*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Σεπτεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Μια Ζάνα Παρισίδου απο...τα παλιά!

21 Σεπτεμβρίου
*Αγνώριστη κατά γενική ομολογία η εικονιζόμενη στη φωτογραφία που δημοσιεύω σήμερα κατ’ αποκλειστικότητα στη στήλη!
-Πολλοί την θυμούνται σίγουρα από το παρελθόν –πολλά χρόνια πριν- όταν εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Ξάνθης, το "Theatro" του Νίκου Πετράκου, τις «Χάντρες» και αργότερα «Μάσκες» μαζί με τον επίσης αξιόλογο τραγουδιστή Σταυρόπουλο!
-Πρόκειται για την εκπληκτική τραγουδίστρια «Ζάνα» - Ιωάννα Παρισίδου η οποία  μένει στην Θεσσαλονίκη, απ’ όπου και η χθεσινή φωτογραφία με φόντο τον Λευκό Πύργο της συμπρωτεύουσας!
-Εξακολουθεί ωστόσο να τραγουδάει με μεγάλη επιτυχία σε διάφορες μπουάτ και παράλληλα είναι καθηγήτρια μουσικής. Αστέρι ήτανε...αστέρι παραμένει! 
……
*Αγνώριστη επίσης και η γνωστή Σίσσυ Μπαζιάνα η πρώην μπαργούμαν του Ελληνάδικου ΚΥΤΤΑΡΟ η οποία τον τελευταίο καιρό ταξιδεύει ανά την Ελλάδα και μάταια την… ψάχνουν εδώ στην Ξάνθη οι φίλοι και οι φίλες της! Μάλιστα όπως μαθαίνω προσφάτως ξαναχώρισε, ενώ συνεχίζει πάντα να έλκει τους άνδρες μεθυστικά "παίζοντας" τους...χάντρες στο κομπολόϊ της!
-Δείτε την υπέροχη Σίσσυ σε μια τελευταία ερωτική και μοναδική φάση…
……
*Έτοιμος για την επιστροφή και την πρεμιέρα του στον ραδιοφωνικό σταθμό LIFE 92,1 αυτή την Παρασκευή 23:00 – 01:00 με την εκπομπή του «Λαϊκό Σεργιάνι» δηλώνει από το Facebook ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός Χαράλαμπος Κυρκούσης
-Μάλιστα ο Χαράλαμπος επιστράτευσε και θαυμάστριές του για να φωτογραφηθεί αναλόγως για την περίσταση στο Facebook σε μια κίνηση εντυπωσιασμού ώστε να… «δείξει» ότι τον περιμένουν πως και πώς να τον ακούσουν!
-Άπαιχτος πράγματι ο Χαράλαμπος ο οποίος όμως δεν μας απάντησε ακόμη αν στην πρεμιέρα του την Παρασκευή θα τον… «τιμήσει» έστω και τηλεφωνικά ο κολλητός του Γιώργος Καρυπίδης!
……

KAPSOURA NIGHT» διοργανώνει και σήμερα όπως και κάθε Τετάρτη το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ με την δημοφιλή DJ TZO STAV να παίζει την ανάλογη μουσική για όλους τους καψούρηδες!
-Το υπόλοιπο πρόγραμμα των events στο αγαπημένο Ελληνάδικο;;;
-Αύριο Πέμπτη LADIES NIGHT, την Παρασκευή «σπάμε πιάτα» επίσης με την ΤΖΟ, το Σάββατο βραδιά νταουλιού και κεφιού και την Κυριακή Καραόκε Night με τον Κώστα Σπυριάδη!
-Επιλέξτε είτε μια ή όλες τις βραδιές για την διασκέδασή σας και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα!
……
*Αυτές όμως που συγκεντρώνουν τα βλέμματα όλου του αντρικού πληθυσμού στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ κάθε βράδυ, είναι οι δυο εκπληκτικές μπαργούμαν η Γιάννα και η Ζέτα που με το «δροσερό»… χαμόγελό τους δηλώνουν πάντα έτοιμες να εξυπηρετήσουν τους πελάτες και να σερβίρουν το ποτό τους!
……
*Για καλό φαγητό μετά μουσικής και μάλιστα φοβερής μια είναι η επιλογή για Παρασκευή ή Σάββατο!
-Η ταβέρνα ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ με  ζωντανή μουσική - live ορχήστρα και πολύ κέφι!
Στο τραγούδι η Μάνια Ασλάνογλου! Μαζί της οι: Ανέστης Χατζημεστής στο μπουζούκι και στο τραγούδι αλλά και ο Χρήστος Αρβανιτίδης στα πλήκτρα! Εγγύηση φυσικά και η υπέροχη παραδοσιακή κουζίνα της με το υπέροχο περιβάλλον Στην Παλιά Πόλη, Πυγμ. Χριστίδη 7.

Κλείστε τραπέζι στο τηλ. 25410 72720. 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »