*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

30 Ιουλίου

Πλούσιο αστυνομικό δελτίο: Κλοπές ρεύματος στη Κομοτηνή, παράνομα φιάλες υγραερίου, κλοπή αυτοκινήτου στις Κρηνίδες

30 Ιουλίου
Σύλληψη 40χρονου στο τελωνείο Νυμφαίας, μετέφερε παράνομα 2 φιάλες υγραερίου.
Συνελήφθη την 29-7-2016 το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 40χρονος ημεδαπός, διότι επιχείρησε να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, μεταφέροντας με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του 2 φιάλες, που περιείχαν 20 λίτρα υγραερίου, για το οποίο δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί.   Κατασχέθηκαν οι παραπάνω φιάλες υγραερίου.
Σύλληψη 38χρονου στη Κομοτηνή, επιχείρησε σε κατάστημα να κλέψει το κινητό της ιδιοκτήτριας      
Συνελήφθη την 29-7-2016 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 38χρονος ημεδαπός, διότι  εισήλθε σε κατάστημα της πόλης και αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο της ιδιοκτήτριας, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.       
31χρονος έκλεβε ρεύμα στη Κομοτηνή επί 9μηνο!  
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 31χρονου ημεδαπού,   διότι, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 8-9-2015 έως 7-6-2016, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία του, στην Κομοτηνή.   
57χρονη έκλεβε ρεύμα επί δύο χρόνια στη Κομοτηνή!
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής, σε βάρος 57χρονης ημεδαπής, διότι, όπως προέκυψε, το χρονικό διάστημα από 23-7-2014 έως 20-7-2016, προέβαινε σε κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος από τη Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έχοντας παραβιάσει τον μετρητή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία της, στην Κομοτηνή.
36χρονος στις Κρηνίδες, έκλεψε αυτοκίνητο.   
Συνελήφθη την 29-7-2016 το μεσημέρι, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 36χρονος ημεδαπός, διότι, το βράδυ της 28-7-2016, αφαίρεσε, από τις Κρηνίδες Καβάλας, ένα Ι.Χ.Ε αυτ/το. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το παραπάνω όχημα, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »