*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

28 Σεπτεμβρίου

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ Οι γαλάζιοι "χουβαρντάδες' Μπουκώρος και Κικίλιας και η επίσκεψη στους Αιμοδότες..

28 Σεπτεμβρίου

«Μα είναι δυνατόν απλά και να το ρωτάμε αυτό; Γιατί πέρα από τα έργα και το νοικοκυριό που άφησε στον δήμο, ακόμη και το κτήριο στο οποίο συνεδριάζουμε και δουλεύουμε όλοι σήμερα, το σπίτι του δήμου μας, το δημαρχείο, είναι δικό του επίτευγμα….Γενικότερα όποιος προσφέρει στα κοινά είμαστε υποχρεωμένοι οι μεταγενέστεροι να τον τιμούμε».
(Ο Αντιδήμαρχος Ξάνθης Αλέκος Κυριακίδης σε δηλώσεις του στη «ΘΡΑΚΗ», ερωτηθείς αν θα ήθελε ο ίδιος να δει τον δήμο να τιμά τον Μιχάλη Στυλιανίδη)
-Σωστός ο «Αλέκον» όπως πάντα! Τον έκανε ο Λάκης Πρόεδρο στην «αμαρτωλή» ΕΑΠΑΞ και τώρα… «τρέχει» και μηνύε... τον Δημαρχόπουλο, γιατί δεν «καθαρίζει» τη μπουγάδα!

«Η μήνυση του Δημάρχου Ξάνθης σε βάρος της εφημερίδας Xanthinews ήταν το απρόσμενο γεγονός των τελευταίων ημερών. Δεν θα μπούμε στην ουσία της υπόθεσης αν και θεωρούμε ότι, σε κάθε περίπτωση η εξουσία πρέπει να αποφεύγει τις μηνύσεις σε βάρος του Τύπου και να εξαντλεί τις πιθανότητες μιας επανόρθωσης…
(Ο μελλοντικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιάννης Σιδηρόπουλος για τον Σταύρο Καρυπίδη)
-Και βέβαια… απρόσμενο γεγονός, γιατί την επομένη των δημοτικών εκλογών όταν δεν εκλέχθηκε ο Πούλιος, ΜΑΖΙ έσπευσαν στον Δημαρχόπουλο για να πάρουν αναθέσεις…!
           Σεμνά &Ταπεινά
*Ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Μπένης  μεταξύ των άλλων στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο τα παρακάτω για τα «4» πρόσωπα που θα τιμήσει ο Δήμος την Τρίτη με αφορμή την Επέτειο Απελευθέρωσης της πόλης.
 -Οι μισοί δημοτικοί σύμβουλοι δεν ξέρουν τους μισούς  από αυτούς που θα τιμηθούν!
-Δηλαδή ποιον δεν ξέρουν; Τον Αντώνη Αντωνιάδη; Τον Τάσο Κοντογιαννίδη; Τον Κρυωνά; Μόνο ο Κουράκος τους είναι άγνωστος, αλλά κι αυτός για να τιμηθεί, εσύ ήσουν ο άνθρωπος που υπενθύμισες στον Δήμαρχο ότι έπρεπε να τιμηθεί από… πέρσι, γιατί έστελνε βιβλία στη δημοτική βιβλιοθήκη!
……
*Μήπως όμως Δημήτρη μου θα ‘ταν πιο έντιμο να πείτε ότι «όποια πρόσωπα κι αν πρότεινε ο Δημαρχόπουλος», εμείς και πάλι θα διαφωνούσαμε και μετά θα…αποχωρούσαμε;
-Τουλάχιστον ο Γιώργος Κολλάρος που κάποιοι από σας τον λέγανε και… «γελοίο» και ακούγονταν αυτό και στην απευθείας, αυτό σας χρέωσε!
Και σας το είπε μάλιστα και κατάμουτρα…!
………….
ΤΟΥΣ «ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕ» ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΗΣ!
«Χουβαρντάδες» οι γαλάζιοι βουλευτές Κικίλιας και Μπουκώρος! 50 ευρώ ο πρώτος και 20 ο δεύτερος για το κοινωνικό λαχείο Αιμοδοτών!
Θες επίτηδες, θες το έκανε εκ του…πονηρού; Πάντως ο Γιάννης Παπαχρόνης τους «ξεδόντιασε» έστω και κατά λάθος τους «δυο» γαλάζιους βουλευτές Βασίλη Κικίλια και Χρήστο Μπουκώρο που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Ξάνθη με το κλιμάκιο της Ν.Δ.
-Πως έγινε αυτό;
-Μα με το ευχαριστήριο που έστειλε στον τύπο και από το οποίο προκύπτει ότι οι «γαλάζιοι»…χουβαρντάδες, καταξοδεύτηκαν κατά την επίσκεψή τους στο Σύλλογο Αιμοδοτών Ν. Ξάνθης…
Ο πρώτος (και πρώην Υπουργός) ο Κικίλιας πρόσφερε λοιπόν για το Κοινωνικό Λαχείο 50 ευρώ κι ο δεύτερος (εν ενεργεία βουλευτής στη Μαγνησία) πρόσφερε… 20 ευρώ!!!
-Βρε τους… χουβαρντάδες! Τους ξανα-περιμένουμε… Να αγοράσουν λαχεία, όχι να τους ξανακούσουμε!
…………
ΣΤΟΝ ΙΣΜΕΤ ΜΕΜΕΤ ΕΦΕΝΔΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΜΥΡΩΔΑΤΟΥ,  ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΕΝΣΤΑΣΗ...
Στον Ισμέτ Μεμέτ Εφένδη του Σαλή Μεμέτ, "λαγό" Βούλγαρου επενδυτή, κατοχύρωσε οριστικά στη συνεδρίαση της Τρίτης η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Αβδήρων το κάμπινγκ Μυρωδάτου, απορρίπτοντας την ένσταση που είχε καταθέσει ο δεύτερος υποψήφιου επενδυτή  IVO CHUKOV του ILIEV
Ο Ισμέτ Μεμέτ Εφένδη του Σαλή Μεμέτ από τον οικισμό Παλαιού Ζυγού Δήμου Αβδήρων με συνέταιρο Βουλγάρικη εταιρεία που διαθέτει σειρά ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην γειτονική χώρα, πήρε οριστικά το κάμπινγκ Μυρωδάτου για 20+ 20 χρόνια!...
Επισημαίνεται ότι η πρώτη προσφορά ήταν 32.000 ευρώ το χρόνο και η δεύτερη σταμάτησε στις 31.500 ευρώ (προσφορά του IVO) που είχε συμμετάσχει και στην πρώτη δημοπρασία δίνοντας 37.000 ευρώ! Το γιατί "σταμάτησε" αυτή τη φορά στις 31.500 είναι ένα ερώτημα...
Πάντως πληροφορίες μου λένε ότι μολονότι απέρριψε την ένστασή του  η Οικονομική Επιτροπή, ο εκπρόσωπος της Βουλγάρικης εταιρείας που πλειοδότησε κι ήρθε 2η (Ivo Chukov), θα προσφύγει αρμοδίως στην αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας για να προσβάλει την απορριπτική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Αβδήρων. Οπότε….ίσως έχουμε και άλλες εξελίξεις.
………..
Tα μαζεύει ο Λεβέντης για την υπόθεση με τον δημοσκόπο που δήθεν του ζήτησε… 10.000 ευρώ για να του ανεβάσει τα ποσοστά!
Στον ραδιοσταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.
«Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 (ευρώ) για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά (σε δημοσκόπηση). Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό. Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4% [...] Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας» είπε και πρόσθεσε σε σχέση με όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη: «Με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρεία ήταν και μου είπε πως με λίγα χρήματα -περίπου 10.000 ευρώ- "μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε". Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας».

-Λεβέντη τα «θαύματα» μια φορά γίνονται…! Και Βουλή δεν θα ξαναβλέπεις, ούτε μετά από…100 χρόνια!
....
Η φωτογραφία της ημέρας
«Προβληματισμένος» έντονα και χθες για τον Μπάμπη ο Ταρενίδης..!
(Αλλά όπως πάντα, σιωπηλός και βουβός…Λέξη υπέρ του Μπάμπη)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »