*Το κανάλι του πολίτη που αισθάνεται ελεύθερος

20 Ιουλίου

Νικηφόρο ξεκίνημα της Ξάνθης στη Βουλγαρία με την Πιρίν (1-0)

20 Ιουλίου

Θετικό ήταν για την Ξάνθη το πρώτο τεστ στην Βουλγαρία με τους Ακρίτες να επικρατούν με 1-0 της Πιρίν χάρη σε γκολ του Λουσέρο. Ο τεχνικός της Ξάνθης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του χρησιμοποιώντας δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο.
Αρχικά η Ξάνθη απείλησε στο 7’ όταν ο Μελισσόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον τερματοφύλακα να μπλοκάρει την μπάλα ενώ στο 10’ ο Τριάδης είδε την κεφαλιά του να χτυπάει στο δοκάρι και στο 19’ μετά από σέντρα του Τριάδη, η κεφαλιά του Ράνου σταμάτησε στα χέρια του τερματοφύλακα. Στο 42’ ο Λουσέρο ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ για την Ξάνθη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Στο ξεκίνημα του β’ μέρους ο Λάζαρος Ορφανίδης σέντραρε από δεξιά και ο Πέτρος Ορφανίδης δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε. Στην συνέχεια της φάσης από πλάγια θέση το σουτ του Νιέτο εξουδετέρωσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Πιρίν.
Στο 54’ ο Λισγάρας μετά το κόρνερ του Ντε Λούκας ανάγκασε τον τερματοφύλακα σε εξαιρετική επέμβαση στην κεφαλιά που επιχείρησε. Στο 80’ ο Νιέτο είχε νέα καλή στιγμή χωρίς ωστόσο η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα ενώ τέλος στο 83’ ο Ζαρόπουλος μπλόκαρε σταθερά την καρφωτή κεφαλιά του επιθετικού των γηπεδούχων.
Xanthi FC (α’ μέρος): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Καρασαλίδης, Φλίσκας, Κολλαράς, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Τριάδης, Μελισσόπουλος, Κώστας, Ράνος.
Xanthi FC (α’ μέρος): Ζαρόπουλος, Ορφανίδης Λ., Χατζητερζόγλου, Λισγάρας, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Ορφανίδης Π., Γιουνές, Νιέτο".

Share this

Related Posts

Previous
Next Post »