*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

27 Σεπτεμβρίου

Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ Χαμός στο Greek Night στο ΚΥΤΤΑΡΟ...

27 Σεπτεμβρίου
*Μία υπέροχη μουσική βραδιά «Special Greek Night» διοργάνωσε το Σάββατο το Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ και φυσικά σημειώθηκε τρομερή κοσμοσυρροή από νεολαία που έσπευσε να διασκεδάσει και να χορέψει με Ελληνική μουσική που έπαιξε η δημοφιλής DJ ΤΖΟ STAV!
……
*Η οποία «TZO STAV» εμφανίστηκε το Σάββατο στο ΚΥΤΤΑΡΟ εντελώς ανανεωμένη με νέο Look που «τρόμαξα» να τη γνωρίσω!!!
-Νέο χτένισμα και νέο tattoo στο αριστερό χέρι και φυσικά με το χαρακτηριστικό χαμόγελο στο φωτογραφικό φακό!
……

*Λένα Φερεσιάδου και Θώμη Ψάλτη για άλλο ένα Σαββατόβραδο παρούσες στο Ελληνάδικο ΚΥΤΤΑΡΟ, με την πρώτη στο πόστο της στη… «μάρκα» και με την δεύτερη άλλοτε να υποδέχεται τον κόσμο και άλλοτε να βοηθάει την DJ ΤΖΟ στις επιλογές των τραγουδιών!
……

*Μπορεί να… απουσίαζε το Σάββατο το βράδυ από το ΚΥΤΤΑΡΟ ο άλλος DJ του Ελληνάδικου, Κώστας Σπυριάδης, όμως η σύζυγός του Λία ήταν εκεί με καλή παρέα!
-Δεν έμαθα όμως αν ο Κώστας έπαιζε μουσική σε άλλο μαγαζί της Ξάνθης ή αν έκανε babysitting στα παιδιά τους για να μπορέσει να διασκεδάσει η Λία!
-Πάντως η διαπίστωσή μου είναι ότι οι εμφανίσεις της Λίας «πύκνωσαν» τον τελευταίο καιρό στο ΚΥΤΤΑΡΟ!
……

*Πολύς κόσμος έσπευσε το Σάββατο και στο CITY Live για να απολαύσει άλλο ένα επιτυχημένο live, αυτή τη φορά με την δημοφιλή τραγουδίστρια Μαρία Ιακώβου, η οποία ερμήνευε το τραγούδι της τηλεοπτικής σειράς «Μαύρα μεσάνυχτα» που προβάλλονταν στο MEGA!
……

*Συνεχίζω με τα αποκλειστικά και… παραλειπόμενα της πρεμιέρας του Χαράλαμπου Κυρκούση με την εκπομπή του «λαϊκό σεργιάνι» στο Radio Life!!!
*Όπως είναι γνωστό ο δημοφιλής ραδιοφωνικός παραγωγός επέστρεψε από την περασμένη Παρασκευή στα γνωστά του «λημέρια» και θα παρουσιάζει πλέον την εκπομπή του κάθε Παρασκευή από τις 23:00 έως τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα!
-Το ευχάριστο για τον Χαράλαμπο ήταν ότι τον άκουσαν διαδικτυακά από τη Γερμανία όπου ζούν και εργάζονται, ο πατέρας του αλλά και ο θείος του, ενώ το δυσάρεστο ότι ο ίδιος ο Χαράλαμπος τηλεφώνησε στον κολλητό του τραγουδιστή Γιώργο Καρυπίδη που βρίσκεται στην Αθήνα για να τον βγάλει ζωντανά στον «αέρα» και να του ευχηθεί «καλή» αρχή στην πρεμιέρα του, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά τις πληροφορίες μας ότι τον… σνομπάρει, παρ’ ότι και κολλητός του!!!
……

*«Σκίζει» κυριολεκτικά, από το πρωί μέχρι το βράδυ, το Le petit cafe-bar της Ρίας Γκλαβίνη στην οδό Σμύρνης 3-5 στο Εμπορικό Κέντρο «Πανίδη»!!
Σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και όμορφο περιβάλλον σας περιμένει με χαρά και φιλόξενη διάθεση. Ένας χώρος ιδανικός για χαλάρωση, αλλά και διασκέδαση, αφού λειτουργεί από το πρωί έως το βράδυ, για καφέ ή για ποτό, σας!
……

*Και κλείνω σήμερα τη στήλη με ένα κουίζ…

-Ποιος «ξανα-εμφανιζόμενος» ραδιοφωνικός παραγωγός επισκέπτεται συχνά – πυκνά «φίλη» του δημοσιογράφο στο γραφείο της και της κάνει κοπλιμέντα του στιλ… «σε βρίσκω πολύ ανανεωμένη, πολύ όμορφη τον τελευταίο καιρό» και άλλα τέτοια, σε μια προσπάθειά του ή να κερδίσει την εκτίμησή της ή να της κάνει… «στην ψύχρα»… «καμάκι»;;;

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »