*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

07 Σεπτεμβρίου

"Κεραυνοί"... Κεραυνού Λευκόπετρας για τον Δήμαρχο Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδη: Δεν θα γίνουμε ποτέ μουσουλμάνοι!

07 Σεπτεμβρίου

*Απίστευτη σε σκληρότητα η επιστολή του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΛΕΥΚΟΠΕΤΡΑ για τον Δήμαρχο Αβδήρων....Γιατί τον κατηγορεί!
Διαβάστε  την επιστολή διαμαρτυρίας  του  ποδοσφαιρικού συλλόγου της Λευκόπετρας κατά του Δημάρχου Αβδήρων Γιώργου Τσιτιρίδη. Την φιλοξενούμε στο "Μαχητή" χωρίς κανένα σχόλιο.....
Για  την ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Στις δύσκολες οικονομικές  μέρες που περνά ο  Κεραυνός Λευκόπετρας, δεν επιτρέπουμε στις  πλάτες του συλλόγου  να παίζονται πολιτικά παιχνίδια. Τολμήσαμε και διοργανώσαμε  χορό-συναυλία  στις 5 Αυγούστου 2016 , στο γήπεδο  του χωριού, για να πάρουμε ανάσα οικονομική για να συνεχίσουμε το δύσκολο  έργο μας, και να  συνεχίσει και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ να υπάρχει.
Ακούσαμε  λόγια και υποσχέσεις για οικονομική  βοήθεια από τον Δήμο Αβδήρων πλην όμως  μείνανε μόνο υποσχέσεις  και τα λόγια τα πήρε ο αέρας.
Ενώ ο δήμος μοιράζει αφειδώς  χρήματα  σε  απενεργοποιημένα  σωματεία και συλλόγους και  ενώ γίνονται εκδηλώσεις στο όνομα των  Δημοκρίτειων  και καλά γίνονται αλλά όχι όμως να συμπεριλάβουμε στον αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό που τιμούμε και σεβόμαστε  και τον βάρβαρο Μογγολικό Πολιτισμό και να τιμούμε και να  αναγνωρίζουμε  και τους ψευδομουφτίδες. 
Είναι  εύκολο να παρατήσουμε  την προσπάθεια μας να  σβήσει σαν ομάδα ο Κεραυνός και να παραδοθεί  το στολίδι γήπεδο, που έγινε από τον μόχθο και  προσωπική εργασία των  κατοίκων σε
μουσουλμανική ομάδα του Δήμου που αυτό  περιμένει εκτός αν και ο κ. Δήμαρχος αυτό θέλει  για πολιτικούς  και μόνο λόγους . Εκτός  όμως των  υποσχέσεων  από ευγένεια δώσαμε το μικρόφωνο στον Δήμαρχο για ένα χαιρετισμό. Εκτός όμως των χαιρετισμό αναλώθηκε χρονικά σε ασύστολα  ψέματα. 
Και ρωτάμε τώρα αυτόν τον κύριο που  κάνει τον Δήμαρχο.
Α/ ΠΟΤΕ κύριε  δώσατε χρήματα σε εμάς το νέο  Δ.Σ. εδώ και 2 χρόνια;
Β/Εγκαταλείψατε η όχι το γήπεδο( που λογίζεται  και δημοτικό) και τα έξοδα συντήρησης  βαρύνουν το Δ.Σ. και μόνο.
Και εκτός  αυτού την ημέρα της εκδήλωσης οι δυο …άρχοντες… πράξανε αυτό που λέει η λαϊκή ρήση(με ξένα κόλλυβα, κάναμε μνημόσυνο) και ο νοών νοείτο.
Πάντως ένα  είναι  γεγονός: δεν θα γίνουμε ποτέ   μουσουλμάνοι για να αποκτήσουμε την εύνοια  του Δημάρχου.     
                          Για το Δ.Σ. του Κεραυνού  Λευκόπετρας.
                           Αβραμίδης Αναστάσιος 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »