*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουλίου

Απίστευτος ο κρεοπώλης Γ. Μπατζακίδης! Πρώτα κατήγγειλε την ύπαρξη «κυκλώματος» στο Leader, μετά «κρύφτηκε» και τελικά μπήκε ο ίδιος στο "κύκλωμα"!

15 Ιουλίου
 
*Για να γίνει αρεστός στο σύστημα και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο "γαλάζιος" Ζαγναφέρης έκοψε τον Εμπορικό Σύλλογο απο την Ομάδα διαχείρισης του Leader κι έβαλε την...ΟΕΒΕ του Μπατζακίδη! 
*Είναι πράγματι απίστευτο το πόσο αρέσκεται στην αυτοπροβολή ο κρεοπώλης Γιώργος Μπατζακίδης…!
Κι άλλοι τόχουν αυτό το «κουσούρι», ο Πρόεδρος όμως της ΟΕΒΕ κάνει ότι μπορεί προκειμένου να «διαψεύσει» ακόμη και τα «γονίδια» της…ανεπάρκειάς του!
…..
*Τρανό τελευταίο παράδειγμα η δημόσια καταγγελία του για την ύπαρξη…κυκλώματος στη διαχείριση του Leader που δεν αποδείχτηκε απλά «λάσπη στον ανεμιστήρα…», αλλά κατάφερε να γελοιοποιήσει την ΟΕΒΕ Ξάνθης, όσο ουδείς άλλος Πρόεδρος στην ιστορία της…!
…..
*Σύμφωνα λοιπόν με τον ασχετοσύνη του συγκεκριμένου κυρίου, ένας Μωραϊτης εν μέσω 19 ΤΑΚΤΙΚΩΝ μελών της ομάδας διαχείρισης Κομοτηνής-Ξάνθης του νέου Leader με την Αναπτυξιακή Ροδόπης (κι ισάριθμων αναπληρωματικκωών), ήταν η αρχή των πάντων…ορατών και αοράτων! 
-Με στόχο φυσικά την συνήθη στοχοποίηση και συκοφάντησή του, επειδή έχει το θράσος να αντιστέκεται και να μην ενδίδει στους εκβιασμούς!
.....
*Ποια ήταν όμως η «κωμικοτραγική» συνέχεια αυτής της απίστευτα γραφικής ιστορίας με πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕ που εκλέχθηκε με μαϊμού εκλογές;
Ο κρεοπώλης λοιπόν κ.Μπατζακίδης, αφού πρώτα κατήγγειλε την ύπαρξη...«κυκλώματος» για να γίνει αρεστός σε συγκεκριμένα ΜΜΕ των οποίων είναι και χορηγός μάλιστα, μπερδεύοντας τις προφανώς τις εποχές Τσεγγελίδη που «βαπτίζονταν» σε ξεχωριστό οικισμό η Παλιά Πόλη για να ενταχθεί στο Leader ο «φούρνος» του "κολλητού" του κυρίου Τσέπελη, αφού πρώτα έριξε τη λάσπη του και στη συνέχεια τρομαγμένος απο τις συνέπειες του αδίστακτου ψεύδους του «κρύφτηκε»,  μην έχοντας την τόλμη να πάει στη διαβούλευση της Αντιπεριφέρειας Ξάνθης...
-Τελικά…μπήκε και ο ίδιος (ως τακτικός μέλος), της ομάδας διαχείρισης του Leader με προσωπική παρέμβαση του γαλάζιου Ζαγναφέρη -που έκοψε τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης- αλλά ο ίδιος το…ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΕ!
-Τώρα πως γίνεται πρώτα να ομιλείς περί "κυκλώματος" και μετά...να νομιμοποιείς το...κύκλωμα συμμετέχοντας κι εσύ ως τακτικός μέλος, αυτό θα είχε ενδιαφέρον να μας το αναλύσει πρώτος και καλύτερος ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ.Ζαγναφέρης ή ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μιχάλης Αμοιρίδης που προήδρευσε  της τελευταίας διαβούλευσης στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης! 
….
*Μάλιστα ο κρεοπώλης κ.Μπατζακίδης για να αποδείξει και το...τεράστιο ενδιαφέρον του γι’ αυτό που υποτίθεται ότι…μάχονταν, την αξιοποίηση δηλαδή του Leader για τους επαγγελματίες....
-Απουσίαζε απο τη πρώτη συνεδρίαση της 19μελούς ομάδας διαχείρισης Leader Ξάνθης-Ροδόπης στα γραφεία της Αναπτυξιακής Κομοτηνής την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι, για να μη κλείσει το κρεοπωλείο του…
-Κι έστειλε στη θέση του τη γραμματέα της ΟΕΒΕ Μαρία Τσιακίρογλου, αναπληρωματικό μέλος της ΟΕΒΕ στην ομάδα διαχείρισης!!! (σ.σ. Μήπως θάταν καλύτερο ο κύριος Μπατζακίδης να εκπροσωπηθεί δια του κυρίου Γ. Σιδηρόπουλου ή του κ.Κανάτα; Μια απλή σκέψη κάνω...)
Σημειώνω για την ιστορία οτι η συνάντηση έγινε στα γραφεία της Αναπτυξιακής Κομοτηνής όπου προήδρευσε ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ροδόπης και Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Χρήστος Μέτιος και παρεβρέθηκαν σε αυτήν ο Γεν. διευθυντής της εταιρείας Στάθης Κεφαλίδης!
….
*Εύλογα βέβαια θα ρωτήσετε ποια είναι τα 9 τακτικά μέλη της διαχείρισης του Leader από την Ξάνθη.
Σας τα απαριθμώ με τη σημείωση ότι ο Ζαγναφέρης «έκοψε» τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης, προκειμένου να…προωθήσει τον Μπατζακίδη, λόγω...ΣΥΡΙΖΑ και για γίνει αρεστός στην Νομαρχιακή που τον έχει στο απυρόβλητο!
1.Δήμος Ξάνθης, 2.Δήμος Μύκης, 3.Δήμος Τοπείρου. 4. Δήμος Αβδήρων, 5.ΕΒΕ Ξάνθης, 6.ΟΕΒΕ Ξάνθης, 7.ΕΑΣ Ξάνθης, 8.Αλιευτικός Συνεταιρισμός Ερασμίου, 9.Αντιπεριφέρεια Ξάνθης (τακτικό μέλος ο περιφερειακός σύμβουλος Ν. Εφραιμίδης).

…..
*Τώρα πως γίνεται ένας Μωραϊτης να μπορεί να καταρτίσει ένα…»κύκλωμα» μόνος του και εν…μέσω συνολικά 19 τακτικών μελών της διαχείρισης του προγράμματος LEADER, αυτό θα πρέπει να απαντηθεί από την ίδια την Δικαιοσύνη που όφειλε ήδη να παρέμβει για τις καταγγελίες του απίστευτου Μπατζακίδη προκειμένου να αντιληφθεί και ο συγκεκριμένος κρεοπώλης αλλά και το «σύστημα» που τον «περιέθαλψε» (πολιτικό και δημοσιογραφικό) ότι δεν μπορούν να ρίχνουν εσαεί ΛΑΣΠΗ, ψέμα και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ σε οτιδήποτε αντιστέκεται και δεν ποδηγετείτε! Και να τυγχάνουν ασυλίας!
….
*Και βέβαια κλείνοντας αυτό το σημείωμα θα ήθελα αφελώς να κάνω κι ένα ερώτημα στην αξιότιμη Εισαγγελική Αρχή Ξάνθης…
Πως γίνεται να καθυστερεί ένα αδίκημα που διαπράχθηκε δια του Τύπου πριν ένα χρόνο (σ.σ. Αν από την προκαταρκτική διαπιστώθηκε βέβαια ότι τελέστηκε το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης δια του Τύπου αλλά και της διασποράς ψευδών ειδήσεων) και να λαμβάνει το χαρακτήρα του επείγοντος μια μήνυση, την οποία κατέθεσε ο εγκαλών μια μέρα …πριν τη λήξη του 3μήνου; 
....
*Αυτά για σήμερα γιατί ούτως ή άλλως θα επανέρθω τις επόμενες μέρες με μια ακόμη βόμβα-αποκάλυψη...για το σύστημα διαπλοκής πράσινων και γαλάζιων που επί χρόνια καταδυνάστευε την περιοχή μας. αλλά και πως "εξαγοράζονται" συνειδήσεις απο υψηλόβαθμο αυτοδιοικητικό....! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »