*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

02 Ιουλίου

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ Με ποιούς θα γευματίσει Giannis σήμερα ο Διευθυντής;

02 Ιουλίου
 
*Τι να τον κάνω τον Γιάννη Σιδηρόπουλο. Από την ημέρα που τον έδιωξε ο Ούτσης από το Xanthi Press φαίνεται ότι τελεί υπό «κατάρρευση» ή ψυχολογική πίεση, διότι άλλως δεν εξηγείται…
Να καθυβρίζει τον Μωραϊτη, τον Δήμαρχο Τοπείρου Θωμά Μίχογλου και όλους όσους διαμαρτυρήθηκαν γιατί ο Δήμος Τοπείρου έμεινε εκτός Παραμεθόριας περιοχής ως γραφικούς, ανίκανους και επικίνδυνους και τελικά να τον αδειάζει τόσο άγαρμπα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρης Στογιαννίδης!
…..
*Άδειασμα και ξεφτίλα μαζί, αφού ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης προχωράει κι ένα βήμα παραπάνω λέγοντας ευθέως…
«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τόπειρος αδικείται! Έχω ζητήσει από τον κ.Γ. Σταθάκη να ξαναδεί κάποιο λάθος… Αν και κατά την άποψή μου, όλη η Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης θα έπρεπε να ενταχθεί  στα κίνητρα της παραμεθορίου»!!!
…….
*Και το ρεζουμέ των δηλώσεων του Γρηγόρη Στογιαννίδη:
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση βάζει κάποια κριτήρια, όσον αφορά την επιδότηση. Ο Τόπειρος τηρεί το κριτήριο που αναφέρεται στην ορεινότητα, καθώς έχει βουνά. Εξάλλου, στο παρελθόν έχει πάρει επιδότηση για έργα που προβλέπονται για τον ορεινό όγκο. Είναι, επομένως, παράλογο, από τη μία να υπάρχουν αποδείξεις, ότι έχει βουνά και από την άλλη, να αποκλείεται από την ειδική κατηγορία για την παραμεθόριο, με το αιτιολογικό, ότι δεν είναι ορεινός Δήμος!!!!
…..
*Παράλογο και συμφωνώ απόλυτα….Περαστικά σου λοιπόν  Giannis… Και κατά τα άλλα… Γραφικοί, ανίκανοι και… επικίνδυνοι Μωραϊτης και Μίχογλου!!!
-Ερώτημα κρίσεως. Εσύ με τα συνεχή αδειάσματα που σου κάνουν όλοι πλέον Giannis, πλην του Μπατζακίδη… σε ποια κατηγορία βάζεις τον εαυτό σου;
…..
*Κι ένα ερώτημα εκτός θέματος. Giannis σήμερα με ποιους θα γευματίσει ο Διευθυντής του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων στην γνωστή ταβέρνα στο «Πίλημα»;
(σ.σ. Αλήθεια, προς τι η δυσφήμηση της συγκεκριμένης ταβέρνας;  Για να μάθει ο πρέσβης να κάνει τα γεύματά του στην…Φαναράκια μήπως;)
……
"Κριτής είναι ο κόσμος, που μια βόλτα και μόνο στην πόλη τα τελευταία 5 χρόνια θα σας δείξει ότι η πόλη είναι σταματημένη, δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα. Τα βασικά, μεγάλα και καθημερινά προβλήματα, όπως είναι το κυκλοφοριακό και η καθαριότητα είναι στη χειρότερή τους φάση"
"Απλώς διαχειρίζονται την κατάσταση. Δεν έχουν όραμα για την πόλη και το αποδεικνύουν τα έργα τους, τα οποία είναι σχεδόν μηδαμινά"
"Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ξάνθης είναι επανάληψη του προηγούμενου προγράμματος, στο οποίο τα έργα μεταφέρονται από πρόγραμμα σε πρόγραμμα και κανένα έργο δεν γίνεται"
-Ποιος και για ποιόν λέτε τα έλεγε όλα αυτά;
-Μα ο πρώην αντ΄ αυτού αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης!
-Όχι τον Δήμαρχο Μπάμπη, αλλά  για τον τότε Δήμαρχο Ξάνθης… Λάκη Στυλιανίδη! Στις 12/11/2004…
……
*Και να έλεγε μόνον αυτά; Ήταν τότε και ΚΑΤΑ της πλατείας… ΤΕΡΑΣ άσχετα αν άλλαξε μετά…!!!
«Ανθρώπινη πόλη μπορεί να γίνει σε πολύ μεγάλο σημείο και πολύ καλύτερη απ’ ό,τι είναι. Ένας τρόπος βασικός για να αλλάξει αυτή η πόλη, δεν είναι η ενοποίηση των δύο πλατειών. Είναι η πεζοδρόμηση του εμπορικού κέντρου. Κι όταν λέω πεζοδρόμηση, εννοώ να μην υπάρχει κανένα αυτοκίνητο στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων στο κέντρο».
……

*Και μετά; Έγινε ο εργολάβος του έργου ενοποίησης των δύο πλατειών κι ενώ ήταν και μέλος στο Δ.Σ. της εταιρείας Α. ΝΑΣΚΟΥ, ταυτόχρονα ήτανε… και αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, υπογράφοντας ως Δήμος Ξάνθης τα… εμβάσματα πληρωμής της εταιρείας που εξακολουθούσε μέλος του Δ.Σ! 

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »