*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

15 Ιουλίου

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ: Απευθύνω και πάλι προειδοποίηση: Η Ελλάδα έχει Σύνταγμα, έχει τάξη!

15 Ιουλίου
"Eμμεση απάντηση στον Ζεϊμπέκ Χουσεϊν που έδιωξε τον νόμιμο Μουφτή Ξάνθης κ.Σινίκογλου για να επιβάλει και νομιμοποιήσει τον "Ψευτομουφτή" της Άγκυρας κ.Μετέ!
Ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, σχετικά με τα γεγονότα που καταγράφηκαν στη κηδεία του Έλληνα Πομάκου φαντάρου στη Γλαύκη της Ξάνθης, απάντησε ως εξής σε ερώτηση που του τέθηκε από τους δημοσιογράφους Πέτρο Κασιμάτη και Νίκο Μπαρδούνα - ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
«Τα όποια γεγονότα διαδραματίστηκαν στη Γλαύκη, πρέπει - πρώτον - σαφέστατα να  καταδικαστούν!
Δεύτερον, υπενθυμίζω για ακόμη μια φορά σε ΟΛΟΥΣ, ότι κανείς δεν μπορεί να παραβλέπει, ότι εδώ είναι Ελλάδα και όπως έχει πει και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας στέλνοντας σαφές μήνυμα στο Προξενείο «η Ελλάδα έχει το Σύνταγμα της, έχει τους νόμους της και την τάξη της».
 Άρα, ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να τα υπερβαίνει αυτά. Και καταδικάζουμε τους όποιους ενεπλάκησαν σε αυτή την ιστορία. Φαντάζομαι, ότι θα υπάρξει επίσημη έρευνα για το περιστατικό. Και θα πρέπει να υπάρξει.
Το μόνο, όμως, που μπορώ να πω είναι ότι παρά την προσπάθεια κάποιων που ήθελαν ακριβώς να δημιουργήσουν ένταση και να υλοποιηθούν τα δικά τους σχέδια, ο Έλληνας Πομάκος φαντάρος κηδεύτηκε τελικά και παρουσία του Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού και των Ελλήνων συναδέλφων του φαντάρων και με την ελληνική σημαία, έτσι όπως έπρεπε, στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της περιοχής, τηρώντας με απόλυτο σεβασμό τα προβλεπόμενα από τη Θρησκεία του..
Αλλά από εκεί και πέρα, συνιστώ ψυχραιμία σε όλους και πολύ περισσότερο απευθύνω και πάλι προειδοποίηση: Ότι η Ελλάδα έχει Σύνταγμα, έχει νόμους έχει τάξη όπως είπε - το επαναλαμβάνω - και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, πολύ πρόσφατα από τη Κομοτηνή, απευθυνόμενος ευθέως στο Τουρκικό Προξενείο».

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »