*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουλίου

Στο πλευρό του Ερντογάν οι…«προδότες» που λειτουργούν ως «Δούρειος Ίππος» της Τουρκικής Προπαγάνδας στη Θράκη!

17 Ιουλίου
 
*Οι ακραίοι του Τουρκικού Προξενείου, ζητούν την έκδοση στη Τουρκία των 8 Τούρκων αξιωματικών που ζήτησαν άσυλο στην Ελλάδα.
Μια ακόμη πρόσκληση σε βάρος της Ευρωπαϊκής χώρας μας, σημειώθηκε το Σάββατο όταν με σκοπό να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους προς τον Ερντογάν, περίπου 100 άτομα που αποτελούν τον λεγόμενο σκληρό πυρήνα της εδώ μειονότητας με επικεφαλής τους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Ροδόπης, συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης με αίτημα, να εκδοθούν στην  Τουρκία οι 8 Τούρκοι …προδότες-στασιαστές  που ζήτησαν άσυλο στη πατρίδα μας!
''Θέλουμε να εκδοθούν στην Τουρκία οι προδότες', για να μην διαταραχθεί το καλό κλίμα Ελλάδας –Τουρκίας" ήταν το σύνθημα τα ων διαδηλωτών που πήγαν εκεί με πούλμαν που είχαν μειονοτικούς από την Ξάνθη και τη Ροδόπη μεταξύ των οποίων ήταν ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Τσετιν Μαντατζή, οι ψευτομουφτηδες Κομοτηνής και Ξάνθης Ιμπραήμ Σεριφ και Αχμετ Μετε, ο δήμαρχος Αρριανων Αχμετ Ριντβαν και ο πρόεδρος του ακροδεξιού μειονοτικού κόμματος DEB Μουσταφά Αλη Τσαβους.
Σημειώνουμε ότι για να γίνει η κινητοποίηση, προηγήθηκε κοινή ανακοίνωσή τους που διακινήθηκε το Σάββατο στην Θράκη και υπογράφονταν από το μειονοτικό Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ), τη Πολιτιστική και Εκπαιδευτική Εταιρία της Μειονότητας Δυτικής Θράκης (ΠΕΚΕΜ) και τον Σύλλογος Επιστημόνων «Τουρκικής» Μειονότητας που καλούσαν τους πολίτες -μέλη της μουσουλμανικής μειονότητας, να μεταβούν στις 5 το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να εκφράσουν την αντίδρασή τους για τις «αποτρόπαιες και προδοτικές πράξεις» των αξιωματικών που έχουν ζητήσει άσυλο από την Ελλάδα.
Στην συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την ίδια ανακοίνωση-πρόσκληση, και μετά την επιστροφή τους από την Αλεξανδρούπολη, καλούσαν τους πολίτες να συγκεντρωθούν έξω από το γενικό προξενείο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή, για να διαδηλώσουν τη συμπαράστασή τους προς τη νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση της γειτονικής χώρας.
Πρόκειται για μια συντονισμένη φυσικά κινητοποίηση που «μεθοδεύτηκε» από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, προκειμένου να ασκηθούν «πιέσεις» στην Ελληνική Κυβέρνηση και να εκδοθούν οι 8 Τούρκοι στασιαστές. 
(Σ.Σ. Ποιός ξέρει απο δω και πέρα τι θ' ακούμε στην Ελληνική Θράκη απο τους εγχώριους "προδότες"  που ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ καθαρά πλέον τα συμφέροντα της Τουρκίας...Ποιός ξέρει ακόμη θα διαρκέσει αυτή η ανοχή...)

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »