάσει ο ίδιος όλο το πολυτελές βιβλίο (σ.σ. Και τις 60 σελίδες!) που εκτύπωσε, ταλαιπωρώντας το ελάχιστο ακροατήριό του επί τρεις περίπου ώρες! Όσοι απέμειναν μέχρι το τέλος, είναι οι ΗΡΩΕΣ! Ευτυχώς πήραν το "βιβλίο" του στο χέρι και θα έφυγαν φαντάζομαι πανευτυχείς...
4. Εμφανής και κατανοητή η αγωνία του Δημάρχου να μη «χάσει» την καρέκλα του, με τον τρόπο όμως που λειτουργεί, δυστυχώς όχι μόνο εκτίθεται αλλά δημιουργεί πλέον την αναγκαιότητα ο Δήμος Ξάνθης να αποκτήσει νέο Δήμαρχο…
Γεγονός που θα πρέπει πλέον να απασχολεί και τους «μέντορές» του… Η κατάσταση αρχίζει και γίνεται δυστυχώς τραγική μετά τα πεπραγμένα της Δευτέρας.

(σ.σ. Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, το «έφαγαν» εντελώς τα προχθεσινά πεπραγμένα του Δημαρχόπουλου… Είδα στο βίντεο τον "απολογισμό" του Δημάρχου Ξάνθης για το 2015... και καλύτερα να μη σχολιάσω αυτό που «αισθάνθηκα» βλέποντας τον κύριο Δημαρχόπουλο να…διαβάζει και τις 60 σελίδες του βιβλίου του)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »