*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

17 Ιουλίου

Τρίτη 19 και Τετάρτη 20 Ιουλίου, ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΙΟΥΛΙΟΣ απο τις 8 το βράδυ...συντροφιά με την Πανσέλληνο κι όσο αντέξουμε!

17 Ιουλίου
Το Κέντρο Πολιτισμού Δήμου Ξάνθης, το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, το Δίκτυο λόγου και πράξης, το Μουσικό Εργαστήριο «Άγγελος Μουρβάτης» και το μουσικό σχήμα ΦΑ-ΔΙΕΣΗ διοργανώνουν την Τρίτη 19 και την Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016, συντροφιά με την πανσέληνο, διήμερο έκφρασης και δημιουργίας με τίτλο:
«Μουσικός Ιούλιος (MusΙcούλιος)»
Για πρώτη φορά θα δοθεί βήμα και φωνή σε Ξανθιώτες καλλιτέχνες και δημιουργούς ανεξαρτήτου ηλικίας (μουσικοί, στιχουργοί, ποιητές κ.ά.), να παρουσιάσουν στο κοινό τις συνθέσεις, τις μελωδίες και τις σκέψεις τους.
Με αυτό τον τρόπο οι διοργανωτές προσπαθούν να αντλήσουν όλο αυτό το υγιές καλλιτεχνικό αποθεματικό της πόλης φιλοδοξώντας να δημιουργήσουν ένα θεσμό στα Ξανθιώτικα και γιατί όχι και στα Θρακικά δρώμενα κάθε πανσέληνο του Ιουλίου.
Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε πως οι δημιουργοί και τα έργα τους θα γίνουν γνωστά στο κοινό της περιοχής μας, θα τύχουν της αναγνωρισιμότητας που τους αξίζει και θα ανοιχθούν μπροστά τους νέοι ορίζοντες για να συνεχίσουν την καριέρα τους, μιας και οι εκδηλώσεις θα γίνουν σίγουρα πόλος έλξης για αναγνωρισμένους παραγωγούς και εταιρείες.
Την εκδήλωση παρουσιάζουν:
• Τηλέμαχος Αρναούτογλου (Διευθυντής Δημοτικού Ραδιοφώνου Ξάνθης)
• Πολυξένη Καρακατσάνη (Ηθοποιός-Θεατρικό Εργαστήρι-Ανατολικά του Νέστου)
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο, του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, στην Καπναποθήκη «Π», στην οδό Καπνεργατών 9, στην Ξάνθη.
Ώρα έναρξης και τις δύο μέρες (Τρίτη 19/7 και Τετάρτη 20/7, 20.00)
Χορηγοί επικοινωνίας, Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης, Xanthinews.gr, εφημερίδα «Θράκη», Xanthi Channel, περιοδικό «In Magazine», εφημερίδα «Αδέσμευτη», εφημερίδα «Μαχητής

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »