*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

21 Ιουλίου

Μουσικός Ιούλης 2016: Η μουσική μαγεία ξεκίνησε....το όνειρο τώρα αρχίζει! Ανεπανάληπτη βραδιά με...Μάριο Κουτσουρίδη

21 Ιουλίου
 
 
 
 
*Εντυπωσιακό φινάλε με τον Μάριο Κουτσουρίδη να τραγουδάει Κώστα Χατζή και τον Δημήτρη Πετρόπουλο να "μεθάει" την πανσέλληνο...!

Με το Μουσικό σχήμα ΦΑ-ΔΙΕΣΗ και τον Δημήτρη Πετρόπουλο σε μεγάλα κέφια με την κιθάρα του, τον Τάσο Συμεωνίδη επίσης με την κιθάρα του σε προσωπικές μουσικές στιγμές, τον Χάρη Ξυλά με τον Γιώργο Φρατζολά να αποδίδουν 4 δικά τους τραγούδια και τη μεγάλη έκπληξη στο τέλος, τον Μάριο Κουτσουρίδη να τραγουδάει Κώστα Χατζή συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Πετρόπουλο, έκλεισε με μεγάλη επιτυχία σήμερα το βράδυ και η 2η μέρα του Μουσικού Ιούλη συντροφιά με την πανσέληνο στον καλοκαιρινό χώρο του γνωστού «Π» της Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης. 
Ψυχή της εκδήλωσης ο Αντώνης Βαρβατσούλιας και αυτοί που πίστεψαν στο όνειρο. Λίγοι στην αρχή, αλλά  του χρόνου σίγουρα θα είναι πολλοί περισσότεροι.Η μουσική ξεκίνησε...το όνειρο τώρα αρχίζει!
Η βραδιά ξεκίνησε στις 20.15 και τελείωσε στις 22.30 με συγκίνηση και τη μαγεία των στιγμών που δεν φεύγουν ποτέ...
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Πασχάλης Λύρατζης, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Λομβαρδέας, Μποζ Ραμαδάν και Θωμάς Ηλιάδης, η αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Αλεξία Γκιρτζίκη με νέο υπέροχο λουκ, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Κολλάρος, ο δημοτικός σύμβουλος και πολιτευτής Κώστας Τριανταφυλλίδης, ο Δημήτρης Μπένης, ο Στέλιος Αρσενίου, ο φιλόλογος Θανάσης Μουσόπουλος, ο Νίκος Κοσμίδης της ΛΑΕ και γενικά κόσμος που πήγε πραγματικά ν’ ακούσει και να απολαύσει κάτι διαφορετικό.
Τη βραδιά παρουσίασαν εξαίσια και πάλι  ο μοναδικός Τηλέμαχος Αρναούτογλου (Διευθυντής Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης) με την θεϊκή Πολυξένη Καρακατσάνη (Ηθοποιός-Θεατρικό Εργαστήρι-Ανατολικά του Νέστου). Και οι δυο, ομόρφαιναν ακόμη περισσότερο την πανσέληνο και τον χώρο, ενώ απορία προκάλεσε η απουσία του σκηνοθέτη ηθοποιού Δημήτρη Χαϊτίδη που έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά έργα με την πανέμορφη Πολυξένη. 
Χορηγοί επικοινωνίας, Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, Xanthinews.gr, εφημερίδα «Θράκη», Xanthi Channel, περιοδικό «In Magazine», εφημερίδα «Αδέσμευτη», εφημερίδα «Μαχητής
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Και οι προσωπικοί μου στίχοι σαν φινάλε...αφιερωμένοι
"Θάθελα πολλές φορές να με πάρεις στο κέντρο της σιωπής σου και απλά να ταξιδεύω στο βλέμμα σου…
Τουλάχιστον έτσι ονειρεύομαι να μάθω το σκοτάδι σου και να το αγαπήσω και αυτό…"

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »