*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

29 Σεπτεμβρίου

Δεν είναι όλα… «μαύρα» Η μήνυση της Κοινωνίας Δημοτών κατά Ανταμπούφη και Δρεμσίζη...και η "αίσθηση¨" των κολλητών!

29 Σεπτεμβρίου
*Μπορεί να μας βρίζουν όσο θέλουν Σιδηροπουλαίοι και Κανάτας από τα ΜΜΕ της Τυποεκδοτικής!
Και μπορούν να χλευάζουν και τον Δημαρχόπουλο (και καλά του κάνουν…), αφού τους «γέμισε» ναι μεν με απευθείας αναθέσεις το 2015 αν και τον έβριζαν παραμονές δημοτικών εκλογών του 2014… αλλά φαίνεται ότι «στέρεψαν» τον τελευταίο καιρό κι ο Δήμαρχος, αλλά και ο Αντιδήμαρχος και κολλητός τους Κυριάκος Παπαδόπουλος…
…….
*Τι μου άρεσε ωστόσο περισσότερο; Μα η «ευκολία» με την οποία ενώ τον είχαν τον Δήμαρχο στα «πούπουλα» μέχρι χθες, ξαφνικά ανακάλυψαν ότι «ο κύριος Δημαρχόπουλος χρειάζεται πλέον και πάλι στήριξη την οποία σπεύδει να βρεί σε αυτούς που είναι μαθημένοι να βάζουν τα… στήθια τους μπροστά, με το αζημίωτο πάντα βέβαια!».
-Α μάλιστα… Αυτοί δηλαδή έπαιρναν τις απευθείας κι εμάς… «πληρώνει» ο Μπάμπης!
-Που επίσης μας… βρίζει τον τελευταίο καιρό πακέτο μαζί με τον μέντορά του!
……
«Πως αλλιώς άλλωστε να χαρακτηρίσεις την προσπάθεια να ανακινηθεί η κόντρα Ξυνίδη – Ανταμπούφη, μπας και την γλιτώσει ο δήμαρχος της καρδιάς του γνωστού συνταξιούχου από τις μηνύσεις;… Η αίσθηση πάντως είναι ότι τέτοια τερτίπια πλέον δεν θα είναι αρκετά για να γλιτώσουν αυτή την φορά τον δήμαρχο Μπάμπη» γράφουν μάλιστα ως… άριστοι «δικαστές»!
……
*Πρώτη συκοφαντία. Καμία κόντρα Ξυνίδη - Ανταμπούφη δεν πάμε να ανακινήσουμε και πόσο μάλλον για την… γλιτώσει ο Δήμαρχος! Απλά ρωτήσαμε τον επικεφαλής της Κοινωνίας Δημοτών αν τελικώς την κατέθεσε ή δεν την κατέθεσε την μήνυση κατά Ανταμπούφη - Γιάννη Δρεμσίζη την οποία προανήγγειλε στις 19/4/2016.
-Όπως κάτι ανάλογο ρώτησε αυτός τον Δημαρχόπουλο αν υπέβαλε τις μηνύσεις που είχε επίσης αναγγείλει, τον Μάρτιο του 2016…
……
*Δεύτερη συκοφαντία. Ουδεμία σχέση λοιπόν και αίσθηση δεν μπορεί να προκύπτει από ένα τέτοιο ερώτημα…
-Και απλά με την παρέλευση του 3μήνου, όποια μήνυση έχει αναγγελθεί, είναι ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΗ! Απλά πράγματα…
……
*Για τα υπόλοιπα των αδελφών Σιδηρόπουλου (Γιάννη και Παύλου) στην «Τόλμη» και το «Xanthi2» περί τα περί… «τοπικής  παραδημοσιογραφίας των  συνταξιούχων και αλκοολικών, έχει εξασφαλίσει δικαστική και πολιτική ασυλία ώστε να  διασύρει χυδαία και απροκάλυπτα συνειδήσεις και υπολήψεις πολιτών, κατασκευάζοντας ψεύδη και μεταχειριζόμενη την αισθητική του βόθρου»αρμόδιοι είναι οι δικαστές!
-Αυτοί που μας εξασφάλισαν δηλαδή την… δικαστική ασυλία!
……
*Επειδή ωστόσο την ίδια ώρα που οι ίδιοι συκοφαντούν, έχουν οι συγκεκριμένοι κύριοι το θράσος να σχολιάζουν της μηνύσεις άλλων γράφοντας επί λέξει:
«Η μήνυση του Δημάρχου Ξάνθης σε βάρος της εφημερίδας Xanthinews του συνεργάτη τους Σταύρου Καρυπίδη ήταν το απρόσμενο γεγονός των τελευταίων ημερών κλπ».
-Θα σταθώ και πάλι στην χυδαία «γελοιογραφία» του Καρυπίδη που χλευάζει τον ΔΗΜΑΡΧΟ της πόλης…
-Ο εν λόγω κύριος για τον ίδιο λόγο, δημοσίευσε  4-5 δημόσιες συγνώμες στον Δημήτρη Μπένη και ο ίδιος αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του, ομολογεί ότι έχει… «ροπή» στην κατασκευή τέτοιων φωτογραφιών…
-Κι όσο για την σύγκριση που κάνει ο Καρυπίδης μεταξύ του Λάκη Στυλιανίδη και του Δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, επειδή ο πρώτος «βόλεψε» το συγγενικό του πρόσωπο στο Δημοτικό Ραδιόφωνο… εμφανώς και δεν υπάρχει σύγκριση!
-Διότι ανεξάρτητα με το αν διαφωνεί κανείς με τον Δημαρχόπουλο, είναι ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και ΔΗΜΑΡΧΟΣ…
-Και σαφέστατα «κληρονόμησε» τις… «αμαρτίες» του προκατόχου του που ακούν στο όνομα ΕΑΠΑΞ, Τσέπελης, Πλατεία Τέρας και κλείσιμο Αναπτυξιακής… Αυτά για σήμερα.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »